mina fina rara underbara




vad härligt att få träffa er igen. Älskade vänner ni får mig verkligen att skratta.

måste plugga, orkar inte skriva


go damn it !


DETTA ÄR VART MINA FUCKING PENGAR KOMMER GÅ TILL! OH MY FUCKING GOD VAD TAGGAD JAG ÄÄÄÄÄÄÄÄÄR ! SLÅ MIG BAKLÄNGES!

.



its a game


Love is a name, fuck is a game.
Skip the name and play the game.
People think fuck is funny,
Some people fuck for money.
If you think fuck is funny, fuck your self and save the money.


jag vill aldrig släppa dig




all kärlek är fin kärlek



det går bra nu

vad är det för dag imorgon ? LÖNTIME! Härligt härligt, 3000 katching!

På tal om lön, så åkte jag till brommas gräddhylla och jobbade lite. Fint ställe måste jag säga, så om jag ska byta min identitet från bonde så blir det en svensk idyll i brommas fina kvarter. Kanske inte, man vill ändå följa sina drömmar så att renovera sandvik med evigt gröna ängar ligger som nummer ett. Men man kan ju alltid ha en plan B utifall jag ångrar mina planer och satsar på att vara hemma fru, eller nåt.

Älsklingen min har hållt mig sällskap hela helgen och följde med till morfarah i söndags, det blev en solig eftermidda i gamlatrackter, Hässelby. Alltid lite nostalgi känsla men herre min skapare vad dom bygger om och "förstör", vart tog mitt getto vägen?

Av mina 3000 kanske jag köper mig en ny hjälm, jag vet en sådan hästnörd jag är. Men vad gör man inte för intresset? Eller kanske ännu ett par skor? På den senaste månaden har det blivit nya hunter, jeffrey campbell och airmax. Jag vet vilken himla blanding på skor. Men jag har en annorlunda fetish för skor än vad andra har, för mig är det inte bara höga high heels som turns me on. Vita Dr martens är mitt nästa skomål!

rihanna är snygg


livet på landet

just denna dag tackar jag gud för den underbara placering av min familj. Jag tror gud tänkte smart. Imorse försov jag mig, kanske bara en halvtimme, och jag får skippa skolan för pappa. med den försovningen kan jag säga missar jag en halv skoldag, förstår ni? Hela 1 timme och en kvart tar det för mig att åka hemifrån till thorhildsplans gymnasium och thorhilsplan är en av dom närmaste skolorna för mig.

Nu ligger jag och gosar i min enormt sköna och varma säng, ska slå på en film och fixa ordning lite te. Imorgon är ett måste att åka till skolan och om nora håller sitt ord blir det filmmys på håltimmen (jag ber dig köp ostbågar!)

imorgon ska jag baskemig ha mina jeffrey, så saknade dom är. Älskade skor tack för ni lyfter mig 14 cm från jordytan.
 

varsågod


.


mitt ord din lag



välkommen rödhåriga jänta



- kapten röd


13.10.11


Efter två år ser jag det med egna ögon. Det är inte sant, så otroligt.

quinton


Imorgon rider jag denna vackra häst, underbart !

kära mamma och pappa


ni är fina ni

jag är trött på folks dömmande

Vi människor är som gjorde för att dömma andra människor, att sätta in en preson i ett fack och med bara ett ögonkast kunna bedömma hur han/hon är. En person med mer pengar, gör det honom till än bättre människa än den med mindre? Om jag är tvungen att sticka in en människa i ett fack skulle jag säga en stark person, med den personlighet och dens sätt att röra sig socialt bland folk. Den personen ser jag som en mycket stark person. Men tyvär finns det inte gott om dem.

Men det som jag stör mig starkt på är hur kan man ha mage till att gå runt och bedömma folk. Hon är ful, hon är fet, feeeeeeett fula kläder. Asso hennes röv, driver du eller sjukt ful. Kom igen, kolla på din egna jävla röv. Hur jävla vacker är den på en skala ? Nej men det jag menar är att från din rumpa och dens rumpa kanske det inte finns någon större skillnad eller så finns det massor. Människan är född och alla individer ser inte lika dana ut så är det bara. På alla sätt är människan vacker på sitt egna lilla vis. Och bara ett tips, det är onödig energi man lägger ner på att gå runt och störa sig på folk rumpa osv. fast vissa kanske inte har någon annan stans att slösa den på.

