det går inte


du finns alltid här


helt underbart flickor


cimon


i miss u


robert pattingson - never think

volbeat


tworiders.blogg.se

www.tworiders.blogg.se


bye bye !

mathilda och jag pratade om att starta hästblogg tillsammans efter att ha börja läsa många utav dom och så blev det. ingen återvändo utan nu har vi faktiskt startat den. tworiders.blogg.se där det själklart till största delen står om ridsporten och hur vi utvecklas på alla sätt. gå in, ta en titt och lämna en söt komentar om hur ni vill ha den laggd och jag hoppas mina läsare följer med till den bloggen oxå (även fast det inte var många över huvudtagen).

kanske blir det bloggning här med men då vill jag ha lite respons och komentarer. mohaha


burn burn burn



bara -6

tjena snopp! idag drog pappsen och jag iväg med min fina transport och körde till stavsborg och red i ridhuset. gick hur bra som helst. hon var ko lugn och kunde dippa ner huvudet i backen när jag travade av henne och dessutom red jag med sporrar. vilket jag trodde skulle leda till en stressig häst men gick grymt mycke bättre eftersom jag fick mer kontakt i bakdelsvändningarna och skänkelvikningarna. öppna gick riktigt bra där med, men slutna på volten gick väll lite mindre bra. jag blev total imponerad på min dressyrtränares nya unghäst hur den hoppar över en gren på kanske 80 cm i hagen. fint var det också! åh vad jag babblar ...

nåttarö


stugan är bokad, bara dags att börja planera!

tävlingsterminen 2010

en liten preliminärcista på hopptävlingar jag hitta;

v.5 6 feb, södertäöje ridklubb                           lokal/reg
v.7 21 feb, stäket ryttarnas HSF                        lokal
v.13 4 apr, haningebyggdensryttarförening        lokal
v.14 10 apr, sollentunaridklubb                         lokal
v.17 1-2 maj, färingsö rididrott                         lokal
v.18 9 maj, hufvudsta ridklubb                         lokal
v.23 12 jun, stockholms fältridklubb                  lokal

ekerö är mest hästtätaste komunen

ja, det sämmer faktiskt. det sägs att var 5 är en häst (eller hur var det). många rider faktiskt här ute, unga som äldre och det finns riktigt duktiga. det finns en del hästtjejer (tyvär inga killar) i min skola och många av dom är väldigt väldigt duktiga. i min klass har vi ett par, carro, hannah, mathilda och erika. privat ryttare, även ridskole ryttare. men dom bräcker mig på ridningen, attans. äver karolina super duktig på dressyr och malin en stjärna på hoppa. :D:D:D:D


bloggar

faktiskt läser jag inte så mångas bloggar, mesta dom kända bloggarna och lite i utkant som man tycker är bra. kenza,kissies,fokis,warnmark,gaybloggen,fotobloggar.. you name it. någon gång då och då läser andra bloggar, som vänner och bekanta. men mycket sällan eftersom jag är jääääävligt lat.

han är cool!


nick pitera - (cover) dont stop believin by journey

en jättebäbis på 350 kg

jag är superfashinerad av alla hästbloggar, hur man orkar ta så otroligt vackra bilder och skriva med jämnan om olika träningsmetoder och även lägga in reklam om olika produkter till både häst och ryttaren. jag som tycker jag skrev mycket om hästar, nej. jämfört med dom är det knappt att jag ens är hästintresserad. jo, för mig är inte hästar en hobby utan en livsstil.
- tja ! jag är snart 16 år med en jättebäbis på 315 kg!

grattis elvis!


två bilder från julafton före julafton


roligt eller bara väldigt patetiskt?

