se på


den globala uppvärmingen


dagens till ära

Dagens...

...humör : glad mätt och belåten
...klädsel : umbro mjukisbraller, en stor newyork sipper
...hår : en utbakad by mig själv
...planer : tänkte foto i mörkret
...vill ha: tillbaka min mobil
...längtan :  tisdag då jag blir byxmyndig, kvinna och moppekörare
...beroende : låten på min playaheadpress
...tråkigaste : gick piss med ridningen
...låt :  ja den på min press, hold tight
...vän: dagens vän får bli min katt måns som gav mig en puss på munnen och sken upp min dag
...bästa : ostbågar och cola
...sämsta : snö och minusgrader

icyroad


ivana bragman


shallo freshingar

idag blev det äntligen en 'alicedag' som gamla dagar ( eller innan jag blev sjuk) och det återgått tll det normala hoppas jag ( alltså mycket att göra, det är min grej asso). min dag började i vällingby klockan 9.00 i råcksta vårdcentral. mamma tog ut gardasil (ni vet, mot livmoderhalscanserspruta), gick upp till gynokologen for att ta den, men icke sa nicke. dom hade sportlov dom nedrans latmaskarna. så då gick vi vidare, va skulle vi göra med en spruta i handen lixom ? gick och frågade runt. sprang runt och mamma började beté sig mammigt ( eller som bara min mamma kan göra) helt husterisk. hon sprang och blev mycket irriterad, själv släpade jag mig fram mellan husen. det var ju trots allt morgon och mamma har ingen hänsyn till det alls. men vi fick tag på någon systeryster som kunde ta och fjuff så va sprutan i.

11.00 var klipp tiden på östermalms torg, nybrogatan. jag mötte sanna och lina i vällingby strax efter min lilla trip mellan olika läkarhus. till en början kände jag mig inte riktigt inne där på ekmans (enbart östermalmstanter!), men man vänjer sig. sanna sa att jag passade mycket väl där med alla mina märkes kläder. jag svarade bara 'sanna, vad är dom här skorna köpta? DinSko' jo, kanske hade jag en gnutta märkes. evisu,helly hansen, fredperry, wesc och min DKNY jag fick av mammi eftersom hon ville ha en gucciväska istället. (thankyou mother). klippningen tog 2,5h. ojojoj, ont i rumpan tyckte sanna och lina. härligthärligt hår sa alice. det blev kort men det slitna är gone och jag ska väl hand om det som om det vore mitt barn (detta är glömt om en vecka igen då jag plattar sönder det igen).

klockan fyra istallet hade vi bestämt att vi skulle mötas, så jag tog 25 över bussen från bromma och byte i svanhagen till 315, 10 i. jag fastnade vi annas skolkatalog så dom fick visst vänta en liten stund. jag är mycket ledsen. men en av dom härliga sakerna var att någon hade visst redan mockat åt mig (thank you god). det var inte riktigt det jag ville en kall vinterdag trött som ett blåbär. menmen sedan bar det åt utåt och vi red 'över bondens' som anna och malin kallar det för. jag ba 'allright man'. såå himla skojj var det inte att rida idag, det var grymt kall och jag hade glömt långfilifjångkas (långkalsonger) och red i sommar pikeur och hellyhansen. uschibuschi vad kallt det var. hade hellre velat rida i dubbla teckisar och fjällräven explorer. smart att vara efterklock att säga mina människor.

mumsimums, stelfrusen alice och rykande mat stod på borde när jag kom hem och jag blev mycket glad. super gott pasta med kycklingfilé och sås. mitt i den underbara måltiden (förutom att daniel tjatar om sin ketshup) knackar de på dörren, NEJMEN ! där stod lilla ivana, bananen. sjävlklart ska hon oxå ha mat säger mamma. självklart säger ivana. visst säger alice.  efter proppat i oss mat äter vi chips med hemgjord dipp, eller ivana försökte krydda lite i gräddfil (hon är för chinkig när det gäller gryddor) så jag tog tag i det med egna händer och öste på lite olika kryddor och faktiskt. det blev en liten suksé. kollade på fantastiska austin power och snackade allmän bullshit. sånt gillar väll alla tjejer ? kanske inte alla.


