minnen


children sing


lets get blind and think about the past


mitt namn är lasse-maja


tvätta tvätta tvätta


genom eld

god dag! hur står det till en sådan vacker söndag? själv är jag så otroligt trött efter att ha levt sista sommarlovs dagarna till fullo även det kanske inte det bästa vädret så har umgänget krossat allt, till och med vädret. imorgon börjar lilla jag gymnasiet, john bauer blir det. jag vet inte riktigt om jag vill det faktiskt men jag får åka dit och känna efter sedan byta om inget annat. ja, dom senaste dagarna har jag oxå hunnit köpa lite kläder (framför allt till skolstarten) och en ipod till att döda lite tid på bussresorna till och från skolan. 

nej, nu ska jag somna in en stund. fixa iordning för skolan och gå ner till min kära lilla ponny.


det bästa jag har


jag kan inte förstå att du är min, bara min

sommaren tvåtusentio

det har varit en helt sjukt otroligt rolig sommar då det inte har hänt så mycket, men ändå otroligt mycket. massa nya vänner, tappat kontakter, bråkat, festat, gjort det man ska göra på sommaren helt enkelt. bara njuta av ett härligt umgänge vid vattnet. jag har varit världens lyckligaste och världens olyckligaste. jag har haft mina sommar romanser (nej jag menar inte fiaskot). jag har haft en underbar vecka med brudarna på nåttarö. jag tackar av hela mitt hjärta för mina vänner som gjort en underbar tid och hoppas på att vi håller kontakten trotts olika skolor. en vecka kvar sedan börjar det, ny skola. den 23 är det dax.

saknar


det har gått 1 dag, och jag saknar det

nåttarö 2010


hemma igen !

nu är alice den bästa kommit hem från öarnas ö, nåttarö. en hel vecka med brudsen (+ grabbarna grus) och bara haft det så jävla bra. allt kan jag inte brätta om vad vi gjort, då skulle jag behöva en hel roman om veckan, och faktiskt, det orkar jag inte. vi har iallafall haft det så otroligt bra och man längtar redan tills nästa år. bilder kommer senare men jag kan inte ladda in bilder då jag faktiskt inte tog några bilder alls, min mobil krånglade sig (igen). köp inte SATIO.

kräftskiva den sjätte augusti tvåtusentio


HA HA censur !


tjenis penis och hur mårs det en sådan regnig dag? själv är jag trööött och har galet ont i huvet. smällar man får ta efter en lite för kul kväll hos v. melin, men det är ju inte värsta grejen. även fast smärta gick jag upp vid 9 för att det var skodax för felluten, så det bar åt mot rafting och jag kunde inte hålla tassarna i styr så jag klampade upp till marcus och mathilda som låg och sov. söta och NAKNA !

@ ivana

tjenis penis ! nu sitter jag hemma hos ivana och lyssnar på flogging molly och väntar på att bananen själv ska duschat klart. nämän oj hon hopppar omkring som en galen fisk till den underbara musiken. ni fattar inte hur bra jag mår över en sak jag gjorde igår. JAG ÄR FRIII ! mohahahaha ! good bye history.


tvåtusen spänn, bara sådär :O

idag var hela (nästan) tjocka släckten här hos LEVIN och firade pappa åke och danneboy som fyllt år tidigare i sommar. galet mycket mat blev det och nu är jag så tjock att jag inte får på mig en ända byxa (förutom mjukisbyxor, även fast dom oxå kan sitta lite tight runt skinkorna). jag fick hela TVÅTUSEN svenska riksdaler utav morbror och hans fru. galet bra nu när jag ska shoppa galet till skolan börjar och min industrial jag ska göra. boysen och my chicitas på kvällen precis som vanligt och kom precis hem för en minimal sekund sedan. i veckan blir det kräftskiva hos norman, fifan vad smaskens! egen fiskade och grejer, kan det bli bättre?


RSS 2.0