jag är fett cool


ikväll bar det åt till louise norman (förmodligen) och blir chillipillinilli.

alice langar gammal fjortis låt, på den tiden då man var fjortis.

jag är singel och sökande

haha, nå bara lyssna på låten

vi gör en alice !

mamma mu tvingade upp mig i morse klockan 9 för att hålla i en super duktig och två odrägliga hästar när hovehovslagaren kommer och slipade naglarna och satte på nya fina klirrande dojjor. i 30 graders stekhetta var man tvungen att bråka med en buse till häst. hur ska jag formelera det ... jag blev bra lökig !

nu har jag ätit bra mycket jordgubbar och känner mig ett par exra kilon tyngre. jag har faktiskt en nål i ena örat för jag tänkte ha tre på varje sida, om om om jag vågar jag göra en industrial piercing. och sedan min sidecut förståss, vore ushäfftigt. nu ska jag fortsätta trycka in nålan i mina öron och dansa till we no speak americano ! fifan jävla emo jag är.

jag är fett hardcore

.

jag vill inte höra av dig mer, våga inte ens säga ditt namn. du äcklar mig totalt mycket nu alltså

my Sensible Heart

jag tänker inte skriva någon meter lång test, jag bara är just nu. jag tänker på att och ingenting, mellan himmel och jord. på och under vattnet. jag har ett par vänner vars föräldrar håller hårt om dom och misstänker minsta lilla. "vi ska ut och träffa kompisar" deras tolkning "vi ska ut, klä av oss kläderna och supa galet". dom misstänker även mig, eller andra av deras nära. min mamma litar på mig, och jag litar på henne, jag har obegränasade tider och det är inga allvarliga snack om alkohol i min familj. och titta på mig, ser jag ut som någon som hamnat fel? är jag en tjej som varje helg springer och tokfyllar? viker jag ut mig för att få uppmärksamhet? nej, jag ser inge spår om att jag är något utav det. jag är bara en vanlig tjej, som går på fester, hänger med kompisarna på nätterna och åker hem till min pojkvän. kräv inte för mycket av oss, lås inte in oss för att vi ska plugga, hjärntvätta oss ine för att vi ska "förstå". vi kommer lyckas, tro bara på oss.

i'm bad, who's bad


jag hittade min frescha tröja bland alla miljarders kläder jag nu har rensat undan. faktiskt har jag så mycket att mina kläder inte får plats i mitt lilla walk in så jag fick en klädstång för ett tag sedan för det blev överbelastning. nu är det alltså 6 smockfulla påsar med kläder jag tänker sjänka (stavning?) till min vän hanna som säkert kan ha det flesta så liten som hon är i kroppen. nej, snart får jag panik. jag måste in och shoppa mer kläder! mamma, snällaste ge mig pengar någon gång ... :(


amanda


jag glömde ju berätta om att jag träffade en av mina barndomsbästisar för några dagar sedan. det var ju ett bra tag sedan och det är alltid lika kul att träffa henne. så jävla glad och rolig.

mannen kommer hem imorn, h3h3h3



midsommar 2010

årets midsommar var till en början väldigt lugn och en riktig idyllisk svensk midsommar. ni vet precis så där som faktiskt midsomrar ska vara när man firar med föräldrar. silllunch, jordgubbstårta och lyfta stången. på kvällen blev det grilla för fem öre, hela 9 kilo kött stektes över vår nya riktigt snygga grill pappa smidit ihop. Och allt detta hände på landet, precis som en midsommar ska göra.

jag och louise puttrade iväg med mopparna mot torslunda och gjorde iordning för båtfärden mot kungsberga. det var bara att fylla båten med över 10 stycken flytvästar och sedan låta alla 10 skitungarna hoppa på vid fösta stoppet vi gjorde. andra stoppet blev vid lagunen men då det visade sig att tydligen "alla" var vid laxsjön. en halvtimme senare på sjön kom vi fram vid laxsjön och där satt det väll ytterligare 10 lite random personer. inte haderajjan men vi stannade där nån halvtimme innan vi drog oss tillbaka mot kungsberga som taxibåt.

