hårhårhår


fina louise och jag !
tänk att det inte alls var så länge sedan mitt hår var sådär ljust. När jag tänker efter var det ruggigt fult

.


dan före dopparedan

godmorgon kära läsare, uthålliga läsare!
Uppdateringen har legat i garderoben för tillfället och jag har ägnat massor med tid åt skolarbeten, stallet, pojkvän och vännerna. Nu äntligen är det lov och jag kan rehabilisera mig ordentligt hela lovet.

här sitter jag i pyjamas och far min fixar julskinkan (älskar 23, då blir det massor med mat och stämningen är på topp), mamma sticker iväg och köper julklappar och pojkvän med kusin sitter redan på bussen ut till mig. Stackars honom, han kommer nog känna sig rejält borta!

nu ska jag koka mitt te, tända lite ljus och mysa innan dom kommer.

djävulen rinner ur mig



Jag är sur, jag är arg, jag är fucking förbannad. Han kryper snart ut...

En tanke

Jag är som jag är och vet ni vad jag verkligen tänker på nu? Nu kommer ett hästigt inlägg (tyvärr alla icke hästnördar).

Men hur som haver i vår lilla hästvärld finns det ett enormt utbud på hästar och på hur man rider, då menar jag vad för förhållande man har till en häst och hur man framför sporten (det är ju trotts allt en sport). Det vill säga att det finns ridskolor, medryttarhästar, foderhästar, egen ägd häst eller kanske bara rida lite var stans.

Frågan lyder idag hur tar ni hand om en häst? Jag menar inte i detaljer, mocka, fodra osv. Nu menar jag, hur tar DU hand om din egen som någon annans häst? Finns det skillnader på din häst eller en häst du får låna eller ta hand om?

Skulle frågan gå till mig skulle jag sagt; jag kan ge bort min själ för min häst. Min häst ska ha exemplarisk skötsel varje dag. Nytt fräscht vatten, mockad box på korrekt sätt, foder så hästen överlever. Osv! Jag lägger ner hela min själ på att min häst ska må bra! Så ar jag hand om MIN häst.

Tar jag hand om en annans häst eller under den tiden som jag inte hade häst. Vet ni vad? Jag kunde INTE lämna stallet förns jag visste att allt var fixat, jag är dubbelt så noggran och fixar lite extra t.ex putsar sadeln jag lånat osv. Så tar jag hand om andras hästar, alltså jag sköter hästen till 100% och ännu ett par % till.

Om någon tog hand om min häst och "misskött" alla uppgifter hade jag fått spel, det kan vara från att inte tvätta bettet till att inte mocka som man ska. Ser jag mina grejer ligga utslängt på golvet, sadeln lerig och torr. Sadelskyddet har hittat ett nytt hem ist för runt sadeln. Alltså jag får spel!!! Här får du rida MIN häst, min bäbis, helt gratis och det jag får är bajs tillbaka. Mina sadlar, mina skydd, mina träns. Det är saker för flera tusenlappar. Och jag lånar inte ut min häst för att det är kul, för att jag behöver hjälp.

Tur att min medryttare verkligen sköter min häst bra, annars skulle hon få mega smisk!!


Gävle

Jag är nu hemma från Gävle, så härligt att bara vara med familjen och trevliga människor

sista ponnyåret

om mindre än en månad är 2011 över och år 2012 rullar in. Det menas med jordens undergång, inte det värsta. Utan jag fyller 18. halelulja! nja, jag självklart är det året man längtat efter. Men, dundundundun... jag får inte tävla min bäbis längre. Inte för tävlingar är det viktigaste för mig, men ändå att kunna göra det. Vad händer sedan? kommer jag plocka fram stegen och kliva upp på en stor häst eller kommer jag sväva kvar i ponnydrömmen? Låt mig helst inte tänka så super mycket! Nu ska jag ur lb träsket i hoppning och sikta på godkänt i La dressyren


Alva i högperson, kommer hon ta över? snyft... fast hon vinner ju på hoppstilen iallafall!

dyslexi

ekenomi,okanomi,ekonomi,ukelele.


RSS 2.0