haha fräckast


kebab med bröööd !

just nu ligger jag i soffan och känner mig gravid ! som en gäst marsipangris. jag har nämligen ätit kebab med bröd, jummie. det har man ju inte ätit sedan i somras. och vilka minnen i somras alltså, dom saknar man som tusan. men men, idag mår jag faktist oxå bättre och imorrn ska jag klippa mig. äntligen. mitt hår har fått "vilat" i snart ett år eftersom jag förstörde det så med att blekablekableka och sedan färga det brunt. eller det blev inte brunt utan grönt. då ville inte mitt hår längre så det föll av lixom och topparna oxå. men nu har det fått vilat. är lika trassligt och ostyrigt som vanligt.


i'm a newyorker


lill lördag

yello sunshines ! jag är mycket ledsen av dom senaste inläggen då dom varit mycket tråkiga och helt ointressanta att läsa men jag har mått alldeles för dåligt för att ens orka försöka göra till det bra eller inte. by the way. lill alice var till läkaren idag och dom kom fram till att jag har halsfluss så jag måste äta pencelin i 10 dagars tid nu. idag mår jag faktiskt mycket bättre, jag vet inte kanske är det för jag fick ett gott resultat att jag kommer känna mig bättre om några dagar. tummen upp* iallafall vet ni hur läskigt det var när han (läkaren) skulle stoppa ner en enorm topps i min hals, nej fyfan det gick inte. jag kastade mig bakåt och tårarna rann. tummen ner* men vad ska man göra när man har extrema fobier för att spy.  och inte nog med de, dom där tabletterna jag måste ta är jävla yetplan så jag måste dela den på mitten, och redan då är dom förstora. men jag vänjer mig. chio amigos


fetaste tisdagen

japp, idag fick jag en semla av min bysh, synd nog kände jag inte smaken och det rev lite i halsen när jag svalde. det är det ända jag ätit hittils, sedan jag blev juk har jag gått ner 4 kilo, iallafall sedan i lördags. det år inget jag är jätteglad för

r jag sämre, halsen ärioch försig bättre men ögonen svullnare. asso jag blir aldrig bra.jag orkar inte ens åka till felicia idag oc bad ist min kära far och mor att åka dit och mocka och nyta vattnet till henne.

ja juste, jag måste berätta närjag skulle ta min alvedon idag , ungefär mitt pådan så stog jag i köket och kollade ut. till min förvåning smyger det ungar på min tomt. jag undrar vad dom hittade på

som en mardröm

den här sjukdommen dödar mig, vääldigt långsamt. litelite har svullnaden gått ner och febern är borta, men jag har ont i halsen att jag blir galen ! jag kan inte äta eller ens svälja mitt egna saliv (mys jag vet). så min natt var inte den roligaste för mig, till och från sov jag men vaknade hela tiden antingen svettig och gråtande eller av att det rev till i min hals. klockan fyra fick jag en panik attack, jag var var och kunde inte sluta svettas, började böla, kände mig yr, mådde illa och fick framför allt ingen luft. jag tror det var vättskebrist för jag inte kunnat dricka pågryndutav ont i halsen. så jag paniksprang ner till köket och fumlade runt bland skafferiet (fråga mig inte varför) men tillslut orkade inte benen hålla så jag kravlade mig till soffan och vilade med huvudet bakåtlutad till jag fick kraft nog att gå och hämta vatten.

idag har jag sovit från fyra till fyra på eftermiddagen och är fortfarande trött. jag önskar någon kan väcka mig från den här mardrömmen snart. den tar kol på mig .

the big apple


helena


malin


schosef


polarn min och lillskit har dragit till thailand utan mig

jan brink & briar


någon mer som såg detta lovely ekipage igårkväll dansa för sista gången ?

dag 6

nu har jag varit sjuk i 6 dagar och det dödar mig. min svullnad går inte ner och jag har ont i halsen och fryser hela tiden. jag ser ut som ett sjukt monster och jag börjar gråta av tanken bara. jag kommer dö såhär asso .

