det är lite kvar bara


sen är jag 18, då åker jag till italien

Hej jag bor i ridkläder



fina mamma



förlåt för min fulhet



men det blev något fel vid tillverkningen

vart tog håret vägen ?




underbara låt


vad hemskt

Det var en gång en polis som jävlades med en skurk i finkan.


- Jag ställer dig en gåta, sa polisen. Klarar du den släpper jag dig fri. Förstått?
- Mmm…
- Vad är det som har 4 hjul och rullar?
- Lätt! Det är en bil, svarade skurken.
- Jo, men du svarade inte rätt, för du sa inte om det var en Audi eller Volvo. Vi tar en till. Vad är det som har 2 hjul och rullar?
- En motorcykel?
- Njaaaa…. Du sa aldrig om det var en Yamaha eller Honda.
- Men shit, suckade skurken, okej, här har du en gåta av mig. Vad är det som går runt på gatan och säljer sig?
- Hehe lätt! skrattade polisen. Det är en hora.
- Jo, men du sa aldrig om det var din mamma eller din syster.

höhöhö


idag kändes det som jag blev befriad, men det är inte över än



det var en gång

för länge sedan flyttade en flicka ut på landet. Det var en liten ö mitt ute i mälaren och dess natur var underbar. Vänner och intressen fanns redan på plats och vardagen började tränga sig på. Allt började kännas naturligt och det började kännas som ett hem. Här bodde hon och här trivdes hon.

I många herrans år (ibörjan av sin flytt) trivdes hon ypperligt och allt var som en fantasivärld. Alla dessa lekar och allt detta mognande. Det var nya ansikten på den tiden.

Efter flera år på den lokala ridskolan ökades hennes kunskaper och hon kunde bege sig ut i den riktiga hästvärlden. Med en alldeles egen ponny var hon ny och oförstående det första året. Det var som att leva i en dröm med häst och vänner.

Ack ack så fel denna tös hade. Det visade sig vara riktigt galna personer som medverkade i denna värld. Inte alla naturligt vis men allt fler visade sig vara lite vrickade i huvudet. Det var skitsnack på högnivå, ufrysningar och allt dömmande. Detta var vuxna människor. Flickan tyckte absolut att detta beteende var väll normalt för hon gick på högstadiet och på högstadiet var det allt från tjejdrama till skitsnack i varenda korridor.

Flickan avslutade sina studier på grundskolan och skulle bege sig ut i den stora vida världen för nya kunskaper och ansikten. Allt kom som en tankeställare; var denna värld verkligen den hon ville vara i? Den hon för flera år sedan tyckte var underbar? Ska verkligen vuxna människor bete sig så?

Utanför den här fantasivärlden omfamnades hon av verkligheten, eller i detta dryga fall, öns egen värld.

Redan under högstadieperioden började dom läskiga tankarna om vad det egentligen kan vara för värld. Alla i skolan hade varit tillsammans med alla och killarna hade delat ut kroppsvätska till dom flesta tjejer i skolan. Incest familjefest! Det firar vi med ännuflera kroppsvätskor och sjukdommar. YAY!

Under gymnasietidens början upptäckte hon att dom där människorna (kroppsvätskbytarmänniskorna) höll sig kvar på ön. Det var inte ofta dom åkte över bron till verkligheten för att träffa nya människor. Det var bara läskigt och vidrigt.

Ett gäng av stora starka killar, (i 20 års åldern kanske) regerade på denna ö och dom flesta hade stor respekt för killarna med ilskna blickar. Alla ville skaffa någon sorts relation till dom, för dom var så sjukt coola när dom slog ner en oskyldigt människa. Han var ju antingen utlänsk eller hade annorlunda kläder. Eller kanske bara var ifrån andra sidan vattnet. Rasism och förvirrade små tonåringar flödade det gått om.