nu kommer lyckan, precis efter avdroppning av alla personer, kanske runt 100 meter ifrån kungsbergabryggan får vi soppatorsk ! vad gör vi? jo ställer oss och råvinkar på närmaste båt. dom kunde tydligen inte bärga oss. så vi lät oss driva mot en brygga där det var en riktigt trevlig tant. hon skrek skitungar och "kiss my ass" för att vi hade soppatorsk. vi skrek inte så snälla saker tillbax efter en stund, men det är inte mer än rätt. min älskade far kom farande på vår otroligt snabba aktersnurra och lämnade både olja och bensin. årets ängel.

diss


jag är ledsen att behöva säga det här men jag dissar verkligen leopardunderkläder, eller leopard överhuvudtaget. vissa gånger kan man få in leopard riktigt snyggt men oftast inte. men det är inte bara leopardunderkläderna jag verkligen inte tycker om, utan ni vet när det blir lite för kinky. när bhn eller stringtrosan ska ha korsett band på sig i illrosa, eller svart och rött. jag vet inte, det är bara för billigt och man blir ju inte attraherad överhuvudtaget. det ska vara stilrena underkläder, vita, ljustrosa, spets och bredare bhar. det är riktigt snygg och framför allt sexigare.

smutt


en mysig men lite mer knasig dag med norman och simson idag på stora dansaren, vår egna ö. tänk att vi lantisar ändå kan ha det rätt härligt på somrarna.


summer


det är dig det är fel på, eller är det mig? kanske vi båda som är problemet ?

jag tror inte det är fel på honom, eller henne. eller det. jag tror det är fel på oss. varken kontakt eller medkänsla känner jag inte från dig längre, vem är du egentligen? för mycket länge sedan kunde jag prata med dig om allt, hur jag mådde och vad som påverkade mig psykiskt i mitt närvaro och vad det än var stod du vid min sida vare sig du gillade det eller inte. jag behöver dig, just nu. jag vill inte ha någon som ska berätta vad som är rätt eller fel för mig, jag behöver bara hålla din hand någon minut och veta att du finns för mig. jag vet inte vem du blivit, eller vad. men du dömmer mig. hela tiden. jag vet att du har makten men jag vill bara ha ett stöd, sänk inte ner mig för jag gör fel. hur ska jag säga det här ... jag saknar dig "m"


fett söt liten fjortis jag var


seriöst, var jag inte bra söt ? eller är jag bara otroligt självkär ?

lykke li - possibility


randomness

Hur många gånger skrattar en blondin
när man berättar en rolig historia för henne?
- Tre. En gång när man berättat historien,
en gång när hon fått den förklarad för sig
och en gång när hon förstår den.


hahahaha fifan va bra jag mår av sånt här.


alice versus aston

E M I N E M


mot ungdomsmottagningen


trotts min utegångsförbud får jag minsan lämna huset på dagtid, så ska aldeles strax tanka mitt fordon och puttra vidare mot L&M där vi sedan drar vidare mot ekerös ungdomsmottagning. lyssna på låten btw, helt underbar!

godmorgon gott folk

jag vaknade av att tuppen kokelikuade och att korna råmade, jag ska nog allt dra mig neråt mot ladan
och mjölka rosa 1 och rosa 2.


nej idag kanske jag följer med M och L till ungedomsmotagningen och fixar fram lite av det dom behöver. därefter får jag väll rida och sedan sitta inne helt enkelt. det är bra tråkigt med utegångsförbud även fast det bara gått en dag knastrar det otrevligt i fingrárna på mig. nej nu ska jag mig allt upp och baka bullar, seriöst alltså.

en bild dagen efter en utav ivanas fester, fett fräsch man ändå kunde vara !

