chai latte

mammsen har kommit hem med chailatte till mig, fy farao vad lycklig jag blir !

face drop

skräckfilmsmaraton i helgen ? jag hoppas det, är så otroligt sugen på att bli riktigt rädd och krypa ner under filten med härliga vännerna. innan skulle vi väll dra ut så det blir lite fart på kvällen sa jag och louise. hm.. jag behöver lite ideer på filmer, har sett på ett par och vägrar se på t.ex the unborn, fulare film finns inte? (sett trailer) och så har man sett dom klassiska the groude 1, 2, the ring 1,2, the shining, evil dead, eden lake, the mist, nån tjej i källare och fler man inte kommer riktigt ihåg. vi behöver alltså en riktig rysare !

det blev ingen dans i söndags eftersom lokalen var bokad, men blir nästa vecka. superkul ser fram emot det !

.

jag har inga känslor för dig

lat

hemma från stenhamra idag igen. planerna var väll att träffa några av "färentuna barn" men dom var tydligen inte där dom skulle vara så vi drog vidare till stenhamra och träffade härliga prickarna amanda, ronja, fanny och julia som går i parallel klasser till mig, hanna och louise. men nu är jag hemma iallafall. imorrn ska vi testa på att dansa street mix, om det är kul börjar jag. (inga bilder, jag är lat jävel. orkar varken ta kort eller ladda upp bilderna på datan) lev med det !

TODELOU!


tummen upp !

jag säger det med handen på hjärtat. jag älskar 107.1 ! 60 70 80 talspuls. in med det gamla bra säger jag bara. beatles, elvis, wham, bangles, gloria gaynor ... fyfan jag ryser. härligare låtar får man leta efter, och det tar ju tillbaka på den gamla goda tiden, då jag inte menar 60 70 eller 80 talet. utan när man var liten och alltid lyssnade på det.


the bangles - manic monday

lynne anderson - rose garden

the beatles - here comes the sun


because of you


real love


someday i have to wake up
this nightmare's killing me
without you by my side
i will die

canada goose ?

nope, faktiskt så kanske det blir fjällräven iår igen. en annan snyggare modell. hade tänkt mig på en canada goose men lite dyrt kanske ? helt enkelt en "fjällis" .





00.13

yello, kom nyss hem från en lugn kväll i stenhamra. har inte mycket mer att säga förutom att man träffade trevliga knasiga människor. imorrn var det meningen att vi skulle till hässelby och ha kul helt enkelt men tydligen blev det inte så, får se hur lilla sanna mår annars hittar vi på något. nej nu ska jag kolla på eva&adam.

shiny toy guns - ritz


geekglajjor

kan man ha sina töntbrillor i skolan ? min syn är perfa så jag behöver dom ju inte nödvändigtvist. men skulle det inte vara lite coolt med vita stora brillor ?


the light in the dark


sadface


nej, alice är inte så glad just nu. det började för två dagar sedan. kan inte sätta fingret på vad det är men jag har bara gått och varit nedlåten och svårt att le, på riktigt alltså. skratta och ler gör jag i överdrifft men ibland kanske det inte är på riktigt. just nu vill jag bara sitta för mig själv och få in allt, låt mig få den tid jag behöver, jag kommer fram snart glad som en lärka. eller kanske behöver jag bara en kram.

becoming insane

tjenis penis ! idag slutade jag och louise tidigt eftersom vi var så otroligt duktiga på jobbet och drog efter att vi frontade hela konsum, köpte med oss ägg, chips och ostsås som vi omvandlade till pankaka och kollade på kenny starfighter. har även kollat lite gymnasium jag riktar mig starkt på berga där jag tar med mig felicia och bor på internat. tänker fortfarande på saken, men jag ska här ifrån !

infected mushroom - becoming insane

i wanna be loved by you

att säga det med ord eller enbart med bokstäver är helt blankt för mig. jag pratar om orden "jag älskar dig". att säga "jag älskar dig mest i hela världen" det betyder faktiskt ingenting för mig, jag har hört det tusentals gånger av massa random people så faktiskt betyder det inte så mycket för mig längre. själv har jag jätte svårt att säga just dom orden till folk, måste verkligen pressa fram dom. jag älskar rätt få här i välden men jag gillar desto mer. det jag vill säga är att, bevisa att du älskar mig. jag är trött på att gå och hoppas. på att vilja och faktiskt tro någonting. det tar på min kraft, snart struntar jag i det här.

erik hassle - wanna be loved <33333


näsa!


världens finaste mamma


låt mig sjunka igenom jorden eller flyga över målnen


jag är inte "emo" och jag är värkligen inte deprimerad på några vis. jag har bara mina själ att jag vill flyga iväg vissa stunder, ibland kan man inte sätta fingret på vad det kan vara. ibland vet jag precis vad det är för något, men just nu vet jag inte. för mycket i huvudet helt enkelt och jag klarar inte av stressen. mitt lilla huvud får inte in allt skulle jag tro. men det är sant, jag vill iväg. inte mentalt utan på riktigt. jag SKA iväg. om ett år sticker jag. jag bara SKA flytta hemifrån.

från hjärtat?

