måns "lillebror" levin

"en gång i tiden, så länge jag minns har du funnits där. du var min 'lillebror' bestämde jag eftersom jag aldrig fick något småsyskon jag alltid drömde om men aldrig fick, men du var det för mig. den som alltid fanns i huset, knatade ut och kom när du ville. en ensam varg var du, men jag fick vara med dig. jag spänderade mina tråkiga timmar med dig. du stod vid min sida, eller du låg vid min sida när jag var sjuk. låg antingen nere vid mina små fossingar eller precis brevid, tätt intill för att hålla mig varm och för att få mitt humör på topp, mina drömmar då blev inga mardrömmar utan jag  vaknade upp med ett leende på läpparna och kände att 'han gjorde mig frisk', jo faktiskt du gjorde mig frisk och just du gjorde så jag kände mig trygg när jag kom hem från skolan. första gångerna jag fick gå hem helt själv och med min nyckel i handen kunde jag öppna åt både dig och mig. hörde dig knastra och tassa över golvet och jag visste, jag visste att jag var aldrig ensam. på morgonen kunde man vakna med en oväntad överraskning under sängen men jag visste hur stolt du var för att komma hem med det och visa din familj. du blev som tokig när pappa kom hem med nyfiskad,nyflådd och kokad abborre, drägglade när du slöt ögonen och njöt av att bli kliad under hakan, jag vet. du älskade det. varje sommar då vi lämnade storstan för att njuta av det vilda, du fullständigt älskade det. sprang runt och hoppade. var glad varje sekund och njöt det naturen hade att erbjuda på. varma dagar låg du under blommorna i rabatten, precis under mitt fönster och jag kollade ut på dig om jag inte kröp ner brevid dig för att känna mig behörig.
jag gjorde det alltid hos dig. när jag var liten, när jag var kanske 3 år kom du till vår familj och höll oss sällskap, sedan tre år ålder minns man bara det. men jag minns precis hur det var dagen du kom hem till oss. jag älskade dig från första stund och älskar dig än idag. i 12 herrans år, i fucking 12 år har du funnits. innan du försvan dom senaste dagarna blev du den där lilla ängeln du faktiskt aldrig var, den där som hoppade upp i knät på mig och det ända du ville var att jag skulle bära dig, att jag skulle hålla om dig och ge dig värmen av den person som älskar dig. det var ditt sätt att säga farväl, ett hejdå på det språk jag faktiskt inte förstod, jag visste inte då för några dagar sedan att du skulle fly iväg för att gömma dig i rädd om att omvärlden skulle se att du var svag, att vi skulle se dig lida. du ville visa dig störst, bäst och starkast. du la dig ner för att skamset inte visa dig, du la dig ner för att dö. aldrig tänkte du, 'aldrig skulle någon se mig lida och vara svagast'. men vi hittade dig, på fyra dagar i stekhet hetta hade du inte ätit eller druckigt. i fyra hela dagar hade du svultit dig själv i hopp om att få lämna världen för du led. men nu, du ligger i källaren. utan att röra dig, utan att dricka. med vätske ersättning i kroppen kan du leva några dagar till, men du skäms så, du vill inte visa för din familj att du lider. du vill visa dig bäst, men vet du vad? i mina ögon är du bäst. i mina ögon är du min kämpe"

