give me the evil look


inlägg går till

hicham, min stalker ,härligt att du läser min blogg och
kan mina inlägg utantill ! bra där, tummen upp. därför
får du ett eget inlägg eftersom du älskar min blogg.
bara för dig

 


glad som en lärka

idag klockan halv 8 gick jag upp för att åka och tvätta, skrubba och rykta rent felicia. idag nämligen åkte jag och pappi till solvalla med pärlan för att undersöka och kolla på hennes baksenor med ultraljud. super fint väder och felicia var jätte fin med nyinsydda 'mössan' och vita benlindor. super pigg som hon är måste jag ha lilla mössan på henne. en aning nervös var hon faktiskt. solvall är grymt stort och det är jättefint, inne på kliniken var det überskurat och vitt. helt srterilt men mysigt ställe med snäll veterinär. det var ingen stor fara på baksenorna. det var såret hon fått som det blivit en reaktion i benet. i 4 veckor framöver ska jag ta det lungt och enbart rida dressyr och hoppningn får vänta. jag undrar om jag kan vara med på fd hemmaplan den17 maj. skulle vara kul. men huvudsaken är att pyret blir bra . föresten ska jag praoa på solvalla travskola vecka 19, 20. någon som brukar vara där ?

åkte hem moppen idag som stått i stallet sedan fredags då det började snöstorma och jag absolut inte kunde åka den. en aning blåsigt med skönt väder, man varken frös eller var varm. och det är härliga glidvägar här ute på virsan. riktiga lantisvägar.


rubrik här

jaa, bara för att anna och malin så ska jag. (tar bara första delen)

Den/det senaste:

Du åt? - mammas american cockies
Du drack? - mjölk
Du kramade? - ivana
Du tittade på tv med? - hm... senast ja glodde på tv var ... förra onsdan då jag kollade på oc boxen. själv
Du satt vid datorn med? - louise i lördas, sitter annars själv
Du sov med? - victor
Du skrattade med? - louisen den fisen
Du brottades med? - victor och jesper
Vad ska du göra imorrn? - solvalla med pollen
Vad har du gjort idag? - skolan sedan till feliciti
Va det kul? - så jävla spänt i skolan mellan mig och min svikande kompis
Vad vill du ha? - en frisk häst
Vad har du för mkt av? - saker överhuvud taget, dom väller över allt ! jag blir tokig
Är du singel? - ja eftersom han vänster prasslade med min kompis
Är du kär? - nej, skitungen är en ko men känslorna är kvar
Vad vill du göra nu? - tävla.. eller så vill jag slå in skallen på dom
Planer till helgen? - dra ut med kompisar
Har du mer en 5 tröjor? - men snälla ...
Har du mer en 2 byxor? ååååh va är det för dumma frågor
Vill du sova nu? fan sova är en drog och jag missbrukar säger jag bara

painfull

ni vet när man gör illa sig ? man kanske ramlar från cykeln och skrapar upp knät. eller kanske blir stämplad av sin häst. sådant gör väldigt ont, sådär ont att man bara måste sätta sig ner och man skakar med hela kroppen för att inte hjärtat ska stanna. ah, precis nu förstår du ? sådant gör jävligt ont, men inte lika ont som att bli sårad av en kompis. precis det jag har blivit. denna tjej är anonym eftersom jag ändå står henne nära. hade hon bara varit en kompis skulle jag lägga ut för och efternamn, adress och telefon nummer. jag lovar att när min kompis ser det här kommer hon bli rasande. men dom konsekvenser hon startat får hon faktiskt ta. är man med i leken , får man leken tåla.

uselt

ja, jag vet att jag är rätt usel på att blogga men jag har bara inte haft tid. hela helgen har varit 'fulbokad' förutom 3 timmar på lördagen då jag låg i soffan, lyssnade på musik och väntade på jesper, victor och louise skulle komma till mig och vara närhet när  det var dags att släcka lamporna. försökte få mathilda att komma oxå men latgrisen orkade tydligen inte. i fredags var jag hemma hos jesper för första gången och helvette vad långt från civilisationen han bor, herre gud jag dog. vi fick gå flera kilometer i snöstorm. men det var lungan. varmt och skönt var det i hans lilla egna ministuga.

