hahahahaa -.-

min body gick sönder, så jävla arg. faan köper aldrig mer på budjet affärer

året 2009

enligt mig har det här året varit mycket roligt, men jävligt dramatiskt och ledsamt. det ena och det andra har hänt och tryckt på ryggen. men även att äga en häst har varit hur kul och lärorikt som helst, men framför att urjobbigt. att börja nian var hur långt ifrån som helst .. eller? nu är man där. halft färdig med den också. här är väll lite över det jag gjort ;

- premiär året med felicia. första häst jag någonsin ägt.
- varit sjuk i över 2,5 vecka i halsfluss och gick ner 7 kilo.
- michael jacksons död
- min "lillebror" katt dog, från 2 års ålder har han funnits i mitt liv.
- fått nya vänner
- tappat massa vänner
- haft mer än 7 st på "G"
- börjat dansa
- nåttarö, en klassiker såklart
- förlorat oskulden (kanske jag inte skulle skriva här?)
- haft vädlens största bråk eller missförstånd med en av mina bästisar
- jag tog upp kontakten lite bättre med amandafiluren.
- åkt till turkiet en vecka med familjen
- jag miste en då mycket nära vän i en moppeolycka
- fyllt femton
- tagit moppekort och kört moppe som en tok
- lärt mig rapa
- sjungit för hela skolan
- fått en egen katt, prins armani aka prinsen
mer kommer förmodligen sedan.


chris brown - crawl

victoria secret fashion show

jag missade halva pågrund utav skulle ut och leka i snön. åååhneeeej !

somnade innan 12, vaknade efter 12

skööönt va?

min mamma tycker min blogg är tråkig. buhu mamma ! jag bryr mig inte mycket ;)


niga higa !


en cool vän dansar till single ladies


trött och drömmer mig bort

tjenare! jag är faktiskt super trött och har inte hunnit eller haft ork till att slå på datorn idag. gick upp vid sex och fodrade djur så var hemma runt sex och tänkte vila innan lunchfodringen. men råkade somna och vaknade sedan runt 12 igen och drog till stallet. mocka,städa och felicia blev omskodd, det ser helt ok ut istallet nu och det känns mycket skönare att vara där då.

som sagt har jag inget på hjärnan, eller jag har mycket på hjärnan men som är svårt att komma ut i fingrarna. jag drömmer mig iallafall bort varje dag. hoppas florida blir av så jag äntligen kan använda min superfina rosa resväska. florida, underbart alltså. flera mil lång vit strand, snygga killar och varmvarm sol. kan det bli bättre ?


owl city - meteor shower <3

redbulläh

det lönar sig har jag sett att blogga lite? har fått dubbla antalet besökare, nu har jag 2 som läser min blogg YEY! mamma och är det pappa? nej skämtosido... jag har faktiskt rätt tråkigt just nu, men ska nog ta en powernap innan bonden själv ska iväg och slita.

japp nyårsafton om bara några dagar och jag hör faktiskt redan några otåliga människor smälla raketer på kvällarna. mina föräldrar är bortbjudna till familjen berg i hby (även söderqvistarna) självklasrt är jag också det men har faktiskt lust att träffa folk. massa kompisar och lite fart skulle inte sitta fel. man vill ju bortfrån föräldrarna någon gång. herregud jag är 15 (snart 16). nejnej jag slipper dom aldrig, jag förblir det lilla barnet. skämt där med. ibland är det bra att ha föräldrar. men inte nu till nyår ! blääääää

doktor kosmos - festmetoden


lång dag?

god morgon eller ska jag säga god efter middag? själv har jag varit uppe sedan klockan 6 i morse och meningen var att jag skulle fodra hästarna. hm men vilka hästar då ? en häst stod i hagen, men vart i helvette var resten av dom 8 basjkirer som ska stå i hagen? herregud pappa tog fyrhjulingen och körde runt lila byn på jackt efter hästarna medans jag tog ut innehästarna och gav dom mat. jag som trodde dom skulle rusa ut men alla lunkade ut förutom felicia. knäpphäst. aja, detta suger åsneballe på ett jullov. imorrn är det hoppträning och jag hoppas vi kan skotta ut den förbaskade transporten. gah, jag älskar snö men ibland är det förjävlig när man är hästägare på landet.

