jag är hardcore


somliga ljus brinner aldrig ut



aldrig aldrig mer



säg till din mamma


nu ligger jag mitt på golvet i rummet, åskådar den ljuvliga utsikten över märlaren som jag har. den du. det är inte alla som har det, men lilla jag. lantis alice har det nog för jävla bra där hon bor. lyssnar på söta linnros och får flash backs till sommaren, den var så otroligt härligt och aldrig kommer jag glömma den.


dont believe me

men jag är 162, ledsen alla som förnekar det. fixade nytt pass idag, mätte mig och ojojoj. jag var visst 162 känn på den ni. antingen ljuger ni att ni leker lika långa som jag eller så kan ni bara inte erkänna att ni är 150. hahhahaha ! fis på er. :P

masterpiece by lill levin


fekkenation (hahah)



happy face


nu är jag glad igen, behövde bara min dans sedan ler jag som en gris och det bubblar i mig. tur att det finns då. snart helg, bara att hålla ut :)

nere



alice today


väska-DNKY
blus-odd molly
jeans-bikbok
halsduk-sham

åsikter.se

alla har sina åsiktet, jag har jävligt starka åsikter. just nu handlar det om sveriges politik, lagar och allt det där. ett otroligt känsligt ämne som jag kommer snacka om just nu är skillnaden mellan rasist och inte rasist. sverige morderniseras för varje dag, både posetivt och negativt. men sverige håller på att inte vara sverige längre och snart är vi en plats, bara ett land. utan färger och sånger. den blomstertid nu kommer har tagits bort från skolornas avslutningar, för att det kränker. men hur? vad sjunger man egentligen om? grönt gräs? blommor? icke är det en kränkning. national sången sjungs nästan aldrig längre och har inte sverige rätt att sjunga den precis som alla andra länder sjunger sina minst 3 ggr per vecka? är det fel att vara stolt över sitt land? jag är otroligt stolt över att jag bor här. jag älskar sverige. men är jag rasist för det? nej verkligen inte. det har inte med saken att göra. det handlar om sverige, lagar och hur svenskt folk beter sig. åker man till egypten eller något annat muslimskt land tar man på sig en kofta över axlarna och sätter på sig byxor som täcker benen. det handlar om att resperktera och anpassa sig för dom övriga. det var bara det jag ville säga.

bara få vara utan att förklara, varför kärleken tar skada.


det är rätt mycket som bekymrar mig, just nu. livet har förändrats så otroligt mycket, det är så, men ibland över driver jag. en ny skola, det är stort det. att separeras från dom människor man dag ut och dag in träffat varandra. skapa vänskap, bråkat, skrattat, gråtit, älskat. att dom människor är just dom som byggt mig, till den jag är idag. mina livskamrater. det blir inte många timmar i veckorna vi spenderar tid tillsammans, allihopa. vi har klarat allt. tillsammans gick vi rakt igenom dagar, tråkiga, fantastiska. i fucking spyor och hav av gråt. vi tillsammans klarade av när nära vän mister livet. det är snart ett år sedan. och nu sitter jag här, blöt i ögad. för jag saknar. jag älskar. men inget kan jag göra. jesper steen söderdahl, av alla änglar. jag kommer snart.

irriterad

jag må förstå att du är socialt handikappad, men behärska dig! här kommer du och ska träffa över 1000 människor varje dag, ta tag dig i kragen, du kan inte hålla på såhär. nu är du i ett samhälle med människor som är sårbara. det är inte bara du här. fy skäms på dig, snart spottar jag dig i ansiktet. jag är ledsen men jag pallar bara inte dig.

i wanna tap that


liljegårdens felicia


detta är awesome


till michello


pip


obeskrivligt



jizz in my pants


en midsommarnatts dröm



melissa horn - jag kan inte skilja på


baby i like it


grattis min ängel

den andra september och du skulle fyllt hela 16 år. det gör ont i mig att du inte får uppleva allt det vi får uppleva, att inte får se dig, känna dig, bara höra dig. det var ett tag sedan nu, om mer än en mådan och det har gått ett helt fucking år. jag hoppas du har det bra där uppe, där nere. vart det än är så syns vi, vänta bara på mig.

RSS 2.0