För någon månad sedan viskade en liten fågel i mitt öra att en tjej (tjejen som jag absolut inte ska vika ut på bloggen, sen vore så fel av mig) gått runt och sagt att jag är ful. Fine, tyck att jag är ful men vad tjänar hon på att gå runt och säga det till folk som inte känner mig eller knappt vet vem jag egentligen är ? Jag vet knappt vem hon är så varför ska hon bry sig om vem jag är ? Inte ett ont ord sa jag om henne, men jag fick ett hugg i ryggen istället. Kanske var hon avundsjuk på det jag hade, kanske tyckte hon bara att jag var ful eller så hon kunde framstå som snygg eller så bara hade hon inget liv. Vad vet jag ? Innan jag fick reda på vad hon sagt trodde jag hon kanske var okej, kanske kunde man snacka med henne och kanske kunde allt kännas okej trotts allt. Men vissa är klumpiga, framför allt andra som lägger sig i. Detta har dragit ner mig.

tyvär, jag ser inte ut som dig, och du ser inte ut som mig.


ni saknar mig

efter många dagar utan dator, man har liv och hinner inte med datorn. Varken facebook eller blogg.
Igår var det tävling, slutade med vinst med 66.66 % ganska bra eller hur och 63.10 men räkte inte till vinst.
grymt nöjd.

usted no tiene ninguna acción

Bacon om jag bara säger.:
Det är jag som shufflar. Och jag är 18 år.
Bara så du vet liksom!

Sv, okej, då skriver jag upp det :)



VS

GRYMT! (både shuffel och hardstyle)

man ser ju skillnaden på stil och teknik. NEJ, nu ska jag gå och steka lite bacon ! tack och hej!

kära rara underbara


Nu har det gått två år...

jag bara säger.

Den lilla stalkern som jag är, skulle jag nog klassa mig som världens bloggstalkern. Iallafall här ute i min lilla by. Hur som helst går jag in på edenströmmaren, flickan säger att hon shufflar och då säger jag bara fan va härligt med en brud som shufflar. Där emot en fråga bara, har "shuffel" blivit det nya "fjortismove"et ?

Jag ser iallafall på hennes blogg att ett youtubeklipp är inlagt och på klippet är det en liten kille (kanske min ålder, kanske mindre) och "shufflar" till lite house plingediplong (jag är ledsen men har redan glömt bort låten) "shufflet" blir väll lite mer åt det studsiga hållet. shuffel är ju ändå en slags dans som ser ut som man glider på marken. typ.

här har vi shuffel, och shuffel till hard core

balen 2010


medans jag ändå höll på kollade jag igenom bilder,
massor med bilder och hittade denna.
En bild på min outfit jag hade på balen,
en sådan kväll på slottet med finaste klassen.
Alla flickor är värda en fin bal,
vare sig man är pojkflicka eller inte (vilket kanske jag är).
Hur man än gör blir man alltid vacker,
det var bara vackra flickor på min bal.
Men jag tog avstånd från långklänningen och ville annorlunda,
det blev en ballongklänning från NK
och en mask från rom.

jag älskar mig själv

Hursomhaver, nu blir det bildbomb på lilla mig från år tillbaka. enjoy !




alla älskar gamla bilder !


ska jag vara ärlig ? Hurjedanimig vilken söt tjej ! Hur tråigt kunde jag ha egentligen ?

lyssna och njut mina vänner !


next; hoppträning !


- prutt !

vem

Anonym om god afton mina vänner:
Jag förstår inte .. Var din pojkvän otrogen ?är ni tillsammans igen eller har ni gjort slut ?

09 Oktober, 22:54
Nej, Milan var inte otrogen mot mig. Mitt förhållande är en privatsak så jag tar inte upp det här, men känner du mig så slå bara en signal så berättar jag allt för dig;)

Det är jag som är svea linnea alice levin

Den tredje mars 1994 föddes lilla jag, eller då, var jag liten. Jag föddes som en tjock skrikande rödhårig och även högröd i ansiktet (kan ni förreställa er det? Bra. ) När jag var liten var jag flickan som aldrig kunde sova, jag var en skrikande bäbis som aldrig var nöjd, det är inte något jag kommer ihåg utan något jag hört.

Från vaggan till jag blev 12 år växte jag upp i hässelby, en liten bit utanför gård. Familjen bodde i ett litet fyravånings radhus som inte kostade mer än miljonen. Där växte jag upp. Där lärde jag mig vara den jag var. Jag gick i Maltesholmsskolan från början men inte riktigt till slut ( slutade i femman). Lilla Alice blev bästis med Anna, sedan med Anna, sen Amanda. Sanna och Lina fanns vid min sida redan sen blöjetiden.