20 februari


alice har haft felicia i 2 månader nu. :)

sickpick

sjuk idag igen och det blir bara värre och värre, mina ögon svullnar upp ( eller det runt ögonen om man säger så). har ont i huvet och känner mig allmänt sickpick. det börjar svullna upp på halsen oxå känns det som. tänk om jag ligger och sover och sen helt plötsligt kan jag inte andas ? mycket möjligt. idag har jag inte gjort någonting alls. låg och drog mig i sängen till 12, smsa hej då till josef och drog till felicia vid två. gick med henne liten stund. men sen kändes det konstigt på något sätt, i bilen hem. jag fick en känsla av att 'varför ska jag gå upp på morgonen om det inte finns något att göra' jag klarar inte av att vara sjuk nu. i fem dagar har jag varit hemma och inte gjort nåt, finns det något tråkigare? jag vill resa, bort bara. jag vill oxå till romme, jag vill oxå till egypten, jag vill oxå till thailand. jag vill tillbax till newyork.

enrique iglesias


broes B4 hoes


finns det något mer onödigt ?

jag förstår inte varför jag ska slösa bort min dyrbara tid åt att skaffa moppekort när jag inte ens får åka moppe eftersom moppen som bara står hemma är daniels och jag absolut inte ens får låna den ? nej jag ska tillbringa två kvällar åt att vara i en källare i vällingby och lära mig hur man åker moppe, asso förlåt men jag är för pissof just nu. jag som sett fram emot att bli femton och få ta mitt moppekort och framfört allt, åka moppe ! slippa skitbussar. min brorsa går lixom på gymnasiet i stan och får skjuss varje dag, han behöver inte en moppe någonstans. istället så ska jag leka att jag få åka moppe, jag får cykla. jippi, utan hjälm om en och en halv vecka. -.- ja vet ! jag kan visa upp mitt moppekort när jag cyklar, 'åh förlåt konstapeln, kanske åkte jag för fort, men vettu. jag har ett moppekort fast min mamma och pappa låter mig inte åka på den' alice är arg nu !

ouf, en sak till som stör mig, eller det är ju jag. jag är sjuk. vet inte riktigt vad det kan vara men jag har feber och det svullnar runt om mina ögon. igår kliade mina händer som sjutton men jag hade inga utslag. det bara kliade och jag blev helt galen. ni vet när man kliar blir det bara värre så man sitter som en fjant och biter i en kudde bara för att inte vilja cutta av sig händerna eller något. fast det var inte det största som störde mig utan att vara hemma, hur tråkigt är inte det ? visst jag åker till felicia varje dag, men innan dess då ? jag sover, sätter mig vid tv, läser lite kemi. lyssnar på musik... and then ? min data är sär så den går ju inte och jag har ingen att låna heller eftersom mina brorsor är hemma och soffar framför dom. blir hemma imorrn, funderar på att våldgästa ivana eftersom hon oxå är hemma. hennes reaktion blir nog 'oh ma gaaash :O' eller typ 'hiiiiiieeej ! :D så trevligt att jag får besök'

nej nu ska jag försöka smyga mig förbi mami och papi och hämta laddaren till den här saken. tjingeling i stugan

summertimes


tack mamma


jag och mina bröder fick dom här finingarna av min mor som alla hjärtansdags prisent
( min är den finaste till vänster)

a long time ago


alla hjärtans dag



såg i taket lyser stjärnorna igår med tjejerna. mycket bra och jag grät som en gris. boken har jag läst minst 7 gånger, jag måste säga att boken är bättre men filmen var bra på sitt egna vis lixom. den måste jag se mer av

ron rope - you're the reason i come home


fredagen den trettonde

det blev värkligen fredagen den trettonde. ivana ringer och väcker mig av att hon glömt bort att vi har sovmorgon och kommer hem till mig.  jag vaknade med uppsvullna ögon och ett hår som inte vill göra som jag vill. åkte till skolan, tittade på film (handlade om os 1912.) super trisst, jag hade ont i huvet. precis när jag får åka till stallet berättar anna att hästarna rymt, jaga hästar. och sen bråkade jag med en kompis. bajs.

