i can when i want



a long time ago

jag saknar det ibland
att bara kunna ta cykeln till mormor&morfar på loven när man ville ha man.
att kunna springa ut barfota till bästavännerna på tre sekunder och komma hem sent även fast den ålder man va i. känna att skolan var otroligt rolig och känna det där suget att varje dag gå dit med ett smile på läpparna. ibland, bara ibland. som just i denna stund. jag saknar hässelby. jag saknar min barndom.

 


.

for me are you nobody


yesterday


drar man ut när man bor på landet tar man inte på sig snygga klädder utan sköna kläder

jag har också råd med ed hardy


blogga börjar bli trist

hej hallo tjenare. jo det har hänt en del sedan sist men jag är som jag är och är lat. jag bara orkar inte skriva något blogg inlägg. idag trodde jag att jag och pappa skulle lasta felicia en gång innan träningarna börjar lite mer på allvar i veckan och då jag kör henne och som sagt felicia kan hitta på vad som helst om hon inte blivit lastad på ett tag kan jag bara säga, det blir väll till att plocka fram tålamodet tills imorrn dårå. om det är bra väder kan man köra hem henne till stallet och tvätta henne så hon blir fin och ren. måste bara säga att jag är super taggad på att börja träna igen, hoppa oxå däremot. i love it och har inte hoppat direkt i sommar bara en gång med anna och några gånger på uteritterna där det funnits lämpliga teränghinder. anna jag och malin är inte dom som brukar hoppa utan tränare, såfall markarbete eller mindre hinder. men på månda är det dags igen i ridhus för cribba med just anna och malin. kommer bli kul :).

muppgård


tanken slog mig alltså, det är sista året på grundskolan och sista året på uppgård där det faktiskt är väldigt i "sär från fär" klassen 9D, även fast den absolut inte är den samma som för bara ett eller två år sedan. men vem kan inte gilla vår klass? många minnen och jag kommer inte få mer minnen en det här året eftersom den splittras till sommarn men då jag kommer (hoppas jag) träffa som jag står närmast såklart och nu känns det inte som man går i högstadieskola längre utan gått tillbaka till årkurs 6 eller så, alla är så otroligt små och då menar jag 6,7,8. renarama dagiset. nej jag skoja lite nu va. men what ever, 9D är iallafall en klass som alla kommer ihåg, sär från fär. elit med flit, proffs på hög nivå.

fredag hela veckan

längtar tills fredag, jag vill ha mys med mina färentunabarn och jag vill kunna känna mig fri några sekunder innan rutinet börjar igen och man måste följa ett schema punk och pricka.

dryga statusletande

första riktiga skoldagen avklarad, lång tråkig efter ett tag eftersom man faktiskt inte är van att sitta still så länge, och faktiskt har louise kommit på att jag har svårt att sitta still. oja säger jag bara, jag hatar att sitta still förlänge, det kryper i benen och man känner sig itne bekväm. tänkte på en sak, usch så dryga mångar har blivit. det är inte alls samma personer längre och man blir grymt störd på det. patetiska ungar säger jag bara. i lördags drog jag ut igen med massa färentunabarn om jag itne sa det. kom hem vid halv två. och nu är man nia, RESPEKT!

that's not my name


i got a feeling

tja! idag blev jag väkt klockan 9 idage ftersom hästen min sliter så på skorna att dom måste bytas. efter en galen kväll igår är det inte trevligt att gå upp tidigt, låssas vara trevlig och dess utom se sin pappa lära sig hovslageri på hästen. ojoj hjärtat slår fortfarande snabbare en snabbast. nej jag skoja det gick faktiskt väldigt bra för pappa. har även tänkt byta stall för felicias skull och även min för att ha det närmare och få ett bra underlag samt ridhus och innestall (trorjag).