bild från 1års dagen

gissa vad ?

nu ska jag iväg och rida, sedan ta in galnaste hästarna i världen så om´jag dör ... ingen får min dator! mohaha, jag tyckte bilden såg lite creepy ut så den funkar, sen fick jag jävligt ont i ögonen:P

hos farmor och farfar !


yeey nu har jag ätit upp mig ännu ett par kilon och byxan spricker snart !

annan dag jul


imorrn far jag upp till tjottahejti och hälsar på farmor och farfar.

kan man ha det roligare(tråkigare)?


bloggar mycket ?


jag bloggar mycket märker jag, lite onödiga inlägg också men som sakt jag har en ny liten cool bloggdator som jag älälskar och då blir det så. nu är jag tuvär lite utråkad på att sova äta och träffa släktingar men vad ska man göra när det är jul och ingen kan göra något runt den tiden.

mycket tankar om jesper, men glada tankar. jag saknar honom och jag vet att många gör det.

5 månader kvar !


det är hela fem månader kvar till sommaren och dessutom tills jag går ut uppgård, grundskolan årskurs 9 och lämnar klassen 9D. usch får jag säga att jag längtar? det är nog florida och danslägret som lockar mig otroligt mycket men ändå vill jag nog slut uppgård. klassen kommer man sakna men jag umgås ju med några i klassen som jag förmodligen komma hålla kontakten med iallafall, och det är bara att hålla tummarna för mig att jag ska komma in på atletika med mina 215 p (hittils) !

saker man inte köper till sin flickvän

får man prisenter/julklappar från pojkvän eller killar brukar det inte alltid vara dom saker man faktiskt vill ha av dom. "det är tanken som räknas" ah kanske men lite måste man tänka ut. vi tjejer vill inte ha en dildo av sin pojkvän (det funkar ändas av kompisarna som en traditionell kulgrej), sting trosor eller liknande, trosor gjorda av godis eller en bh gjort utav spets och rosetter vad det nu är (det ska låta sexigt) är inte okej. halsband, smycken, blommor eller någon annan personlig grej är det man vill ha från sin kille. absolut inte nån jävla strap on eller liknande. min åsikt bara :)

blackpower


säg till om jag lägger in för mycket häst

love of my life, my soulmate


7 januari 2010


fröken söt

ett nytt märke jag bara älskar. fröken söt !


julafton 2009

tjena lena mitt bena och god jul på er alla! kom nyss hem från att tänt ett ljus på jespers minneslund och på mormors. har haft en mysig dag idag med maassa mat och paket. fick precis det jag önskade, en bloggdator och en rosastor resväska inför i sommar, om det blir så att vi åker till florida vill säga. sitter faktiskt just nu och skriver på min lovelydator. men lite knas är det med den, den hittar inte vårt nätverk så jag får köra på 3G tills imorrn då vi ska ringa någon..(?) iallafall, nu är det nyår nästa och jag längtar som tusan faktiskt.

i veckan ska jag dessutom göra en kort sammanfattning och året 2009 och redovisa lite vad jag tycker om året. tydeliduuuuooh

en fin bild på vår ängel

tack hjärtat för du gjorde en stor del av min högstadiegång, tack för sommaren 2008. tack som fan för bästa nationaldagen på laxsjön. alla gånger vi sov över i lillastuga, alla våra fucking tabbar och alla inihelvettes jävla bråk vi har haft. hur många gånger har vi inte sagt att vi hatade varandra och i nästa stund var du bäst. jag ångrar ingenting. jag ångrar inte våra hemligheter, jag ångrar inte allt vi gjort. men jag ångrar att vi helt plötsligt skulle lämna dig. vårt gäng, du var inkluderad och det är du fortfarande.

john mayer - free falling

britney "den coole" spears


dagens bild!


dagens bild går till mig ! bilden är tagen på ivanas julbord/tjejmidda och såhär galen blir jag på morgonen, dessutom snodde jag linettes jäkla riskudde.

gamla tanter eller bara en ful imitation?


mathilda och jag på CHBG någon dag förra veckan med ivana och hanna.

