dom tog dig ifrån mig


losing you


klubbtävling på landet


uppdatering

hallihallå ! jag har fullt upp som alltid nu för tiden och hinner bara inte med att skriva. prao snart faktiskt. föstår riktigt inte hur jag ska orka efter som vi börjar 8 och slutar 16.30, alltså så jobbar jag i 8,5 timmar. 1,5 timmar mer en lagen säger. jag vet inte kanske så måste jag säga till eller klaga, jag vet inte. eftersom direkt efter drar jag till hästen min och måste ta hand om henne. jaja, inget mer nu. men jag

25/4-09


alice is the sunshine


video



jag smygfilma lite när malin hoppträna :P

ensam hemma & utråkad

1. Är du singel? jag är gift
2. Är du lycklig? självklart !
3. Är du uttråkad? just nu kanske det
4. Är du ledsen? absolut inte
5. Är du italienare? haha nej
6. Är du gravid? nope, men det ska jag bli när jag blir stor :D
7. Är du full? haha hur ofta tror du jag sitter full hemma ?
8. Är du en cooling? ja, typ coolast i världen :O
9. Är du från Irland?  hahahahaha , neeej !
10. Är dina föräldrar fortfarande gifta? ja, lovely. om dom hoppar 'övernivetvad' :S

skit
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? kan väll hända ? för felicia (min häst) var det vid första :)
2. Har du nånsin blivit sårad? tusen och miljarders med gånger
3. Har du nånsin tänkt på en och samma tjej/ kille flera gånger under natten innan du somnade? hell YES !
4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom ? hm, tveksam... eller jo faktist.
5. Har du kysst någon inom de senaste tre veckorna? jojomänsan
6. Har du haft en hemlig beundrare? hur ska jag veta det ?
7. Är du kär? hell NO ! :D eller, jag är kär i mig själv
8. Vill du gifta dig i framtiden? NÖJ ... ja det är klart jag vill

10 saker två alternativ
1. Kärlek eller lust? kärlek. dööh
2. Hår eller ögon? ? ögon, men jag älskar händer, ryggen, käkben och underarmar på killar
3. Katt eller hund? jag är kattmänniska, hundar är läskiga, luktar och juckar ofrivilligt. men otroligt söta
4. Några få bästa vänner eller flertalet "vanliga" kompisar?  bästa kompisar, teffenetift (bäst på svenska) men jag har ju många bästa kompisar. döööh
5. TV eller Internet? jag kollar aldrig på tv
6. Coca-cola eller Pepsi? julmust :D jummi
7. Vild utekväll eller en romantisk hemmakväll? ute hallå, inte något fjoll hemma inte.
8. Pengar eller lycka? är det inte lycka i pengar ?
9. Dag eller natt? natt, min tid är då
10. MSN eller mobil? röda kärleken, nu är det den silvriga och jag menar mobilen ofc

10 "Har du nånsin..."

1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? jag sa bara 'nu rymmer jag!' men så gömde jag mig bara under sängen.
2. Brutit ett ben? nej, kanske revbenet ?
3. Gjort nåt du ångrar? du, har du tid o vänta eller ?
4. Hoppat Bungee Jump? aldrig i livet !
5. Ljugit för någon du tycker om? ljuga är mitt mellannamn
6. Ätit en hel tårta? nej, men skulle faktiskt vilja
7. Gjort bort dig offentligt ? det är min vardag baby
8. Velat bli tillsammans med ditt ex igen? ja självklart. jag saknar många av dom men det är alltid jag som dumpar
9. Gråtit när ett husdjur dog? jag vet inte hur länge jag grät asso :O
10. Velat försvinna? ja, det har jag faktiskt. men aldrig 'hejdånudörjag' tanken men bara flyga bort på ett måln ett tag skulle inte sitta fel.