jag älskar dig m. s

erik hassle - isnt it obvious <3333

erik hassle


erik hassle - bitter end

vi är nu historia


snart är det ett år sedan, ett helt fucking år utan dig. hur känns det? jotack, det är bra men saknaden är stor och kommer alltid knaga i det hål som tillhörde mickey. han var mitt livs största 'kärlek' och faktiskt bettyde han grymt mycket mer än vad många andra gjorde. nu kanske ni tänker "men han var bara en häst". ja, han var bara en häst. för dig kanske. för mig var han min bästavän. sedan 7års ålder till 14 är faktiskt en ganska lång tid. under den tiden jag slitit som ett fucking djur, glädje och tårar. mycket tårar kom det. men lyckan var ändå störst av allt. det bästa jag visste var att få vara med dig, jag kämpade tills jag fick det jag ville. du och jag kämpade för att nå "toppen". eller toppen för oss var att bli något. men tillslut efter många år på tävlingsbanan nådde vi. rosett efter rosett fick vi. första plats efter första plats. majoriteten av rosetterna jag har hemma är med dig, mer en 80%. sista sommarn var underbar, jag glömmer den aldrig. för mig var du nåt, för mig var du guld värd.

super trött


alice har varit med malin hela dagen när hon tävlat. jag dööör, ska sova sen åker jag till ivana troligtvis

snyggaste


(jag har en likadan fast utan blingbling)
en john whitaker hjälm med blingbling rosett, hur snyggt är inte det?
min blivande tävling hjälm och den andra har jag när jag tränar/rider ut :D

ryttar fashion


slutade 11.55


inga bilder

tjotjoooo, det blir inga bilder idag eftersom den andra datan lagga och alice orkade inte vänta på den skiten så det blir imorrn istället, plus videos den ni ;)

my name is inga, and i'm from sweden




run this town



jag vet inte riktigt hur,varför. är det värkligen det här jag vill?

smarteypartey !


alice levin

hanna simson

marcus sahlström

i'm bad who's bad


i'm blue ?

no, i'm red


eiffel 65 - i'm blue

hejsan alla cpbarn, cykelhjälm hela dan


det var en gång en flicka som gick i sjunde klass
hon hade ont i magen och skulle gå på dass
det var det coola gänget på skolan som gick
dem hade gömt en filmkamera och på bilderna dem fick
flickan som satt där och sket, trodde förstås hon la tollarna i hemlighet
men det man inte vet, det lider man inte av
men hon skulle snart få veta i skolans matsal
klockan blev tolv och alla sprang dit
och stackars lilla flickan som inte visste ett skit
på widescreen i matsalens entré
alla ville titta, ja alla ville se
förtvivlad och ledsen hon sprang därifrån
o ringde sina brorsor som kom med en gång
gärningsmän bakom misshandel och bränder
storma de salen med baseballträ och händer
och får tag på detta gäng som gjort detta bus
fotar de varsamt och spottar snus


hippie eller 80tal?


har ni sett? alice gör som mamma gjorde på 80talet och knyter en halsduk runt huvet. ärligt talat var det rätt hott. jag gjorde på ett annat sät och med utsläppt hår. jag gillar lite specielt om ni har märkt det. och jag hoppas verkligen mor kommer hem med min tröja idag, jag är värd den !

blodhound gang - foxtrot uniform charlie kilo

jag har världens sötaste bästis !


äkta ?


in my ass heller, bara det att mitt hår är 3 cm kortare.

monster?


igår (söndags) var det spakväll hos alice! en ensam spakväll för mig själv helt enkelt. bastade, peelade, hårinpakting, raka benen(värdels sunkigaste engångsrakhyvel, använd inte säger jag bara) och ansiktsmask efteråt. fyfan vad hott jag blev, eller snarare fräshare än jag brukar vara. amanda, låten är till dig

2 cool 4 u !


i love u brother


hässelby

kom hem imorse från hässelby efter en lång natt med brudarna sanna lina och amanda. grymt härligt att träffa dom och snacka igenom saker, både minnen och berätta vad som hänt medans vi varit apart. illailla säger jag bara, vi måste träffas en aning mer.

nu kan du få mig så lätt



jag är helt nere i dig, fruktansvärt död i dig

deal

när frida börjar blogga börjar alice blogga.


minnen det


i miss u


inga bilder

alice har lyckats igen! nämligen mobil och bensin är inte the perfekt match och nu har mobilen fått fuktskada, den går inte att lagas och sådana mobilen säljs inte längre så jag ska förmodligen få en ny. lite tråkigt faktiskt, jag trivdes i den mobilen och den funkade riktigt bra och den har hållt ända tills nu och det är stort för mig. jag är inte så rädd om mina mobilen om man säger så. det blir alltså inga bilder på ett tag om jag inte orkar mig ner och laddar systemkameran. ingen musik heller (förmig :( ) fast jag har lånat josefs ipod :D jag hoppas jag får låna den något längre än tänkt.

försöker

jo, alltså jag försöker väll fortsätta då. trotts allt är det rätt skönt att få skriva av sig när man inte alltid kan prata. igår fredag träffade jag louise norman i stan med lillen och hanna, louise skulle pierca naveln och vi skulle vara extra stöd. faktiskt är jag ett jävligt soppigt stöd eftersom jag garvar stup i kvarten och gör mina extremt coola grisljud och sen "oj". drog ut sedan på kvällen till stenhamra, rätt tråkigt faktiskt men jag var för trött och kände mig så osocial man faktiskt kunde bli. drog äver ut idag igen till stenhamra, lite roligare eftersom jag druckigt monster innan, och jag lovar dig. när jag är trött behöver jag energi. sitter nu här i min säng och funderar på om jag ska sätta på en film, ice age förmodligen.

.

nu slutar jag blogga bågrund utav PRIVATA själ.

onsdag

första gången i världshistorien, alice levin får sitta på bänken när klassfoto tas. har jag blivit kort eller vill fotografen göra narr av mig ? hm, mycket svårt.

RSS 2.0