Nu sitter flickan och biter på naglarna. Hur kunde denna mörka sanning inte synas från allra första början. Vad vore dom stora starka coola killarna inne i stan? Små myror. Men tur allt kroppsvätskbytarmänniskorna håller sig innanför ramarna. Vad vore det om dom spred sig vidare?

det går bra nu

efter 2 gadar med "diet" har jag sett resultat. Ett kilo katching och några till ska det bli. Efter ha tagit dom förbaskade p-pillren gick jag upp över 6 kilo på ett halvår(!) förstå hur mycket jag egentligen gick upp. Så nu har jag redan gått över linjen jag låg på för ett år sedan.

Igår var jag ute och sprang till en extremt äckligt brant grusbacke, det blev lite upp och ner för den innan jag sprang vidare hem. Så idag känns det i låren och good damn it vad härligt det är att ha träningsverk. Det var så otroligt länge sedan jag hade det!

eftersom jag tränar dagligen (ridsport) är mina muskler vana att jobba på samma sätt och jag känner ingen träningsverk eller effekt av det. I ridsporten jobbar man med statiskträning, eller det bara blir så. det är inte precis en dynamisk effekt.

Nu är det högtid att Alice ska bli fitforfight igen efter allt detta latande. Alice är back on track.

snark !

att försöka vänta tillbaks ett dygn suger dase, eller jag failade men att gå upp klockan 6 i morse för att ta ut en hel drös hästar efter bara 4 timmars sömn var inte direkt dagens roligaste.

så nu vill jag bara ligga och sova bort hela dagen men måste plugga och springa. ååååååh


Live från paddan

Jahopp, nu är jag här igen och kollar på när min pojkvän sover. Funny ! Idag har jag varit trött för igår firade jag min kära vän Amanda och nu är det jag på tur att fylla 18. Och jag önskar mig (kolla nu mamma), en resa, en bil, mobil, pengar, gitarr, hårvårdsprodukter och kanske ännu mera pengar. Jag vill till Irland! Jag vill till kroatsien! Jag vill bort för på den här ön blir jag galen på. Och under det här lovet har jag använt mitt busskort flitigt och väl för att komma ifrån inavlet ett litet tag.

Min pojkvän sover

Min blogg blir färglös, ingen dator och inga bilder. Men jag är ej färglös, mitt hår är rött. Mina nya jeans är blå och min hollister jacka är grå. Ridbyxor från HV polo och brun tröja från schockmölle eller vad de nu heter. Ursäkta min ouppmärksamma intresse av dressyrmärken. Sådan är jag.

Alice talar

Godmorgon, goddag, godeftermiddag... Hur vi nu skall ha det. Time for some talk! Nu ska vi prata lite om ex, en förredätting, en "jag dumpade dig för det funkade inte". Det kan ha varit ett bra förhållande, båda älskade varandra och allt var lycka men ibland funkar det bara inte. Då blir det byebye och vi hörs sen! Hur som helst ett ex ska inte existera i ett nytt förhållande, eller överhuvudtaget. Mina ex är mitt förflutna och det kapitlet är jag redan klar med. Nu är jag inne på en helt ny bok. Vare sig jag är tillsammans med någon eller singlar runt så ska inte exet vara där. Det kan förstöra både för mig och min partner jag är tillsammans med. Gör man slut så finns det alltid en anledning till varför man gör det. Det finns alltid en anledning till varför man byter flickvän/pojkvän. Det är kärlek, man kan inte styra vem man faktiskt tycker om. Det finns alltid någon som känner att känslan kommer tillbaka för ett ex, det är samma sak. Det är kärlek och vad ska man göra åt det. Men tänk efter, varför gjorde du slut ? Varför är du inte fortfarande tillsammans med ditt ex om du ändå har känslor för honom/henne? Det kommer förmodligen sluta på samma sätt igen. Du är ett ex, förmodligen har du fler än ett ex. Nu xar vi alla ex!

nyårslöften

- Sköta mitt hår
- få en tightkropp
- skita i det som tynger ner mig
- lära hitta tillbaka mitt riktiga jag igen
- få tillbaka mitt extremt bra självförtroende
 


2012


Nu rullar vi in, det är 2012 och iår dör vi. Sägs det.

RSS 2.0