igår var det ju till blålagunen med klassen, fantastic four är även lite knasiga och körde en road trip dit med två moppar. det var mysigt eftersom vi satt och sjöng/skrek under färden. träffades även på kvällen vi och några. lite läskigt eftersom vi tidigare på dan hade sett eden lake (skräckfilm). på vägen hem till ivana var det bara jag hon och victor. stackars victor vurpar så vi tar hand om honom eftersom han var lite i chocktillstånd men det gick bra. lite osäkert att han skulle åka moppen hem sen men jag höll ögonen på honom hela vägen och höll handen på tutan om han skulle råka somna. ikväll blir det förmodligen mys hos någon. får se hur det blir



fantastic four - i love u guys

(bild borttagen)
jag kan inte ha bild på mina bästavänner eftersom en inte var nöjd med kortet. tråkigt tycker jag

kärlek gör mig galen

jag har gått och blivit hemligt förälskad i en kille, nog måste det vara känslor. ni vet när det pirrar i magen när man tänker på honom och varje gång man ser honom får man panik av nervositet och börjar skaka, vad ska man ta sig till ? det är kärlek, hemligt också.

höst terminen har börjat

ja, nu går jag offecielt i 9an och åren framför mig består av plugg, gymnasieval och nationella. mycket att tänka på men det kommer bli kul att satsa iår för något jag faktiskt vill är att gå ifrån uppgård med en smäll på käften att faktiskt jag också kan, jag vill vidare ut i livet. träffa nytt folk framför allt och lära mig nya saker jag faktiskt vill lära mig.

idag alltså var det skola igen och nu är man älds av eleverna och alla känns så otrloligt små ( i dom yngre klasserna) små pluttar som springer omkring. ah jag springer oxå omkring men med stil. ;) hade några lektioner där vi gick igenom nyvarande schemat och jag är faktiskt rätt nöjd med det. slutar runt halv tre varje dag förutom en dagdå jag slutar 4 och en dag 10 över ett. körde hem med moppen, la mig i soffan och kolla på film och sedan åkte och träffade grabbarna.

stan

nu drar jag in till stan en snabbis för att kolla efter ett ed hardy linne som jag ängtat efter. imorrn är det skola, jag är inte taggad som jag alla dom andra år varit inför nybörjande årskurs. men inte iår. 
david guetta feat akon - sexy bitch

please dont leave me


tråååååkigt

utseende

hårfärg?:
rödblond
är det din riktiga hårfärg?:  nej, eller jag har lite mörkare
längd?: hela 163 cm från jordytan
ögonfärg?: blå, tråkigt jag vet
har du plastikopererat dig?: nej du
kommer du att göra det?: nej du
har du några piercingar ? öronen, läppen
förklara din kropp med några ord...: typ päron om du förstå ;)
är du nöjd med hur du ser ut?: jo då, vissa komplex har man

kärlek/sex

är du kär?:
nej inte just nu faktiskt
är du singel?: ja det är jag
när fick du din första kyss?: när jag var 12
är du oskuld?: nej det är jag inte
har du gjort något "sexuelt" till någon i samma kön?: jag har "strulat" med en tjej
hur är din sexuella läggning?: jag är straight
är du player eller förhållandemänniska?: jag är rätt dålig på förhållanden

du

ditt fullständiga namn.. :
svea linnea alice levin
kallas för : alice, frallan, sprallis
går under namnet: levin
beskriv dig med 3 ord: knasig, dampig, ADHD
dina bästa egenskaper: envis som en åsna
dina sämsta egenskaper: pmsbarn
är du konstnärlig ?: jag har det i blodet
skulle du kunna äta kobajs?: oohja, nej det skulle jag inte.


underbart


flocence valentin - där jag borde va

okänd alice levin

ja, hurrni. jag måste bara säga. usch vilken dålig blogg jag har. jag må säga att min statestik är lägre än lägst och 0 komentarer, så är det bara. jag är helt enkelt inte intressan eller så är jag dålig på att reklama. hur som helst var det the voice igår och jag måste säga, man går faktiskt inte dit för att kolla utan för att mingla och träffa folk. men det började spöregna så vi drog innan tårgasbomben släpptes.

hursom helst, söndag idag och jag kom faktiskt på idag vid frukosten att det är bara 2 dagar kvar av det otroligt sköna sommarlov jag har haft. fyfasen, men nu är det nördbrillor och böcker under armen som gäller. jag ska bli bäst i skolan. men iallafall. vad jag har sett i mångas bloggar är att "oooh nooooooo 10 dagar kvar jag måste börja vända dygnen!" som fan heller. jag ska leva fult ut och göra det jag vill. okej lite lungt ska jag ta det men inte ställa om helt. imorrn ska jag och pappa dra ut till ön och fiska kräftor. alltså dygna hela natten. wihu med pappa. jo det ska bli mysigt.