bestisstemplad och underbarast



jag är ledsen älskade bästis att det blev såhär, att jag går på i taket lyser stjärnorna med några andra även fast vi hade bestämt. jag är grymt ledsen för det och jag tänker på det hela tiden. jag lovar att gott göra mig och aldrig göra så igen . ännu en gång. förlåt.


say my name


twiiin & ma bitch


superhalt

idag var jag och tränade dressyr för Hanna Larsson. hon är superduktig och det gick värkligen bra idag. mindre bra gick det när vi åkte hem och kärran stannade mitt i en brand uppförsbacke. vi var tvugna att lasta ut men det gick bra. ingen nervös felicia inte. man vill inte föstöra det man byggt upp och börja från början. har ju haft lite problem med transport tidigare. felicia är bredåkare men d hade vi ingen aning om så vi försökte lasta en panikslagen häst som la sig ner (hon fick cellskräck) men direkt vi fick låna ett släp utan skiljevägg av Kungsbergaridskola (tacktack ridskolan :) ) klev hon på bra. bilder kommer aldeles strax. tudeluu

utvecklingssamtalsdag.


utvecklingsamtal och relionprov idag. gick brabra.
jag har lixom skrivkramp, jag får inte fram något jag skriver.
skriver isåfall mera senare. btw, drar på träning imorrn med min älskade.



Andy McKee


tuusdag.

trött,trött. somnade klockan 3 igår kväll av att inte ridigt och jag var klarvaken. tracka några med sms och kollade på satc. kanske kunde jag inte sova för jag bråkade med en kompis bara oxå och kunde inte sluta tänka på det, saken är löst tror jag. eller hoppas jag. orkar bara inte med det eftersom det bara är så himla onädiga saker man bråkar om.

jag och louise hade vår uppvärmning idag på idrotten och vi klarade oss väldigtbra faktiskt fast jag vet inte riktigt vilket betyg vi fick men hoppas på något högre eftersom det är det ända ämnet jag är lite bättre i :)

just nu sitter jag i min säng när ivana förhör mig, imorron är det so prov. hon ska sova här. shibbie!

frusi day

för halt att rida idag, var till stallet mockade och bytte vatten. clear. var til stan oxå. berättar mer senare :)


madonna 9 augusti


COOH/CH4


thank you grandfather



denna göouding fick jag av morfar :) (tack så hemskt mkt morfar)
och självklart ska det stå
ALICE LEVIN på ena sidan ,
och
LILJEGÅRDENS FELICIA på den andra. kommer bli så fläshigt

a trip to the stable



kom precis hem från felicia och har isbitar till tår, ska lägga upp dom vid öppna spisen så dom tinar lite. red skå edeby ett varv idag på grund av grymt halt och hon var duktig igår och behöver inte gå så hårt idag. imorron blir de ingen hoppträning ( :( ) pappa ska bort någon stans och kan inte köra. synd synd. men en super bra sak, jag slutar efter lunch varje dag den här veckan. nicenice.

todeluuo

free falling


u make my day


syster louise, visst går det inte att bli sötare ?

trötter dag

söndagar blir inte mer tråkiga när man är trötter och varit uppe länge lördagen innan, gick upp 05.30 pågrundutav tävling. allt gör det inte bättre av att det är grått, dimma och slämäckelväder. men nu sitter jag här i min säng och funderar på om jag ska duscha nu eller städa först. en mycket stor fråga. förutom att städa och duscha så ska jag till felicia, tar det lungt idag och rider ut bara. gör det fint i hennes box och drar hem. läxa, jag har kemi prov om tvåveckor och vill helst att det ska g så bra som möjligt. so prov på onsdag oxå. måste börja plugga. senaste tiden har jag bara skitit i skolan. men klarat mig på håret eller hur man nu ska säga. sen får jag hitta på något.

tjingeling.


here we go again

ett nytt försök

RSS 2.0