naturliga hårfärg


hittade en bild på mig med mitt naturliga hårfärg. det är alltså ett år sedan som bilden är tagen och faktiskt har jag ganska mörkt rötthår ?

chris brown


chris brown - i.y.a

don omar - pobre diabla


ingen rubrik

diss diss på mitt slitna hår. klippa av skiten kanske ? bli flintis som gamla gubbar, det vore inte fel ...


snöstorm


ser jag inte väldigt kort och bred ut ?

godmorgon !

utvilad som tusan, har sovit över 12  timmar efter en kväll i backen med några kompisar. super kallt måste jag säga. håret var is och mina byxor. idag blir iallafall en myspysdag med mamma, klä granen och så vidare.
chiaooo


its a love story



alice och felicia har 1 års dag idag !

grattis till oss !


den gröna kappan


take or toss ?

usch pinsamt !

sjöng för heeela skolan, inte bra. pinsamtpinsamtpinsamt. jag SKA inte sjunga, KAN inte sjunga. men låten hade iallafall sitt budskap...

det bara är så



kunde jag, skulle jag sagt det på en gång.

13 december

lucia idag och jag ska faktiskt som alla dom andra åren vara med på lucia show på ridskolan, iår med min egna häst och får se hur det går med mycket folk och mycke ljud. förmodligen massa bomull i öronen och en graman måste användas för att över huvud taget kunna sitta kvar.

om du bara visste hur mycket du betyder


30 seconds to mars - kings and queens

could break the law


kärlek från mig på landet


pluggpluggpluuuugg .. gris ?


jag pluggar 24 för att hinna lämna in alla dessa prov, uppgifter och inläningar. jag håller på att falla pladask på marken faktiskt, men jag vet om att det gör ont att falla på marken så jag håller mig stående ett tag till iallafall. och kanske kanske om jag har tur kan jag träffa sannabanan och krama om henne på fredag, hoppas på att linadenfina är där också.

@ivanas

tjollahopp ! sitter hemma hos ivana efter en seg dag i skolan och en kall dag i stallet. hanna ritar just nu på sitt bild, ivana lagar makaroner med bakonsås och lilla jag sitter vi datan och blev lite trött på att rita ögon (min specialitet) och lyssnar på spotify. är snart klar med alla mina uppgifter så snart blir det chilla av i runt 3-2 veckor. hoppas även på att jag ska kunna kolla på hemligt* i veckan om mamma inte är så seeeeeg :O skoja, nu tänker jag gå och dansa eller äta lite salt flingor medans jag väntar på maten.

ivar emanuel daniel "bror" levin


förlåt gubben, jag är ledsen för den skit jag är mot dig.

under täcket

jag gråter av sorg, gråter av den stora saknaden
men får jag se dig en sista gång kommer jag gråta av
glädje


vänner betyder allt?


jag har svårt att släppa riktigt bra vänner helt och håller ofta krav bra minnen med leende på läpparna men gråter även vad som hänt, att bli sviken eller att svika man faktiskt tyckt väldigt mycket om är riktigt jobbigt ialla situationer och man önskar allt kunde bli precis som förut. för vänner är trots allt en utav dom viktigast som finns för att överhuvudtaget orka. men ibland kan man inte göra det, det är svårt att strida på motsidan. hur mycket man vill ha tillbaka det kanske den andra inte vill. för den är det kanske förbi, för mig lever jag i en bubbla tills mitt jag accepterat det här och sedan kan leva vidare.

en stor saknad


du gjorde hela min högstadie gång. du gjorde att jag aldrig någonsin kunde känna mig ensam eller ledsen och jag stöttade upp för dig dom dagar du kännde dig nere vid botten. ett helt sommarlov gjorde du, den 6 juni var bara din, min och ivanas dag. alla gånger vi vart i lillstugan. alla dom där gånger du skrattat. du gjorde mig så glad, nu är jag här, kanske inte helt ensam, men väldigt väldigt ledsen. jag kunde hugga av mitt ena ben för dig. du var trots allt min lilla bästis, jag ångrar att det blev som det blev i slutet, och jag skäms över att jag inte tog tag i saken. men även fast du var så långt ifrån var du så nära. den röda tråden fanns ändå kvar, nu finns den inte alls..

you know me


fula människor



RSS 2.0