-
i väntan på att döden skiljer oss åt


i miss you a lot


att älska

Han  skrek "sping, spring härifrån!" men hon stod där helt stilla och stum. "spriiiiiiing dom kommer göra dig illa bara, skynda dig," men än stod hon där med tårarna som rinner ut ur hennes rödsprängda ögon och ser hur dem slog honom och hur han stönar av smärta för varje smäll han får. Han gråter nu, inte för de dom gör mot honom utan för att han är kille mot 5 män och att han inte kan skydda henne, två av männen kommer fram till henne och tog ett fast grepp om henne,"rör henne inte" skriker han nu igenom sina tårar, "ta mig inte henne" men hon stod bara där, lika stum och chockad som först. Det var som om hon visste att inget ont skulle hända honom utan henne skulle de hända något, så allvarligt att hon till och med mister livet. En av männen viskar i hennes öra "vi ska knulla dig sen mörda dig, han ska få leva" hon blundade, blundade hårt och andades in. Hon gick fram till honom och kysste hans blodiga läppar och han stod bara där och fattade ingenting, "vad ska dom göra?" frågade han, "snälla älskling vad ska dom göra, inget får hända dig, INGET FÅR HÄNDA DIG!" hon kollar honom i hans blåa ögon, "nej älskling inget ska hända mig, dom ska bara göra en sak som dom vill att jag ska se" log hon, och hon hann kyssa honom igen och så drog dem henne bort bakom en buske. En av männen slog killen så hårt på huvudet att han svimmade. Och medans alla männen våldtog henne en och en så låg hon där medvetslös, den näst sista mannnen kom och sa till den sista mannen "skynda på innan hon blir kall" den unga tjejen hade dött , dött av smärta, dött av förnedring. Männen lämnade kroppen bakom en buske, timmarna hade gått och killen vaknade med blod rinnande ur hans huvud. Han kollar runt för att försöka minnas om vad de var som hade hänt. Så såg han hennes tröja vid en buske, tröjan var söndersliten. Han skakar på huvet och viskar "nej snälla hon får inte" så ser han henne ligga där naken och blek, blod överallt och han kunde se torkade spermier på hennes kropp, hennes läppar var blå av de kyliga vädret och hennes händer var bundna med ett rep. Han tar av sig jackan snabbt och lägger den på henne sen knyter han upp repet och lägger henne försiktigt i sin famn. Hon är helt orörlig. Han blundar hårt och tänker på vad hon hade sagt till honom innan allt det här hände "snälla gubben vi går inte igenom här, dom där männen ser påverkade ut, snälla vi tar omvägen" då hade han svarat "nej vi går förbi dom de blir kul o driva me dom" tjejen hade sagt gång på gång att hon hade en dålig känsla av de här, men han vägrade o lyssna... Han grät nu, han krama om hennes livlösa kropp, kysste hennes blåfrusna läppar och grät, sen viskade han i hennes öra... "förlåt mig..."mig..."

en text jag hitta på min playahead blog långt ner.

you are not alone


black or white


love makes me feel

jopp, jag må säga att det är världens sämsta blogg jag har och helt onödigt att jag faktiskt fortsätter skriva på den. bloggen blir precis som man skrev dagbok en gång i tiden. när man gömde nyckeln under kudden och absolut ingen fick se vad det stod, i nuet ska tydligen allt vara publiserat och alla ska kunna se dina bekymmer. kanske blir det här bloggen en osynlig länk ? eller den är ju det. som jag sagt många gånger så ska jag och bästavän tuffa med tuffetåg den 9 till göteborg för att se en mycket stor artist nämligen madonna. dagarna efter blir till atta hänga runt på göteborgs gator och hörn och skutta runt på lisebergs alla attraktioner. britney spears har oxå konser i sverige den 13 och 14 tror jag, hade mycket gärna velat gått men kunde inte få biljetter men en liten tröst är faktiskt att jag redan sett henne live för 6 år sedan i globen med min barndomsvän linnea bergman och bästis sanna, samt mammor. en otrolig upplevelse och jag minns den än idag. britney spears var min stora idol som liten och jag kunde varenta låt (som släptes ut innan 2003) och gick runt med en rosa keps där det stod BS (britney spears). sjuuuuukt ballt tyckte jag.

rest in peace


ännu ett till inlägg om michael jackson, men jag måste säga att jag fällde en tår.

en helt vanlig dag


rapokalyps- en helt vanlig dag

michael jackson



"kungen har nu lämnat oss" - jag hoppas någon driver med mig

hallelujah


om du lämnar mig nu


i miss u guys


den kontakt vi hade för några månader sedan finns inte kvar, den röda tråd är avklippt på mitten. hur fan kunde det bli så ? jag vet inte om det är bara jag som märkt, men det känns bara fel i vissa lägen. men vi är trottsallt fantastic four, inget att ändra på.