skit
Vad såg du på tv sist? jag kollar inte på tv :P kollade på film senast i lördas
Vems blogg läste du sist?
Vad åt du sist? sallad, smaskens
Vem pratade du med sist? hannah var nog den sista just nu. fast jag snackar ju oxå med mig själv ?
Vem ringde du sist? försökte ringa (gissa vem) jo min mamma.
Vem messade du sist? josef
Vad läste du sist "bok"? syskon kärlek.
Vem pussade du sist? josef
Vem kramde du sist? hannah
Vem bjöd du sist på något? eeeeeeeeeeeem....
Vad köpte du sist ? redbull i think

ponny sm 2008

 

måndag


new york


GI metod

idag tränade jag ! fyfaaaaaaan säger jag bara, faaaaan va bra det gick alltså. går det sådär på tävlingen vinner jag på engång jag driver noooot ! men iallafall idag när bror min, pappa och jag satt och åt berättade daniel att han skulle GI banta, niiice tycker jag. det ska nog jag oxå göra. alltså stenåldersbanta. man äter kött, sallad och sådant. inga kolhydrater som makaroner, potatis med mera. så vad tycker ni ? min pappa och daniel tycker jag inte skulle göra det. jag var visst redan smal och jag 'far omkring' (som pappa säger) för mycket. men en vecka borde jag testa. men jag kommer absolut inte klara mig.

snyfftsnyfft

torkade precis tårarna från kinderna eftersom jag kollade på the notebook eller dagboken som den heter på svenska. det är faktiskt en utav dom bästa filmer jag någonsin kollat på. igentligen är jag ingen drama tjej men den här filmen sätter sig djupt i hjärtat och berör. historian är så himmla fin och jag älskar den. varje gång jag sett den fäller jag minst en tår. jag rekomenderar den värkligen. filmen och boken är bra ( iallafall på engelska).

l. n

för ett år sedan kände jag en tjej som hette louise norman, hon var en av mina bästavänner. vi var med varandra så ofta vi kunde, varje torsdag och på helger. jag minns våra sommrar dåå vi hyrde häst och drog sedan hem till dig. slagga och fiska aborre, jag lärde dig och hannah flå fiskar och shit va äckligt det luktade sedan på bryggan. men ingenting slår våran kväll efter nrj och vi var tvugna att ta sista bussen hem, men istället drog vi till rosenhills skörde fest och drack sockerdricka och ramlade i diket. vad ska jag säga. jag saknar dig louise.

full mobil

jag sitter och kollar igenom mobilen och då fick jag syn på de här bilden;
det där stog inne i ett grupprum i skolan, jag kände inte jesper då men jag tyckte de var gulligt. bilden kanske är ett år gammal men om någon skulle skriva så till mig skulle jag bli grymt berörd och skulle springa och krama personen. tyvär händer inte det.

18 april förlåt mig

snopp i lingonriset. åt nyss isterband och potatis i stuvning, snacka om bondemat. men sådanna är vi .förlåt skrev visst 18 mars i förgående inlägg och är för lat för att ändra. menmen, det blev en städ dag eller jag tog upp mina kläder från golvet och plockade undan sminket från handfatet, råkade visst klirra sönder en parfym men ingen jag använder nu iallafall eller som var någon direkt dyr. red med anna och malin idag, blev super sugen på att hoppa efter våra små skutt över diken och träd när vi red ut. men felicia får ju inte hoppa så det blev ett problem. jag tror inte det var så farligt. men här får ni iallafall en liten film när malin hoppar L.B bana (tuvär bara två hinder) på farmen för ett år sedan

18 mars

vad kan man hitta på en sån här dag ?

videoinlägg (innan det nedan)



dålig kamera och jag ser ut som en pupp, mathilda flåsar i bakrunden :D

video inlägg



här är jag och min syster louise, sitter på asfalten vid stenhamra busshållplats och väntar på bussen ska komma. efter vi slutade drog vi på dirr till stan där louise skulle köpa en prisent till calle och vindruvor lilla jag satt och smaskade på. blev så sugen på att köpa kläder. men snålast som jag är har jag gömt undan mina pengar och har faktist ingen aning var tusenlappen jag fick från farmor och farfar av i födelsedagsprisent, men jag lovar den finns någonstans i rummet.

