sommar med mina bara mina



ingenting alls

jag bara är som jag är
ingenting, inga nya bilder, ingen att berätta någonting för.

så himla sexig kvinna


get it up

 


thoughts

Den kvinna jag trodde du var finns inte längre, en sån otroligt rebelisk take no shit vän. Men vad hände? Försvann hon och byttes ut med någon annan eller har hon bara gått och blivit manifierad?

brunt

en gång i tiden var jag fjorton år.
då bestämde jag mig för att bli brunett.
men det varade inte länge.
det blev grönt.
ska man testa igen?


Milan baby


kvinnligt vs okvinnligt

Ja, nu kommer frågan. Vad tusan är kvinnligt? Är jag kvinnlig? Vem har bestämt exakt vad som är kvinnligt?

När jag var liten lekte jag mycket med mina äldre bröder och vägrade bära rosa in i lite högre ålder (cirkus 9-12 år). Jag har många killkompisar och gillar att umgås med människor av det andra könet, det beror mycket på att jag inte ser någon skillnad mellan vän med en tjej eller kille. Är man kompis med någon så är man såklart, det spelar ingen roll kön.

Vältränade kvinnor. Jag har magruter och dess kurvor resten av kroppen, men gör det mig till man för jag har magrutor och synliga muskler? Ska jag sluta hålla på med sport bara för att bli kallad kvinna? Själv tycker jag det är jävligt sexigt med en hälsosam kvinna och snygga former.

Är man kvinnligare om man röker än om man snusar? Jag som person skulle mer föredra att snusa, snusa stör inte folk i omgivningen och är inte respektlös mot ickerökare/snusare. Man skadar bara sig själv och människor omkring blir ju inte såkallade "passivasnusare". Självklart snusar jag inte.

Kläder och den ytliga helheten spelar också tydlig roll. Kroppsform spelar stor roll, själv är jag en normal kort tjej på hela 163 cm får jordytan, stor rumpa, mer fylligare lår och en mer markant midja. Jag skulle alltså inte kunna ha oversize tröjor, för då ser jag för fyrkantig ut. Men om det är så att jag väljer att gå runt i mjukisar och hoodie, betyder inte det att jag är man.

Är man kvinna, så är man kvinna. Lika snyggt vilket som, vare sig man är homosexuel, bisexuel eller hetro. Vi ÄR det vi är biologiskt födda till (sedan finns det människor som könsopererar sig, men det är en annan historia).

hell fucking yeah för paint !


vem fan har sagt att paint är komplicerat? HAHA !

RSS 2.0