alvedon och the voice

se så coolt min fru mathilda har gjort min blogg ? en 10a eller vad säger ni ? iallafall. piercingen är bytt (för några dagar sen) till en stav istället eftersom det är mycket skönade och mycket enklare att t.ex att dricka samt äta och jag vill inte ens tänka hur jobbigt det skulle vara att "strula" med det. en puss var tillräkligt obehagligt eftersom den trycktes ner. nej men igår var det synd om mig, feber och otroligt ont i huvet så jag blev sängliggande och fick kolla på disney chanel hela dan och kunde inte åka till stan och fira lilla louise.

louise 15 år !



grattis på födelsedagen sötaste gullrumpan min ! PUSS PÅ DIG

navelpiercing

jo, jag har tänkt på saken men vet faktiskt inte längre. självklart är det snyggt men jag vet faktiskt inte längre. så många har det redan och det blir ingen egen grej att ta i naveln. jag har fortfarande tanken i huvudet att ta där, men jag har hört att faktiskt rätt mång som sagt, ska ta det. min mage är ju redan så fin som den är (hihi, förlåt men jag tycker det), men den kanske skulle bli ännu bättre om det var ett snyggt smycke där ? inget stort smycke iallafall, den saken är avklarad. hm, nu blev jag riktigt fundersam, ska jag göra som "alla" andra för jag tycker det är snyggt eller strunta i det för att jag bara inte orkar?
 

ett musikaliskt geni



lars winnerbäck - kom änglar

prins armani


alias prinsen, prinskorven och stumpen

ett minne för livet


ja nåttarö veckan blir ett minne för livet och det nu blivit en tradition att åka dit en vecka varje år med underbara vänner och otroligt trevligt väder. där man dels träffar nya kisar och bränner sönder rumpan av solen. hur ska jag säga ? jag längtar redan tills nästa sommar.

ring eller stav?

hm, nu börjar jag fundera riktigt. min piercing läker bra och den ska självklart läka mer. men frågan är om man vågar byta piercing till en stav eller har kvar ringen tills dom 8 veckorna har gått. jag behöver hjälp nu va. STAV ELLER RING!?

hemma

hola hola amigos ! eller vad säger man. kom precis hem från göteborg efter 4 dagar i den staden. men faktiskt där börjar inte min lilla 'trip'. ja, det var ju till nåttarö jag var först med mina otrolgit fina vänner hanna,louise,mathilda och ivana där vi spänderade dagarna på fina stränder och framför allt dom otroligt häftiga naturformade klipporna. vi bodde i en fyrmana stuga, 'åkern' hette den och eftersom vi var fem var en liten stackare tvungen att sova på luftmadrass. louise blev det eftersom det var första året och hon är minst. solsken hela veckan och vi gick på våra utflykter på dagarna och myste på kvällarna. många härliga kisar hittade vi också, t.ex grannarna våra. något vilda men annars sköna och härliga att snacka med.

jag mellan landade i kungsberga(hemma) några timmar innan jag for vidare med tåg till götet med sanna samt mor&mor där vi skulle se MADONNA, sjuukt jävla ballt var inte det? en 50 +are hoppar omkring i 2 timmar och dessutom inte fullt playback heller. nej hon är ball. (kommer videos) och resten av dagarna spänderades i stan och på liseberg där sanna och jag (aka. nasse & nisse) åkte det mästa som faktiskt gick att åkta. shoppade gjorde jag oxå men det får ni bilder på sen. jag har alltså sett en del peoples här asso magnus uggla, måns zelmerlöv + tjej (marie nånting), madonna och veronica maggio. härligt härligt.

nu sitter jag här med nya bäbisen, alltså en liten katt unge jag har fått. en ny måns som ska fylla hjärtat. fick alltså veta det när jag var på nåttarö och inte fått träffat den fören nu. prins amani heter han även kallad prinsen, prinskorven och stumpen.
 

ett paradis mitt i havet


nåttarö 2-8/8 09


hässelby 1-2/8 09



med dom här bilderna säger jag hej då så länge, jag åker till nåttarö med flickorna. syns !

RSS 2.0