Vid åtta års ålder fick jag äntligen börja rida, efter så mycket tjat på min mor fick jag för första gången (förutom skansen) verkligen få rida. Det blev grimsta, inte det jag ville. Jag ville ut på äventyr, jag ville trava, ville lära mig galoppera! Det var då jag började på Kungsberga ridskola, vid samma desternation som sommarstället mitt ute på färingsö som idag är mitt hem. På den ridskolan fick jag lära mig rida, fick vänner och blev kär förförsta gången. I ponnyn surpuppan själv, Mickey pickey päronpung! Vått och tårt, tårar och svett. Vi två gick ifrån att inte kunna styra pollen till att få vinster i L.C hoppning och i L.B dressyr. Det var han och jag mot fucking världen! Men så såldes han .. men det är en annan historia.

Hur som haver under denna Mickey period kom det sig att hela familjen Levin tog sitt pickopack och flyttade ut på ön. Helt plötsligt från förortens förort till hästbajs och åker så långt ögat kunde nå. Började 6an i en mycket liten skola (där faktiskt jag träffade mina fina underbara vänner som står nära än idag), 7an blev vi färentunabarnen vuxna. Då skulle vi äntligen börja Uppgård, mupparnas gård. Alice gick från punkare/emo till fjorreborre. Under hela högstadiet var en ända lång prosses. Jag hittade vem jag faktiskt är. När jag var 14 år fick jag min första lilla ponny, lilla felle. Mycket hände under dom åren, jag hade min första fylla, jag förlorade min oskuld och vännerna kom och gick och förvirrande "kärlekshistorier" avslutades alltid med en ny förälskelse. I 9an förlorade jag en av mina närmsta vänner, han dog i en moppeolycka och efter den dagen har mitt liv förändras.

Idag går jag i andra ring på Thorhildsplans gymnasium och läser samhällsvetenskapliga programmet med inriktning journalistik/komunikation. Jag kan inte berätta så mycket, jag är mitt inne i historian och kan tyvär inte  berätta när jag är mitt inne i den. I Thorhildsplan har jag träffat mina fina tjejer och träffade min pojkvän.

godnatt kära dagbok


god afton mina vänner

en sådan bitter söndagkväll? Regn, kallt grått? Snart är det vinter och snö? Gillar man det eller icke? Det är frågan. Alla har åsikter.

En sådan söndagkväll som detta ligger jag och spanar in musik på youtube, tänk vilken hel del olika musik det finns. Och tänk att alla har så olika smak! Jag är en allätare, kan tycka det mesta faktiskt funkar i mina öron. Vissa bättre och sämre ( dom som står mig närmast hjärtat justjust nu är skrillex och kapten röd, det är dom som fyller mina öron och dom som tilltalar mig på rätt sätt. Framför allt kaptenen när jag känner orättvisa i denna blåa värld).

Vart jag kommer ifrån, där jag bor finns en slags musik. Många tar del av musiken med varandra och kan oftast sjunga med varandra, det är bara för vi är rätt lika ändå,eller var. Människor jag lärt känna mindre än ett år har visat mig musik som påminner om den jag lyssnade på sedan barnsben ( eller som jag hörde från min brors rum och lilla jag tog del av. Ken ring).



Min pojkvän visade mig

- Södra sidan

.

Jag kan inte rå för det, jag föddes så. Jag blev ful, jag blev kort och jag blev fet. Mitt hår är kort och färgen finns inte ens på världskartan. Jag vet, du behöver inte berätta det

underbara låt



- melissa horn


.

Ett förhållande består av två personer
men sen finns det nån hora som inte kan räkna


äntligen

nu har Felicia slutat fått sin medecin och nu jävlar ska vi rulea på banerna där ute !



hej kära dagbok

Ska jag vara ärlig ? Helt ärlig i denna fantastiska extremt bra bloggen?
Okej, från min hjärta ska jag skriva det ärligaste inlägg på länge.

För det första skulle jag vilja hänga ut en viss person här, en som förstör väldigt mycket.
Hon har gått på mina nerver den senaste månaden och jag visste att det var något med henne.
Och ska jag vara ännu ärligare, skulle jag vilja möta henne öga mor öga och bara se hur lillskiten skulle reagera.
Bara visa mig lite, se grymt sur och hota med att "rör du då fucking dör du, okej?"
shit vad hårt jag är, jag vet. Huligan.

Nej, jag skojar. men dont mess with me för då messar du med a fucking worrior !
Ha en bra dag !

weei, jag ser lika fjortis ut som dig, bara det att jag var två år yngre på bilden än vad du är nu. oups vilken fjorre du är !


allt är borta

håret är borta, färgen är borta. ojoj hur ska det gå ?

byebye blondie alice :''(

Typiskt

Det går Inge bra att blogga när man är med sin pojkvän, man får inte sitta vid datorn tydligen, statestiken sjunker. Fan

RSS 2.0