gone

chacha! ännu en underbart strålande dag här i sverige, och jag verkligen älskar vädret. men är det så kul igentligen när alla ( eller dom flesta iallafall) har åkt iväg ? nopedope, det suger. själv är man här och försöker underhålla mig själv. igår blev det en ritt med pollen och sedan slapp vid poolen med mathilda resten av dagen och det var mysigt, fick faktiskt lite färg den dagen. på kvällen hade pappa och jag bestämt att vi skulle en tur med båten. icke sa nicke. inte riktigt så lätt var det va. pappa skulle istället hämta moder i brommaplan och jag följde för att inte sitta ensam och tråka. ( när jag kom hem sa jag hej då till M via msn eftersom han ska flyga iväg ) idag skulle man ha åkt hem till josef men jag kunde inte åka dit på något sett, och pappa ville inte skjussa mig eftersom han är egoistjavisst och jag vill inte åka så långt med min moppe eftersom det är skit i tanken och moppen kan då alltså helt plötsligt lägga av. och han kunde inte komma hit eftersom han precis fått en liten hundvalp att ta hand om. så är det när man fått bäbisar.

summer feelings


9 augusti


back on crack


"once upon a time i was in love, now i'm falling apart"
det kunder man säga ja, men jag känner mig bara fri

old fishing hauls


stand up for the champions


6 månaders kalas !

felicia och jag har varit vi två i ett halvår nu

its svenskt you know

 
- Markus Krunegård - Jag är en vampyr
-Afasi & Filthy Livet - är underbart
- Afasi Och Filthy Feat. Snook - 1990 nånting
- SNOOK - längst fram i taxin
- snook - Superfitta
 - Maskinen - Pengar
- Timbuktu - The Botten Is Nådd
- Mange Schmidt feat. Petter - Giftig

en dröm om mitt livs största kärlek

inatt läggs tusentals sju olika sorters blommor för att kunna drömma om sitt livs störta kärlek, 'love of my life' en dröm om den person man ska tillbringa resten av sina lyckliga dagar med, som äldre vill säga. att ha en ring på vänster ringfinger som sammankopplar varandra, en symbol för att visa att just 'vi' passar ihop och just 'vi' ska dela glädje och sorg tillsammans, tills döden skiljer 'oss' åt. ett 'vi' finns och ett 'vi' ska förbli, orden du och jag är sammankopplade med varandra och får en att känna lycka och det spritter i hela kroppen. det är kärlek, men det finns många olika slags kärlek. min kärlek till mina brorsor till ett exempel, jag verkligen stör mig på dom, men jag älskar dom ändå. en slags kärlek till 'min' josef. jag har hört av många att unga inte vet vad riktig kärlek är, att 'ni kan ingenting om kärlek'. jag är 15 år och kanske inte riktigt vet vem min stora kärlek i livet är. men jag må veta hur det känns att älska någon eller inte. jag har mina erfarenheter från tider då det gått dåligt eller bra, dom tiderna man inte vet var man ska ta sig till pågrund av kärlek. både lyckligt och olyckligt. men mycket av den kärlek jag har är väldigt bra och jag håller fast det så gott det går, min kärlek till min familj, min kärlek till mina underbara vänner, min kärlek till min bästavän, min kärlek till josef, min kärlek till min underbara häst. det finns mycket jag kallar kärlek. jag är ung, och jag vet vad kärlek är, men jag har inte funnit mitt livs stora kärlek, kanske finns det ingen. jag kanske hittar kärlek på annat sett. men i natt ska jag drömma, jag ska ta reda på om jag finner någon. i natt lägger jag mina sju olika sorters blommor under kudden, jag sluter mina ögon. sedan får ödet bestämma