idag vaknade jag 12 (somnade halv 7) och sedan drog jag till felicia och ordnade bandage som hon ska ha på sig. hon har nämligen någon inflamation av något slag i senerna så det blir till att åka till solvalla med henne. allt gick bra förutom när jag och hästen min skulle gå förbi en bil, och mitt i allt hoppar det en stor hund inne i bilen, helt galen asso ! jag blev rädd och felicia såklart. så ett jätte skutt och hon landar rakt på min stortå ! tänk er 350 kilo (minst!) och med kraft, vad blir de jo typ felra ton ! så ajsningbajsing där haltade jag fram till stallet och mockade med foten hängande efter mig

direkt efter åkte jag till hässelby, skulle fira morbror. ni vet släckten är inte alltid super partajiga så jag kontakta sanna och mötte henne istället och ringde sedan till amanda som kom farande och babbla super mycket om massa saker. ni skulle sett, hur kul som helst. det är något med henne så fort hon säger något storfabblar (som louise säger)man.

twins in the snowstorm


earth hour

på lördag sen 28 mars 2009 släcker sverige lampan för vår jord. den globala uppvärmningen kan bero på just det vi människor har orsakat; växthuseffekten. allt vi släpper ut, avgaser, energi, ja vad det nu kan vara. det förstör helt enkelt våran jord. tellus heter den kom jag på nu. faktiskt är detta en viktig sak, jag har tänkt på det mycket och jag kan rysa av tanken på alla saker den kan åstakomma. isbjörnar dör ut, land under vatten, öken där det inte borde vara öken, sverige blir som stora delar av ryssland, nya sjukdommar och virus... ja, du ser. verkar det roligt ? nej, jag tycker vi borde göra något. inte något stort men bara bidra till en bättre miljö. i onsdag på AL tiden (arbetslags tid) pratade vi just om det här. då vår lärare Pia berättade om isbjörnar som kunde dö ut, dom har ju ingen is att leva på. då hör jag en väldigt dryg, grymt töntig komentar
- men gå upp på land då, va är problemet?
jag vet inte, men hade bara en lust att trycka in skallen på personen.

visste ni att människans största fiende är människan? vi gör igentligen bara det sämre för oss själva. men en sak till jag tänkt på är det här med krig. krig måste väll ändå finnas ? visst det är hemskt men ändå kanske krig bra sätt att 'säga' något på. det jag menar, vill vi hellre ha fred och vara olyckliga ? bli styrd av en gubbe på helt fel sätt ? då måste man stå på ba. men faktiskt, så sverige har ju demokrati och det är tummen upp tycker jag.

ja, är det någon mer som ska släcka ner och tänka på världen en timme på lördag ? själv så ska jag dra med några kompisar och ha myspys med tända ljus och hitta på 'gammeldagsa' grejjer.


bild: lånad från google.se

sunny day



äntligen lite vår ute ! solen skiner varmt så det är riktigt behagligt ute och man behöver ingen fjällrävenjacka längre (!) har äntligen kommit igång med felicia nu men tar det mycket försiktigt så det inte blir värre. by the way, tog moppen idag till skolan. skjussade (stavning) hannah och hon lärde mig hur jag skulle åka bromma gård vägen. hel galet, det var is och snö vid första backen att hela moppen sladdade och hannah hoppade av. men skillad som jag är lyckas jag (och hannah) få upp moppen genom att hannah höll i grenar och alice gasa moppen. crazy day.

fantastic four


arg!

