dentredjemarstvåtusenelva

Då, exakt då. Är jag 17 år och kan börja räkna ner inför 18 års dagen.


fortsätta med sidecut?


söndag

jag må säga att jag är så stolt över min fina header och design (-.-), som denna seda söndas eftermiddag spenderar jag i min säng, klädd i pyjamas, håret i ruffsig knut och självklart en släng av kollandet på andra bloggar. fjortis perioden som varade för ungefär 4 år sedan har nu kommit tillbaka? flickor i 9onde klass går med outfits och beteende som jag själv hade  i 13-14 års åldern. även en 18 åring har jag sett springer runt som en 7ondeklassare, men det biologiska riktar sig åt att faktiskt går bruden i 3an. nåväl, jag trodde dom hade utdött och började bli mer stiliga.

vem har vi där ?

beslutsångest

  • gå om 1an?
  • börja 2an i en annan skola?
  • gå kvar på thorhildsplan?

detta gör mig galen !

alice kan inte blogga

jag kan inte blogga, jag kan inte komma på något, jag kan inte fixa snygga headers, jag kan inte fixa snygg design, jag är inte bra på datorer, jag är inte teknisk!

jag kan inte bli journalist, för jag kan inte layouta en tidning. jag kan inte ha något annat förutom sony ericsson, för jag blir ledsen när en nokia ligger i min hand och att komma in på medelanden är ett mysterium.

JAG KAN INTE TEKNISKA GREJER!

ska jag vara helt ärlig? det är därför lilla jag ska jobba med något praktiskt, polis vill jag verkligen bli. dansare med, ungdoms psykolog, tatuerare kanske ... gå runt i pyjamas ? mums.

fyfarao för detta förberedande, man vet inte exakt vad man vill när man är 16. att välja gymnasium är en världsundergång om det blir fel. herregud, vi kommer jobba i över 40 år, jag tror vi kan hinna plugga några år extra om det skulle behövas.


.

jag är kvävd, jag kan inte andas. viftar med armarna för livet, skriker från tårna. jag kan inte andas! en dag, bara en ynka dag vill jag låsa om min rygg och låta mina tankar flyga. bortom målnen och över bergstoppen. bara en ynka liten dag behöver jag för hålla mig stadig, ingen hjälp vill jag ha, ingen förväntan att jag ska vara tacksam. kommer du för nära blir jag den tyran som lever inom mig dom dagar innan djävulen rinner ur mig. kunde jag sticka, skulle jag sticka en tröja med motivet
"rör mig inte, jag har asberger"

 


alla drömmer

ibland, bara ibland drömmer man något alldeles specielt. ibland, bara ibland drömmer jag om mitt livs första kärlek, att tiden är tillbaka spolad till en 9 årig alice med den knubbiga egenspeciela ponnyn. ibland, bara ibland drömmer jag om tiden som varit, alla dessa somrar, alla dessa tävlingar, alla dessa tårar. ibland, men bara ibland drömmer jag att jag får träffa dig igen, en sista gång. men det är bara ibland.

 


svearike


idag insåg jag att den alice jag var är lite bortgömd bakom förträngningar. jag måste komma tillbaka igen, för den jag är nu är inte den jag var för ett halvår sedan. nu är det dags att skärpa sig !

jag vill inte vara realistisk


antingen tänker hela världen helt fel eller så är jag den ända i världen som är som jag är.

det är kärlek


RSS 2.0