midsommar 2009

hejsan hoppsan, idag som kanske alla vet är det midsommar och när det är midsommar ska man träffa nära och kära, äta sill och dansa runt en stång fylld av blommor och björkris. morfar och moster lisa kom hem till oss idag klockan 12, en timme fter jag vaknat och då var det bara att baka tårta innan m&m skulle komma, när dom burmmade upp för vår grusplan åkte vi på dirr till hembyggdsgården som ligger nära färentuna kyrka. gick runt och det fanns inte mycket att se efter många år på det stället. åkte hem och proppa i med mat så magarna stod rätt ut i luften. tog en paus från maten och åkte till felicia och försökte få ner på hennes mage med. åt sedan min otroligt goda jordgubbstårta och nu sitter jag här. ska jag följa med till ölsta med mina föräldrar elelr inte ? orkar inte... jag menar det kostar 100 kr per skalle (minst) och det är grymt tråkigt. var är folket ? då menar jag i min ålder. inte gubbar i 50+ som sitter och guppar med en öl. yihu, tummen upp. nej skulle inte tro det va. ingen av kompisarna är hemma heller, alla är borta. blääää. och sanna  svarar aldrig på mobilen. imorrn ska vi till bonde fest till högsta grad i rosenhill.

- jag är visst mullig enligt en mattias, thanks a lot !

clean & fresh

tjollahoppsansnoppsanssnoppsan ! har precis städat färdigt vår övervåning och nu är det trevligt att vara här. kollade runt lite på youtube och hittade en ubder gullig låt som måste höras, jag älskar låten alltså. imorrn är det midsommar och det verkar bli den segaste i år, morfar kommer. förmodligen blir det till att åka till hembyggdsgården men vet inte, bara det inte regnar.


Anita Hegerland - Trollkarlen Lurifix

love of my life


rebecka lindqvist


jo hurninini, jag är tvungen att lägga ut denna vackra bild på en vacker rebecka. saknar dig vännen !

sanna !

jag hittade låten vi sjöng på 'den natten' vi drog upp brallerna under armhålorna och kom på amucht sniser. omg vad jag garvar !

baksmällan

hallå där, plocka blåååååbär. det är trevligt, att plocka blåbär vill säga. iallafall att äta dom. men nej, nog och blåbär. idag drog jag till stan för att kolla på baksmällan med mina fina vänninor louise och hanna. otroligt rolig och jag rekomenderar verkligen att ni kollar på den, huhuhuuu. vi hade plusstol och självklart, jag låg ner. mumsade chips så man mådde illa. nu sitter jag här, och har lust att dra ut, men ack vad trött jag är.

i rule the wold


en läsardag !

tjosantrosan ! idag följde jag med min kära mor till ekerö c där jag köpte 4 böcker som jag laddar upp sommarn med. det är the devil wears prada ( på engelska), om jag kunde drömma, när jag hör dig röst och 14 till salu. jag ska starta med 14 till salu eftersom jag blev helt 'såld' när jag läste innehållsförteckningen och hört att många tycker boken är bra. ikväll blir det förmodligen filmmaraton i lillstugan och moppa med geeksen i min klass. skulle ha sett på my bloody valentine men blev inte så tydligen.

in love

tjo tjenis din lilla penis, nu har jag och bästis äntligen gjort en försmak på en lista vi har för vad vi ska göra i sommar. den är hittils väldigt kort men det blir bara mer och mer på den ska ni se, ni kan ju gärna ge lite förslag. eller vad tänker jag med, det är ju lixom ingen som läser min blogg ^^. menmen, idag har varit en super trist dag, ikväll blir det väll antingen att ringa någon eller att hyra film. kul, nej jag vet inte det.