myspys dag

imorse kände jag att hur ont jag hade i halsen, när mamma kom inte och skulle väcka mig vände jag mig bara om och sa att jag hade ont i halsen, då lämnade hon mig ifred och gick. vaknade sedan av att mobilen ringde halv 11 och jag tvingade mig själv upp. låg och kollade på film resten av dagen och på kvällen åkte jag och tränade i stavsborg. gick väldigt bra, jag hoppas resultat syns sedan på tävlingen.


 
alice helt naturell som en yogurt

myspys dress eller vad säger ni ?

rutig v-ringad - fredperry
rosa linne - MQ
mjukisbyxor - linas villastan
strumpor - gina tricot

varför jag inte ska vara utan smink

vill ni veta varför jag inte tycker om att vara utan smink ? det är inte som många andra säger att dom vill täcka finnar medmera faktum är att jag faktistk inte får så himmla mycket finnar. det ända är att mina ögonfransar är helt ljusa, blonda ögonfransar är inte okej. en sak om dom kanske var litelite mörkare men nu är dom blonda. men sådan är jag, jag har helt enkel ljuspigment och inget jag faktist kan eller vill göra något åt. därför bjuder jag på en utansmink bild

en katt i sandlåden

darlings där! hejhej på er. jag känner att orden är slut och jag kommer värkligen inte på något att skriva om. vad ska man säga. jag är ledsen för det men jag är faktiskt väldigt trött på allt och har inte ens ork att tänka ut någon fifilurigt att skriva. mej men nu ska jag dra ut med moppen och träffa victor och mini micke. tjingen !

jag orkar inte ...

jag orkar inte med skolan, att dryga lärare ska trycka ner en. ta den negativa andan och förklara hur dålig man här. hur 'vänner' berättar hur dryg och dum man är men igenliten gör exakt samma saker. att kompisars föräldrar ska börja gagga på mig, hata mig för att mina föräldara inte stället upp för deras barn. hur några nära sviker en och gör allt bakom ryggen på en... jag orkar inte. om det fanns en plats för mig själv och mina tankar, för dom människor jag tål just nu. tack felicia att du finns, du är min stora passion och du gör en superglans i mitt liv. du gör att jag orkar mig upp på morgonen

babymössa !

hej darlings ! vet ni hur överlycklig jag blev igår när jag fick reda på att vi var lediga idag ? super härligt. var och tränade idag, gick mycket bra och den 25 är det dags för tävling. iallafall. super trist väder idag om ni som enbart sitter inne hela tide och gardinen för fönstret så är det disit ute. kissväder !

idag tänkte iallafall jag fixa mitt hår lite. tänkte först bleka helt men jag är rädd för att få tuggummi hår så det blir slinga istället. med Schwarzkopf POLY Blonde någonting x) jag hopppas det blir ljusare. iallafall tar bort lite av det röda.

lovelovelove


back in action


svullet !

hej alla glada och mindre glada människor ! herre gud vilket väder va ? super härligt. jag har legat och schtekt i solen i kanske 3 timmar, jag lovar det finns inte något resultat att visa. jag blir minsan aldrig brun. okej på sensommaren kan man se svagt gyllenbrun hy, så är det med lite pigment. men jag ska minsan inte ge mig. jo som i har märk så piercade jag mig i läppen men jag fick panik inatt då det var super svullet och jag inte lyckades ta ut ringen, så jag knippsade upp den och kastade mig i sängen. idag har jag ett märke och en svullen läpp. jag fick sedan reda på att det är normalt att det svullnar upp när man piersar sig, så jag tog ut den i onödan. herre jävlar xD. jag får försöka på ett nytt försök när min fläskläpp har lagt sig.
 

från dagens träning, alice levin & liljegårdens felicia och anna malmgren & prins buick y

good god !



jag önskar att jag fick pierca mig i tungan. det var snack om i naveln men jag vet inte om jag vågar det. feg jag vet, men tungan skulle vara riktigt nirre. men det känns oxå läskigt. är det värre en att ta i läppen någon som vet ?

red bull & magnum mandel

shobbredobbre i byrarna ! när det är fint väder orkar man bara inte blogga eller hur !? det är ju otroligt sommar ute, eller nästan iallafall. nu börjar guldtiderna som pappa säger. jag hoppas det blir lite blad och grönt ute snart, det ser rätt tråkigt ut med nakna grenar och gult gräs.

