/ care



förlåt mig



mf



.



ett inget


du ljuger för att hålla ditt huvud högt.
för att trycka ner en person som en gång älskat dig
för en gång är ingen gång, men två ... är lika med noll ?


det har gått snabbt, långsamt.


 


fina flickor


youre not beautiful in my eyes


ge er aldrig in på det jag en gång gjorde,
nu är jag fast men ändå är det så lätt att bryta mig ur.
men jag vågar inte, jag vågar inte säga sanningen och inte heller säga emot.
det är så himla lätt att få ett slut på det men jag vågar inte.
så snälla barn, säg aldrig "i do"


mr. leto aka min man



a trip to adelsö !

det blev trotts allt adelsö igår kväll. jag sket i mr. T. vem orkar vara med honom egentligen?  tältning i spöregn mitt ute i ingenstans vid vattnet. mysfaktorn låg på hög nivå med regnsmattret mot tält duken, ostbågar i högstahugg och skitsnack så det skrek om det. så ska det vara, att ha tjejerna samlade och verkligen låta allt det gråa rinna ur en och bli som renad igen. tjejer needs SKITSNACK! vi love bullshit.

mindre kul blev det när vi vaknade i morse av att allt, då menar jag allt, var blött i tältet. sovsäckar, madrasser och allt. bra kallt och fuktigt blev det. men nu är jag äntligen hemma i morgonrock och ska ta mig en varm lång dusch. ikväll blir det boysnight hoppas jag, dom har jag saknat :D

balettakademin

i höst börjar jag förmodligen på balettakademin. åh jag längtar. kommer även gå ett gymnasium med dansinriktad, sedan om jag har tid kommer jag gå kvar i den gamla gruppen här ute med tjejerna. undra hur jag kommer hinna med allt, men det kommer jag kanske göra om jag har tur. nej, det är faktiskt dags för mig att komma i form nu, töja kroppen lite och börja träna smått.


ett tag sedan


ja, det var ett tag jag skrev och uppdateringen är galet segt nu på sommaren. det händer mycket grejer och man måste ju hinna med och njuta av allt det som sommaren har att bjuda på. today blev jag väckt av far och mor för att fara i väg till nya stallet och mocka ur boxen medans pappa kapade räcken till banan. gick på en liten upptäcksfärd rund gården och det finns galet läskiga grejer där att man blir mörkrädd. ikväll skulle väll bli att åka över till adelsö med några men jag orkar faktiskt inte eller ska väll träffa mannen. vet inte riktigt vad jag har lust med.


svea linnea alice levin


jag hatar det jag gjort, men älskar det jag fick.


svar

Elinor om det bästa jag har:
Hej alice! Du, jag tänkte fråfa dig en sak. Du har ju läpp piercing, jag ska ta på en studio men jag vet inte hur man sköter den. Kan du ge lite tips? :) tack!

sv; hej på dig ! förmodligen kommer hon/han som piercar dig berätta hur man sköter om piercingen(om det är ett seriöst ställe du går på). jag tog min själv, med nål. och jag råder till att tvätta minst två gånger om dagen med bakterie dödande medel som t.ex alcogel. men eftersom jag är så nojjjig om att det icke skulle bli infekterat så rengjorde jag hela munnen med listerin efter varje gång jag åt. inge infektioner fick jag eller otrevligt var :) tvätta det hellre för ofta än för lite :D

det bästa jag har


det är hard work med hästar med high class på det !

pip

nu var det ett tag sedan jag tog tag i den krage jag icke har och skrev ett inlägg. det bara blir så på sommaren, man vill sova, bada och allmänt vara innan skolan börjar igen den 23 augusti. icke taggad och icke vill jag gå i skolan. det som blir trevligt är väll det nya folket man kommer träffa men vad jag hört är tydligen skolan en riktig snobb skola. är alice snobb? icke ! nej, nu ska jag ääääääta bra mycket mat, rida och sedan iväg med the boys + frugorna. tjäää

falskt

ja, vad ska man säga. när man får höra att din syster snackar otroligt mycket skit och kallar mig otroligt fula ord och du bara instämmer blir man lite fundersam. är det de du tycker ? men till mig sa du något helt annat ? vad, exakt vad är det jag gjort mot dig? jag förstår absolut ingenting och jag tror ingen annan gör det heller. jag skiter i dom andra, det är du. det är det som sårar mig som mest. men då vet jag vad jag bettyde för dig. jag är alltså en fjortishora i dina ögon. tack för dom två åren och jag hoppas du ändrar uppfattning om mig. det var ju väldigt synd

superman


vad gör vi ? nu kör vi !

trött trött trött ! ont ont i halsen. lite chillig kväll till en början igår med lite mer fart efter den jedra matchen tagit slut. mycket trevligt att lina den fina och amanda den ... coola kom och joina lantisarna. nattbad blev det med, mer kan jag faktiskt inte berätta om kvällen. vad som händer i färentuna, stannar i färentuna. sryyyyyyyyy.

kissie med i videon. dubbelmoral, vart är mellanrummet mellan benen ? hm ..


jared leto - en utav dom snyggaste män som finns


gamla ullevi


det finns inget oss, men ändå finns vi där ... fattar du ?



sjukling

idag skulle jag in och möta ammimanda i stan och shoppa loss med pengar jag äntligen fått av mor, men icke sa nicke. både jag och amanda mår fiskorv idag. jag tänkte nog släpa mig ur sängen snart och ta mig lite pills och göra en stoor kopp te för min stackars hals.

det får bli min räddning, soffan, tvn och min stora luddtuss.

men jag har samma trasor på och röker samma marlboro


Talkin about a revolution


jag lyckas när jag vill, jag kan allt när jag vill. nu har åren gått och jag slutat uppgård, mitt mål var inte höga betyg, eller att ha klarat alla målen. mitt mål var att jag skulle vara nöjd, vara stolt över det jag gått ut med och det jag framförde. god damn it, jag är så nöjd och stolt över mig själv så jag spricker. med 215 poäng gick jag ut högstadiet, det är inte högt men jag tyckte jag gjorde det som krävdes, jag är värd mina 215. år 2009 började årskurs 9 och det var ett galet jobbigt år för mig. eller för många. jag miste en väldigt nära vän till mig i moppeolycka en mörk oktober kväll. den händelsen har kvävt ner mig och fått mig gråtande många många kvällar. men trotts det, jag orkade. eller knappt, men jag försökte. tack fina underbara vänner jag har orkade jag, även dom andra. men jag är stolt över mig själv, jag är stolt över att jag har mina vänner och den underbara familj jag inte alltid visar hur mycket jag älskar.


my first kiss



this time for africa


snygga shakira och sjunger så otroligt bra


sit down and enjoy mf



dum av dig


it's human rights to love someone, everybody knows except for you



cant be tamed


RSS 2.0