1. NÄCKA!
2. dygna
3. båta till andra sidan och utforska vidare i öknen
4. skördefest i rosenhill
5. midsommarfirande, bondefest till högsta grad
6. sova under bar himmel
7. nattdopp
8. SOMMARFLÖRTAR!
9. the voice 09 -.-
10. hitta på en egen låt som står för sommar 09
11. tälta - vart är inte planerat
12. ketchupkrig (sylt funkar)
13. bada med alla kläder på, inklusive skor
14. blåleramonster ( smeta in oss med blålera överallt, nästan)
15. grönan, minst 1 gång
16. fråga efter en cheeseburgare utan ost/fråga efter ett glatt måltid - happy meal
17. köpa varje glassort som finns i glassfrysen.
18. åka ner för en 90 graders backe med min trampbil
19. klä ut oss till killar, åka in till stan och hålla varandra i handen och värka lite extra homo
20. måla regnbågen på kinderna och gå på pride
21. svullokväll (inte en ända gurka! )
22. filmmaraton
23. hetalinjen x 32

inte riktigt bra här va ?

chacha ! andra dagen på sommarlovet och sjukt surt väder vi har, var är känslan? ni vet den där 'OMG ! JAG HAR SOMMARLOV'-känslan ? den är helt gone, för kanske 2 veckor var den där me nu är den helt bortblåst och det ända jag känner är 'fan va surt väder'. nej men idag blir en till slappardag. åker till min felicia ett tag idag och sedan ta det lungt eller ringa någon. det bror ju förståss på hur humöret står på.

nu är det så att jag och josef har haft paus sedan i tisdags, alltså nu i 4 dagar. det var jag som kom med förslaget och jag vill få det så det blir bäst. men det känns inte bäst, mycket är bortblåst och jag kan inte sluta tänka på 'det'. för 'det' har förstört en stor del, både ett gäng och gör ett förhållande som inte följer den rödatråden. men jag kan inte släppa honom. jag älskar dig är tre ord som jag har märkt är väldigt svårt att säga, man ska aldrig pressa fram orden och det ska inte bli ett missbruk. jag älskar dig är tre mycket speciela ord som faktist kan både stärka och sänka folk. men josef, jag älskar dig.

miss li - oh boy


jobbigaste året

chacha ! igår, den 11 juni tvåtusen nio var det skolavslutning i uppgårdskolan och jag gick ut det absolut jobbigaste året jag haft i grundskolan hittils. åttan, all den press som läggs upp och inte nog med det var man skoltrött och bara försöktemed all sin kraft att bara kunna leva ett så normalt tonårsliv som man faktiskt ska få leva när man är 15 år. men nu äntligen är det avklarat och jag fick ett slutbetyg jag kanske inte är heöt nöjd med men det får duga för att vara iår och jag klarade mig hyffsat. i nian blir det skärpning och diseplin på mig. skolan går förre nästan allt förutom felicia ofc. men efter betygutdelningen drog jag och dom här två stjärnorna till stan där vi mötte lina och åkte sedan hem. på kvällen drog vi på ekeröfestivalen som var en aning stel i början, men hurra för mig, jag fick igång hela gänget jag dragit med mig och den slutade lyckat i min lillstuga på tomten till i taket lyser stjärnorna (såklart).

tristaste vädret på jorden

chacha ! inget vackert väder och ingen vacker syn att se mig just nu. jag är på grymt dåligt humör och huvudet värker. lingoneffekt. alltså rödaveckan är här. nåväl, det ända som hände idag var att  vi kollade på film med klassen, thirteen blev det. själv har jag sett den förut och visste hur den slutade, men eftersom jag är en liten chicken kom en tår iallafall. shit vilken sur dag, cant belive att det är sommarlov imorrn, det är helt sick. det är ju mer höst. god damn it för regn rusk och kallt. men men, imorrn går vi ut 8an och får våra slutbetyg för detta år. måste liva upp mig på något sätt, har faktiskt ingen lust at all att sätta på mig klänningen och mina nya rosa pumps imorrn, vill hellre bara sätta på mig ett par jeans och en tröja. men skolavslutning är det bara en gång om året och man slutar bara 8an en gång i livet. tack och adjö

mamma mia !