18 årsgräns på energidrycker ! jag blir SKOGSTOKIG !

fucking sunday

yello sunshines ! idag har fettosläckt kommit hem till mig för att fira mor som fyller år idag (grattis mamma 44! hur känns det att snart behöva rulator ? ). massa god mat och tårta blev det idag och eftersom pappa,daniel och sebastian kommit hem fån egypten visade dom en video från när dom dök vid korallrev. fintfint. har saknat dom. särskligt daniel mitt lilla lyckopiller. eller lilla och lilla. han är ju ändå över 190. han bar runt på mig som en bäbis och lekte apa med mina händer. härligt med knasiga personer ibland.

felicia böjar faktiskt bli riktigt bra i benet. sista pencelinsprutan imorrn då rå och jag hoppas hon slipper ta fler eftersom hon tycker det väkligen smakar gorilla. pullvret (inflamatoriskt) hon åt ä oxå slut och nu slipper hon det med. hältan är borta och jag har gått ut med henne varje dag en halvtimme ungefär. bara litelite svullen kvar.

juste jag har kanske sagt, eller så har jag inte det. men iallafall förut så var det bestämt (mamma bestämde) att jag skulle praoa på konsum precis vid mig, men vem 17 vill göra det ? nej inte jag. så jag bestämde mig för att göra något roligt och då ringde jag solvalla travskola eftersom mina vänner (hanna och ivana) ska praoa där. nu är det bara att åka dit och lämna papper och få reda på tid. snacka om slut jag kommer vara dom två veckona. först sköta om ett stall på 12 hästar. sedan hem och sköta om felicia. men stå på bara.

till josef


den här är till min josef. nästan som jag skrivit den själv (ful video igen)

teddy geiger - for you i will



tänk bort den fula videon någon försökt göra gullig men låten är underbar. .

DJ eXeCute


blobbhead


punka på moppen men pappa kommer hem och ska laga den har jag bestämt

lördag

shobbre dobbre. inget inlägg igår, berit och berta kom till mig och fortfarande ligger i madrasserna brevid min säng. jag fick två efterskotts prisenter. en bh och trosa. martsande oxå. trevligt. nej jag orkar inte skriva hahaha. hajdu

happyday


.

för mig är du död


hårfärlängningar

ja, eftersom jag klippte av mitt långa hår under sportlovet blev jag en smuta ledsen och bestämde mig för att skaffa hårförlängning. ett problem är bara att jag är rödblond, alltså jag har en färg som är svår att hitta. en unik en kan man säga. men jag frågade malin om jag kunde få låna en. hon sa att jag fick en. det var en blond och jag testade att fläta in den i en stor fläta på sidan (kan ni se i inlägg före). funkade faktist rätt bra. louise märkte inte att jag hade förlängning. det ända hon märkte av var att hon tyckte mitt hår var väldigt slitet. det var ju inte mitt hår det var ju förlängningen. så jag fick köpa tre små clips on från henne. mindre slitna men en aning ljusare
louises till vänster och malins till höger. den till höger passa mig bäst.
( båda hårfärlängningarna är av syntet och blir super trassliga fort )


en vårig dag


skit piss och bajs !


min ögonsten, min största ägodel, mitt allt. min lilla felicia är halt. veterinären kommer imorn och kollar. jag får hoppas på att det blir bättre. hon börjar bli pigg som en mört och måste sätta igång henne snart innan hon blir så pigg att hon inte vet var hon tar vägen. blir hon inte bättre så åker vi till solvalla på tisdag. vi har dig klockan 10. slipper skola.

hemma dag

blir hemma idag igen, måste vila axeln och revbenet. men det blir nog snart bra.
slänger in en bild på alice outfit;

skinjacka - rock n blue
sjal - en gammal en
tunika - odd molly.
tights - hm
'mormorsstövlar' - mammas gamla

i love fredperry


några favoriter


the cranberries - zombie


hatar måndagar

som garfild. jag hatar måndagar. förutom då det är hoppträning men eftersom min högerhand och felicia skötare (pappa) har övergett mig och åkt till egypten utan mig med mina bröder. fast ändå skönt att åka ifrån dom en stund. bara det att allt kommer bli jobbigare den här veckan. en liten lista på saker som måste göras för att klara en vecka utan pappa.