shit, vill ni veta hur mycket jag längtar till sommaren ? jo superduper mycket. och vill ni veta, det är 30 offeciella skoldagarkvar till sommarlovet. och ungefär 9 veckor kvar. ungefär som ett sommarlov. ja det är långt men ändå inte. det är faktiskt rätt kort om man tänker efter. jag hoppas det inte blir mer prov. dö åt prov säger jag bara. imorron tänker jag faktiskt knata upp till affären och kolla om dom har hårfärg. jag ska nämligen inte vara rödtott längre. min mamma dödar mig långsamt eftersom hon värkar tycka det är kul att plåga sin tonåring att vara rödhårig. eller orange, vem fan vill va d ?

sommar 2009 ;

- sova bort en vecka
- dygna minst tre dagar
- båta till stora dansaren och tälta
- till laxsjön och tälta
- nåttarö och slippa päronen
- 9 augusti till madonna med sanna

det är det jag kommer på nu. jag är inte direkt en sådan som bestämmer i förväg eftersom jag bryter oftast det jag lovar när jag inte orkar göra något. sådan är jag. kysskyss på nosen.


4 påskungar !

vill ni veta vad som precis kom hem till mig nyss ? 4 små påskkärringar ! dom fick självklart lite godis eftersom jag gillar inte godis. själv är jag mer saltoman, jag är faktiskt saltberoende och ibland bara måste ha salt annars skakar jag ! nej men vi fick ett litet kort där det stod glad påsk på, inte jätte fint men tanken som räknas eller hur ? vill ni veta en sak ? iår är det faktiskt första gången som jag inte går påskkärring ! otroligt va.


by the way, jag komenterade en tjejs blogg idag. är hon helt korkad eller ?  hon må va brunett men inne i skallen var hjärncellerna helt sönder frätna, men det är lungt. du är inte onsynlig iallafall tjejen. och byt klänning föresten. den borde lukta gammal fisk vid det här laget :D

sound



i party like rockstar, look like a movie star. play like an allstar, fuck like a pornstar baby i'm a superstar

eftermiddagsdusch

jag gick nyss ur från en super härlig varm dusch på 40 minuter och sedan lägga sig ner i sängen för att få ännu mer energi efter dagens träning i stavsborg för Hanna. jojomänsan det gick bra, Felicia (min häst) var en aning pigg så det blev lite studdsigt ibland men hon var super duktig iallafall.

nu sitter jag här och  undrar vad jag ska göra. har igentligen ingen stor lust att göra någon specielt men bestämde nog med louise tidigare idag att vi skulle hitta på något ikväll. får se hur jag kommer dit då min moppe är i stallet.


skärtorsdagen = offeciella emodagen

nej men TJA ! idag är det emo dagen, alltså skärtorsdagen. någon som har en vass kniv ? dagen går ut på att man ska släcka alla lampor och cutta upp handlederna. helst själv ska man vara, några levande ljus. men det är enbart till för att man ska se vart man skär sig så man inte råkar skära sig i storapulsådran. NEEEJ, jag driver mina vänner. dagen är självklart till för att alla barn (och jag dårå) ska klä ut sig som påskkärringar, ge ett glatt kort med en slarvig kyckling på man ritat och charma extra mycket för att få godis i kaffekannan man har med sig.

jag hoppas ni inte tycker jag är hemsk som sa de där med emo nu va ? jag lovar att jag har full respekt för depprimerande människor. nej nu blev jag dryg igen. jag har själv varit, eller kanske inte varit men nära kan man säga för några år sedan då det vandrade mellan emo och fjortis. på den tiden då man inte visste riktigt vem man var, för kanske 2, 1 år sedan xD.

lycka



lycka beror på väldigt många saker, den kommer och går. precis som tjejer får pms. just nu mår jag überbra !