Sara Bareilles - winter song


sätt nu på den här låten och låt öronen få komma till himlen i 4.29 minuter. till en fin låt finns det en fin bild med en fin flicka. fina hanna. det passade tycker jag allt.

alice "busunge" levin


skitunge och busfrö som jag är lyckas jag efter bara ett fåtal veckor fixa utegångsföbud av häxan surtant och hennes mårtimen. vi får alltså se när jag får lämna huset igen efter middagstid. det återstår var min attetyd landar någonstans och kanske blir jag iväg skickad till planeten smiskaungdommarmedattetydsproblem, det visar sig. men jag hoppas banne mig jag får dra ut senast om en vecka. sex and the city och popcorn blir min sysselsättning, fifarao vad jag kommer gå upp och se ut som en rundboll.


helt otroligt

jag hade ingen aning överhuvudtaget att jag kunde sakna en person såhär mycket. eller ångra över bara några ord jag sa, fan hur kunde jag vara så himla dum? men jag tror att det jag gjorde var bäst för mig, eller kanske människorna i min omgivning. jag får helt enkelt bita ihop, för det jag gjorde var rätt.


städtoffsen på och här blir det städa av hela dagen lång


ont i huvet



8 veckor kvar



sidecut?


vågar man?


2009


bra ont i huvudet har man och orkar inte lyfta arslet från soffan. brun blir jag heller aldrig hur länge jag än pressar i solen. men idag får vara en "ta det förjävla chilldag" och sedan se vad som händer mot kvällen.

alice langar fjortisdunket

helt sjukt


dont trust me



bästavän


jag vet inte hur länge vi varit från varandra, men grymt länge att jag snart blir tokig. jag saknar dig enormt bästavän och vi har så mycket att prata igenom. på midsommar träffas vi säkert men det måste bli innan dess också, det går inte annars. hur som helst, i love u.


föj älice


jag har vänt om dygnen helt och hållet. går och lägger mig klockan halv tre och vaknar halv tre på eftermiddan. men vi skylle på att vädret är dåligt iallafall så det spelar ingen roll. ikväll blir det väll ut och sedan sova hos någon.

du e la go


i sommar drar jag och mina underbara till katapult och ser älskade KAPTEN RÖD. jag skakar i fingarna, snart såjevlar. mathilda, håll hårt i hatten.


richard


jag vet inte hur många såna här inlägg jag gör, men jag får inte nog.
du är guldvärd vännen.

.


jag har svårt att bli kär, men när jag väl får känslor blir allt komplicerat


vem fan har inte varit fjortis ?



SÖMMISCHLÖW


fifan va smutt ! men hur ska jag säga, jag tillhör ingen skola. är jag arbetslös då ? jag är en skitgris som lever på mina föräldrar. iallafall, ikväll blir det poolischpartjaj hemma hos frun min, synd att jag är trött som ett aber men det ska inte förstöra kvällen. hejhopp, jag är ingen snopp. jag är myggbiten och jag är blöt på byxorna. blääääooo

9D



waxholmarna


super trevligaste dagen med super trevligaste klassen, puss på oss.

good bye 9D


älsklingar, det är inte långt kvar nu. 3 ynka dagar kvar, och då är det klassens dag, balen och skolavslutningen. jag måste säga att jag har haft 4 helt underbara år med er och jag trivs bra i klassen. visst har den blivit ett helvette i 9an, men vi har gått igenom så otroligt mycket tillsammans och vi har klarat oss. tack som fan underbara. SÄR från fär? ah för fan, färentuna barn i blodet.

nu kan du få mig så lätt



broes b4 hoes ... eller hur var det nu?



fuck

jag fattar inte hur du lyckas få mig att känna såhär? efter att bestämt mig och beslutit att, nej, det ska inte hända något. att nej, jag kommer aldrig känna något ? fuck, nu är det såhär, du leker med mig och jag sitter kvar och tror på lögner du smidat ihop. hur kunde jag vara så himla dum`?

.

du får mig att le älskade vän.

jag önskade vi kunde spola tillbaka tiden, till den tiden då det var du och jag, på den tiden då du fanns ibland oss


potatis

sommar fan, smutt !


snart är det freda igen !

mf, stand up and kick ass !

RSS 2.0