många ungdomar drickar, många av mina vänner dricker (jag håller tyst, mina föräldrar vet om min blogg) och jag tycker på inga sett att man ska utrota alkoholen från oss, men det jag kanske menar är att va fan lite klass och stil vill man ändå ha. att sitta vid ett dagis, 3-4 pers och rå dricka ren vodka (eller utspädd med fanta,vad vet jag) bara för desperationens skull, bli fulla. det är bara pinsamt att se och sedan skryta om det är ännu mer pinsamt. köp nåt godare, fixa en fest och ha lite kul med folk istället. jag lovar att det blir mindre snack om saken veckorna efter. blinkblink*

piercad jävel, en sån där kriminell

jag fick en komentar om att jag skulle berätta lite om min piercing. faktiskt vet jag inte riktigt vad jag ska berätta. den tog jag i somras, (utan lov av mina föräldrar såklart) helt själv gjorde jag det, med en nål och ett sudd. detta gjorde inte ondare en tidigare gånger jag låst in mig på rummet för att sticka hål på läppen. det är självklart ingen "åhjagtyckerdetärsåkulattgöramigillagrej" utan jag alltid varit lite udda och gillar uddare saker än mängden, eller helt enkelt så drars jag helt enkelt inte efter vad andra tycker och tänker om jag inte håller med. min piercing har jag haft nu i ett halv år och inga som helst planer på att ta ut den, kanske om ett år vad vet jag. min piercing utstrålar inte (som många av mina kompisars föräldrar verkar tycka) att jag bär på battroner i fickan och kniven innanför ärmen, den är bara ett litet smycke, precis som ett örhänge, som jag tycker är snyggt och visar att det är jag. jag gillar att sticka ut på mitt egna vis.

destin, florida


jag ska ta mig fan hit igen, död eller levande.

kort hår är fint !


det är fräscht, fint och även gulligt.

strömavbrott

jag säger bara en sak; fan.

min blogg

alus.blogg.se är min enga blogg jag startat för att skriva av mig och liknande. det jag skriver i bloggen är helt upp till mig vad som ska stå eller inte och jag vet mycket väl att allt läggs ut på internett och varenda jävel kan läsa den. vill jag vika ut mig och lägga ut bilder på mig naken, gör jag det. vill jag censurera mina bilder, gör jag det och samma sak, jag skriver det jag vill och har mina åsikter, så är det bara. jag älskar när folk komenterar och skriver nåt kul, men fula, taskiga och dumma komentarer tar jag bort. dom är inte värda att stå där och även fast det står som anomyn så vet jag ändå vem du är, din ip adress står. och faktiskt behöver man inte utrycka sig jämt gillar man inte min blogg, fine. läs den inte då. den är ju bara en liten liten minimal del av alla andra ännu roligare bloggar. många säger att "jag tål kritik", kanske gör inte alla det. ett tips bara ;)

Hypernervaukustiskadiafragmavibrationer

eller med lättare ord; hicka. vilket är hemskt när man har svenont i halsen.

en låt med många minnen från lågstadiet

härligt


bob marley . three little birds

irriterad

gissa vad? jag blir så grymt irriterad på människor som skaffar hästar men inte sedan tar hand om dom. eller alltså, antingen låter sin morsa eller liknande åka till den varje dag för att mocka och göra det alldagliga medans den lata hästägaren åker till den kanske högst tre gånger i veckan. "åååh det är för kallt" eller "gud så trött jag är, jag tror jag sover istället". fan ta och lyft på häcken och sköt om ditt djur, det är din plikt att var dag mocka, fodra och se till att hästen mår bra, att hästen får den mortion den behöver (kan vara från promenader, lognering, körning eller ridning). min tanke bara.

tips från coachen

detta är ett tips till alla er som känner att fester är ingenting utan alkohol, men problemet är att ni tycker det smakar riktigt vidrigt och får kvällningar av den där varma frossande känslan som rinner ner från halsen till ryggraden. då kan man nämligen fylla en tampong med alkohol och köra upp den i rumpan eftersom det finns mycket blodflöde där och alkoholen sprids sedan till blodet och övriga kroppen. då blir du påverkad! tummen upp! eller ... ?

sjuk

usch och fy vad dåligt jag mår och vet inte om jag orkar rida idag, fast måste man så måste man. felicia behöver mortion och röra på sig, har frågat några men ingen verkar kunna. faan :P

godmorgon eller ?

super trött fortfarnade och jag tänker gå och lägga mig igen snart. ååh vad jobbigt det är när man blivit gammal och gaggig. om hela två månader och 2 dagar fyller en vissa alice år och blir sweet 16. sweet!


en härlig vår bild från i våras med carolina, jesper, mathilda och jag.

RSS 2.0