jag står på mig

ja hurrrni. jag brukar kolla runt på olika bloggar hela tiden och fastnar ofta för samma bloggar. jag tycker tillexempelt det inte är så himla kul att bara hitta någon och läsa. alltså det kan vara någon helt 'anonym' som itne skriver någon specielt eller itne har några roliga bilder. dom jag läser är förståss mina vänner bloggar (ni ser nedan åt vänster) och lite utav 'dom kända' som dom säger att dom är; blondinbella, kensa, kissies och stina-lee. jag gillar dom, förutom kissies. alltså jag gillar blondinbella,kensa och stinalee. nu är det ju min åsikt och inte din jag skriver om i min lilla okända blogg. så jag måste bara påpeka på kissie. hon är en ful kopia av blondinbella (blondinbella har ju sina negativa sidor självklart) men kissie värkar uppfylla dom snabbt och även flev sidor. jag tycker hon kränker många och självklart så ser hon sig själv som 'hejjagvetallaälskarmigsåbackoffbitch' men istället så tror jag inte alla kanske älskar henne. visst, jag själv är kung. men kanske i min egna lilla värld. ja, typ det jag ville säga. någon du har att komentera om mig ? jag tål kritik (ibland)
 

no lifer



nu sitter jag här hemma och tråkar. blev precis hem skjussad från stallet eftersom jag inte ville åka mopper i oerhörd blåst. men just nu önskar jag att jag kunde kapsla in moppen så den är mindre en en kula och åke hem med den i handen. här hemma skulle jag göra den till sin normala storlek och sedan dra iväg till jesper och victor. jag har nämligen super tråkigt just nu. ingen läser min blogg och det känns ruttet att skicka sms fram och till baka.

i bilen hem snackade vi lite och olika sjukdommar man kunde ha, som alzimers (stavning), ADHD och resten av alfabetet. att om man har det så kommer det bli svårare att ta bil. mamma, jag har inte ADHD... eller  ? nej jag har inte det. hoppas jag iallafall. 
 
konversation med bror sebbe:
- ja, jag cyklar inte. jag har körkort
- ja men det har jag med.
- jo men jag får köra fordon med fyra hjul
- ja men det får jag med.
- va? vadå
- traktor !

14 timmars sömn

herre gud ! jag har  sovit från 12 till 2 idag. vaknade alltså för 18 minuter sedan och jag är supertrött! måste till felicia och åker väll snart så jag har gott om tid att göra rent henne. idag har jag tänk att ta det lungt och inte göra något specielt eftersom jag är så trött som jag är. antingen kommer jag vara vaken hela natten igen eller så kommer jag somna som en stock redan vi 10.

vill ni veta vad jag kom på ? jo alltså i går satt jag och kollade kalendern i min mobil. 3 veckor efter påsklovet är det prao, efter praoen är det fyra veckor sedan slutar vi. och i dom fyra veckorna är det alltså massa mellan dagar. skit nice.

tutututututututterduva

tjosan i trosan ! idag gick jag upp klockan 9 för att komma till stallet vid tio och sedan ta kvart över ett bussen från kumla till brommaplan där jag skulle möta sanna, lina och ellinor (jag hoppas det stavas så annars är det ju en stor skam). chakka ett par solglajjer, rosa från h&m. jag vet kanske något fjortis men jag behövde ett par nya då min bror satte sig på mina och mina pilot är aldeles för stora. super härligt väder för en trip på stan by the way !

nå vad tycker ni om den lilla förändringen på bloggen ? hoppas ni gillar den, och det är tack vare louise som den blev då häfftig ! man tackar syster.


lipslick



ja, jag är ibland något dålig på att blogga men jag har bara inte tid eller lust just nu. det är grymt fint väder och allt annat lockar på mig. jag är så shoppen sugen just nu och måste in akut till stan, det får bli imorrn. ringde lina idag och jag hoppas hon följer med. det har blivit dåligt med att åka in till staden efter jag blev hästägare. men det måste ändras på det. har tänkt köpa solglajjor, somriga linnen och ska kolla på jeans. även kolla på en t-shirt som finns på PK huset.

assoome


zoo !

