dömd att bli berömd



ett år sedan

snuttinutti



sebastian raab


min tönt och han tycker han är så grym att jag
är tvungen att skriva ett inlägg om honom.
synd bara är det han själv som tycker han är grym.


life will smile for you



det har gått snabbt, långsamt.




stand up for the champions



livet är underbart


väll godkänt på svenskanationella, ouf så stolt jag är.

underbara



malin min lilla malin, även fast jag inte vill erkänna det så måste jag. vi har glidit isär så otroligt mycket senaste tiden. senaste året var vi tightast och det året fick vi en härlig vår, en fucking underbar sommar och en grymt kall vinter. en utav dom roligaste personerna jag har träffat och jag kan bara inte sluta garva när jag är med dig. tack som fasiken hjärtat för tiden med dig och hoppas på att vi hinner ses mer.
puss på dig jäntan min


älskade vänner


ens vänner är den familj man väljer

.

jag orkar inte längre

fuck, min lediga tid

yäääh, min dyrbara lördag ska tillbringas med släcktingar. jag må säga att det kommer bli en tystlördag och mor och far var dumma och skicka hem mig tidigt idag. men vad gör man ?

sommar 08



tankar


för länge sedan kunde jag inte se ett liv utan dig, du fanns i all oändlighet och dåtiden. runt om mig och på min insida, ett helt hjärta, tusentals stunder,minnen, underbara tid. jag kan inte mer än att säga att jag är tom. på ord, meningar, på allt man kan tänka sig. vart är bilderna? aldrig kan jag glömma det, oss. dig. av flera miljarder, blev det du. ett halv år som jag varit utan dig. jag tänker på dig var eviga dag, långa dagar som segar som tuggummi och dom korta vill jag bara helst glömma dig för ett tag. tungt, jobbigt,smärta. ett sätt att breskriva det på. jag håller det uppe för dig, hjärtat. ett halvår och några till, vänta bara, jag kommer efter dig.
vila i frid, jesper steen söderdahl.
 
- du är en av himlens alla änglar, men för mig är du speciel


and you're not coming back, i've got a reason to cry.



ingen och inget alls


jag kan inte råför att du är så underbar, i mina ögon är du allting.

härligt !


det är faktiskt något jag skulle kunna göra

är det sommar ?

inte riktigt va, snart kanske. men om 40 skoldagar är det sommarlov, alltså måste jag traggla igenom alla 40 dagar för nu är det förtusan dags att jag ska bli frisk någon gång. jag är små sjuk hela tiden, beror det på att jag är skoltrött? jag vet inte. just nu sitter jag på min altan och äter lunch, en god härlig annanas blev det. farmor och farfar tyckte synd om mig igår och åkte ända från uppsala för att ta hand om mig som var en feber snorig unge. ingen träning blev det igår heller men det var rätt skönt.

det är synd att man går i skolan under den här tiden, det är så soligt och fint ute och vi sitter bara inne hela dagarna och drar för gardinerna, varför inte kunna ha lektionerna ute på gräsmattan snart ?



dumpa mig




älska i leran och på bajamaja ska jag skita ut alla mina bekymmer

jag ska till hultsfred i sommar, 30 seconds to mars kommer och jag bara får inte missa det. mamma pilutta på dig, när jag blir mamma ska jag vara en mamma som inte går efter andra mammors grupptryck. prutt på dig.
ivana, vi ska dit !



nu är dom borta

nu är det bara jag och gräbbsen hemma enda till onsdag natt då mamma och pappa kommer hem från rom. visst ska det bli skönt med bara bröderna men jag har två träningar som jag måste rida dit och felicia kommer få gå super mycket då. aja, jag tar över dubbelsängen där nere har jag bestämt.

.: min mamma blev för trött på att min walk in var överproppad och kläder överallt i rummet. hon köpte en klädstång som nu tar upp halva rummet. kanske ska jag rensa ur kläderna som jag inte använder.

catarina "nina" levin


detta inläg ska gå till en mycket underbar person. en utav dom finaste personerna i världen, min kära mamma. utan min mamma och utan den såpass bra kontakt jag har med min mamma skulle jag inte kommit så långt som jag har gjort. med varken skolan eller felicia, även dansen. glad eller lycklig skulle jag heller inte vara. många säger att jag är en kopia av min mamma och är lillnina. jo så är det kanske och jag kan lova att tempramentet är det samma iallafall. ialla väder, kläder och ljus så älskar jag dig mamma. hur mycket vi än bråkar.
du står närmast hjärtat


min man alltså


kaluffs på huvudet

ja mitt hår är verkligen inte att leka med just nu. topparna lostnar av när man borstar och har man haft håret i en knut är det bara att knipa käft och rå¨borsta håret. hela strån åker av när man drar igenom håret, tort som fasiken är det också och hur mycket produkter, hårinpaktningar eller balsam jag har blir det bara inte bättre. på lördag ska jag klippa och slinga det men vägrar klippa det mycket. kanske låter jag feg men jag orkar inte ha det till axlarna igen. isåfall ska jag köra på mohawk eller sidecut, fy vad snyggt. men nu håller jag hårt i min hår, det ska inte bli kort för tusan !

vart tog vi vägen ?

en flög till himlen
tå började bråka
två till började bråka
en blev kär
en fick ett dataspel
två blev pluggisar
en leta status
flera följde bara med


påsklov är intensivt

japp, nu alla kvällar irad har jag varit ute och underhållit mitt tonårsliv med massa underbara vänner så ikväll tänkte jag faktiskt ta det lungt, snackade med sanna och lina så dom kommer joina min kväll med smask och bara massa tjejsnack. idag var meningen att jag skulle träffa M men hinner inte eller orkar inte träffa honom idag. plugg blir det faktiskt nu eller så skiter jag i det och tar mina älsklings sommar böcker och läser serien för 4 gången, jag tröttnar aldrig !

glöm inte min och mathildas hästigablogg som förövrigt är i farten nu. tworiders.blogg.se


we are two riders

nej, nu är det faktiskt dags för mathilda att fixa vår bloggdesign till våran hästiga blogg tworiders.blogg.se ! den har legat på hyllan lite för länge pågrundutav tidsbrist och helt enkelt intresselöst för den. jag har precis klivit ett baotakliv ur min ridsvacka och känner mig så taggad och backontrack igen. tävlingarna är igång och det går mycket bra med träningarna och inte nog med det så ska kära mor köpa en kingslands jacka och en pikeurkavaj (hoppashoppas) till mig och det är inte lite pengar det för en kavaj på 3 ? men jag är bortskämd och jag älskar det.

korta ben jag har?

kolla vad jag hitta !



mitt ord till dig


sluta lek, du är ful äcklig och obetydelseful. man kaxar inte när man är ful, så är det bara.

påsklov

japp, så heter det och jag ska endast sova och äta, eller kanske inte. ska ta det extremlugnt för att vila upp mig inför 10000 veckor i skolan. imorgon blir det hemma hos louise igen med ett par trevliga människor, vissa vet jag inte vilka det är och vissa träffade jag förra helgen.

salutsalut, ta hand om er. cutta inte upp några handleder, hoppa inte framför ett tåg eller äta farfars bajs !


hippiekalas



det var ju ett tag sedan



RSS 2.0