sista dan

cha cha ! sitter just nu i mitt rum med nerdragna rullgardiner för att stänga ute det otroligt äckligt gråa vädret och klockan är endast kvart i 9 just nu. ska möta några klasskompisar som vi tar sällskap när vi moppar till skolan. idag är det klassens dag och jag hade faktiskt hoppas på ett bra väder då vi kunde kanske varit ute och picknicka, kanske drottningholm eller humlegården. men nej det blir film i skolan, lite mysigt men tråkigt att det är i skolan. själv har jag självklart med mig i taket lyser stjärnorna eftersom många ville se den. men som sagt, nu väntar jag på att klockan ska bli hel så jag kan åka och köpa lite gott och sedan dra iväg


paus

no matter what, i love u josef

beautiful


håkan hellström in my heart


no pointless


kort sammanfattning

fredag: stan med syster louise och syskonen bergström. köpte en ball tröja från carlings och efter drog jag och louise hem till mig och skulle laga mat, tacos blev det och sedan kom mathilda hanna och ivana hit oxå. i väntan på dom dansade jag och louise till abba (vi har det inspelat) men d får ni inte se nu, kanske inom en snar framtid om ni har tur ;)

lördag: vi vaknade runt 11, eller louise väkte mig och ivana av att snacka i tellefon. hon skulle iväg till sina kusiner. vi hade tänkt grilla på kvällen, men eftersom vädret sög var vi här igen. jag ivana mathilda och norman, kollade på the mist. värre film finns inte.

söndag: vaknade runt 12 och segade hela dagen, hade tänkt komma och kolla på när mathilda tävlade lokalt på hemmaplan, men ingen orkade. vi åkte turk på min moppe upp till konsum och köpte glass. just nu sitter jag och är tom i huvet och kollar på i taket lyser stjärnorna. bölar som en fisk btw.

vg+

blött trist och tråkigt, vad mer kan jag säga ? inte glad blir man över det här vädret kan man ju säga. men idag gjorde jag och louise klart våra klänningar vi gjort på syslöjden, min gav jag till louise och louise gav sin till mig. ett VG+ fick jag för den, kunde fått mvg tyckte jag iallafall. menmen. så här såg den ut iallafall. en bra grej idag var att mamma kom hem med 'i taket lyser stjärnorna till mig, så nu vet ni vad jag kommer syssla med efter mitt besök hos hästen. jo krypa mig ner i sebbes säng under mitt täcke och äta wilma kex (världens godaste 'godis' ).

i feel the chemistry between you and me


fräkenpäken !

var är solen ? man blir deprimerad i det här vädret, visst blir man? jo, idag efter solvalla besöket med my winner felicia kröp jag ner i sebbes säng och kollade på patrik 1,5 pluggade matte och hade allmänt tråk men det var ändå mysigt. men vädret dödar mig, man får ont i huvet ju. fy bubblan. på torsdag skulle det tydligen bli 4+, herregud på med fjällräven explorer och täck er från topp till tå, sommarn har blivit vinter ! damn, hoppas på bättre väder till nästa vecka då det är klassens dag och skolavslutning.

AIDS SMITTAD !

mamma pappa ! akta er dotter har AIDS !nej jag skojjar, men victor pictor smeta ner mig med blod idag.

humm humm från humlegården


hej alla närakära, vänner och ovänner!
hur står det till en sådan vacker måndag med skinande sol och helt blå himmel, en sådan blå himmel borde vara för evigt och så varmt det var idag vill man ha jämt, eller hur ? i fredags åkte jag och min lilla vän ivana in till stan, vi fick skjuss av våran lärare till solna i hans extreem BMW, öronbedövande dunkadunka och sidorutorna nervevade. alltså never again solna, vi stod på solna station och väntade på pendeltåg eller var det var. ca 50 min fick vi vänta ! men vi lyckades skaffa två maltesers, helt gratis. väl inne i stan kolla vi en snabbis och drog sedan till humlegården där vi la och ner och njöt av nysommar solen som kommit. barndomsbästisarna sanna och lina, kodnamn berit och berta kom och slog sig ner brevid oss. mycka skratt och fniss blev det och jag lovar, vi avslöjar aldrig våra pinsamheter, sanna. eller hur ;) nej men sedan drog vi mer in mot the central punkten. och köpte d jag faktiskt skulle köpa, rosa pumps, bodybutter (morsdag) och en prisent till bror min, en cardigan från carlings.

RSS 2.0