galetgalet ! drygt vad mina brorsor apar sig just nu. dom drar i mina strumpor, kastar kuddar och låter som apor. är det normalt ? nej dom är inte 4 eller 5. dom är 16 och 20 ! livliga små pöjkar

i'm free, free falling

tänka sig, efter allt som har hänt känner jag mig fri. jag är som en hund som sprungit från sin matte i full panik över att överleva. kopplet är nu inget kvar längre. det finns inte ens på världskartan. alice är en helt ny människa och det gamla jag finns delvis kvar men mycket har försvunnit. kanske beror det på vädret, på att  våren är här och snart sommar. eller är det för att jag inte är bunden till honom längre. han är ingenting för mig längre.

igår (lördag) efter jag hade ätit var det skinande sol och ljust ute, redan vid 6, helt otroligt! för några månader var det kolsvart och man såg knappt fötterna framför sig. men det var trotsallt en lördag. planerna var väll att åka till stenhamra igen men från fredagen var alla jättetrötta, särskilt jag. så jag ringde louise och kom puttrande på brors moppe. vi åkte runt baden här ute och pratade om 'mellan himmel och jord'.

söndag, alltså idag dåra. deppigt väder men inte så himla kallt iallafall. vaknade 12 och somnade 10. sov alltså hela 14 timmar och skulle ha sovit längre om inte mina föräldrar började flabba om papper eller vad det nu var. åkte till felicia, dressyrade på en hyggligt bra bana (gick rätt bra ) och städade ett bombaderat skåp.

mathilda langlet



fantastisk fotograf: erika cardenas hedenberg

melin & levin


saterdayfever



katt bilder som vanligt eller vad säger ni ? idag blev en slappaliggaisolenochtakortdag idag. igår drog jag till en av öns byar; stenhamra med några tomtar. träffade inte så många men det var två från klassen som micke lockade dit. kom hem runt tolv och trött som en gris. slocknade precis jag kom innan för dörren. idag väcktes jag av pappa halv nio(!) ouf, tänkte jag. men har man träningar att passa så har man.

kondomsamling

kom precis hem från gårn där 'kärleksakuten'och vi från 8an i uppgårdskolan skulle snacka om sex och samlevnad (som lärarna säger). i början var det en aning jobbigt då jag itne ätit sedan lunch (bara två redbull ochenergin var helt slut) började känna mig snurrig och lite sådär halvsvimfärdig. men mysigare blev det när alla gått till bussen (som gick halv nio) och vi andra satt kvar, altså louise hanna johanna och några till tjejer från parallelerna.  klockan kvart i 10 hämtade pappa mig eftersom lat som jag är orkade inte åka buss. en till fördel med att gå sist var att jag roffade åt mig dom sista kondomerna, generöst delade jag lite med hanna men fick tag i 16 stycken, profil och eros. nej imorrn blir det att dra ut med kompisarna. vi höres tomtar !

bilder bjuder jag på, kort är jag men inte kortare en syster min

ögongodis


utsliten

jag känner mig helt utbränd. skoltrött, saker som händer och bråk med kompis. påsklov snart och det ska bli jätte skönt tycker jag. attans oxå att malin ska dra iväg till fjällenskiten. men jag får iallafall solen (hoppas jag) och malin får snö och kallt. jag är trött hela tiden har jag märkt, på kvällarna är jag segdeg och på mornarna vill jag sjunka ner och gömma mig i täcket. jag tänker värkligen 'åh nej!'. just nu känner jag bara att jag behöver tid för mig själv och mina vänner. jag vill dra någon stans, ha sommar. precis som sommarn 08, åka till ön och tälta. jag vill bort från skolan och sega tråkiga människor. det är så drygt!

det här som har hänt, som vissa vet och andra inte. det är tungt och tar faktiskt en stor kraft av min energi (därför missbrukas redbull) och jag blir mycket känslig för minsta lilla. jag vet, jag ska vara stark och inte ta någon shiiit. kompisen jag 'bråkar' med säger att det är mitt fel, det är inte mitt fel. inte någonstans. hur ska jag göra... jag vet inte vad som är värst, total stänga ute den man 'älskar' eller en vän som står/stog mycket nära. ska jag visa mig stark och lämna allt detta bakom mig eller ska jag leka fegis och försöka fixa till det här ?

RSS 2.0