- behålla bensinen så länge som möjligt i moppen och bara ta den i nödfall
- gå och åka buss hela tiden.
- inte åka på träningar någonstans (mamma kan inte åka med släp)
- mammas bil är på lagning
- bara tråkig mat, som makaroner och köttbullar
- aldrig skjuss någonstans.

ungefär det. jag hoppas jag överlever, har redan överlevt i 3 dagar. och det är lite typiskt, när pappa ska iväg så jävlas gud lite med mig och mamma. jag ska gå och sträcka axeln och ha något med revbenen och felicia ska gå och bli halt. mamma ringde veterinären igår och felicia ska äta något pullver jag ska blanda med betforet hon får till midda, det får bort hennes smärta och tar ner på svullnaden. hela morgonen har jag suttit med tellefonen i högsta hugg för att ringa veterinären och bestämma en tid han kan komma och kolla på felicia men han har bara en halvtimmes telefon tid och jag fick värkligen inte tag på honom. jevla skiit ! jag gör värkligen allt för att min ögonsten ska bli bra.

nej, nu har jag varit uppe sedan mamma väckte mig klockan åtta för att vara telefon nisse. klar vaken och har inte mycket att göra. stannade hemma eftersom det kanske inte hade varit roligt att ens kunna stå rakt och har ont i axel och revben. mamma ska i och försig ringa läkare och jag kommer förmodligen åka och bli kollad. hellst inte, jag hatar läkare. det är något med dom, så opersonliga och irriterande. eller så är det bara jag som är lite rädd för att det ska göra ont på något sätt. attans att mamma väckte mig, jag kunde ha sovit hur länge som helst

här får ni en favorit i repris på katten elvis-gustav.

visste du att ...

... jag får köra moppe?
... jag bor på landet ?
... jag äger en egen häst?
... jag och min bästis är precis lika långa?
... jag har varit gymnast?
... när jag var lite tävlingsimmade jag i 7 år?
... jag kan spela både gitarr, trummer och piano?
... min mammas morfar var med i OS ?
... jag skrev egna låtar vid 10 års ålder ?
... har fått sytt 3 gånger under hakan?
... aldrig brytit någonting ? (om det inte var mina revben när jag va liten)
... bor 50 m från vattnet och har sjöutsikt?
... jag var med på mina föräldrars bröllop, bara ett år
... jag varit på elverket ?
... varit i över 11 länder?
... jag sett britney spears in the real life.
 
det var lite om mig bara

catwoman

jag har tänkt på en sak, jag har en den bilder på mina katter. ja, självklart har jag det och varför skulle jag inte?(familjen levin har 4 fettokatter) jag bara tänkte på det, men utan mina katter är jag inte jag. i femton år har jag haft katter runt mig och utan dom skulle det vara väldigt tomt, vissa är ju hundmänniskor. jag är inte en sån. faktist är jag väldigtväldigt rädd för hundar. när jag var liten lekte jag och bror ( och några andra från samma gata) på baksidan av huset där det var en stor äng. och jämt kom det en kärring och släppte lös sina stora hundar med sylvassa tänder. vi blev jagade och jag var såklart döds rädd. sedan dess har jag hållt avståndet från hundar och vänder mig om det kommer en hund springande i fullfart mot mig, vare sig den är arg eller något annat. jag tror nog att hundar är ett av dom läskigaste djur jag vet. fast malin och morfars hund är undantag.

jasperoro kommer hem från thaivärlden


hoppas på en bättre dag

söndag idag och jag tänker värkligen ha en lugn dag och bara vila axeln och magen. igår kväll efter tjejerna drog var det jobbigt som tusan. jag kunde inte luta mig mot något eftersom axeln bränner och känns som det blöder innifrån. magen gjorde det ont under revbenen och när jag andades drog det till. mamma trodde det var mjälten. jag hoppas inte det men idag har det faktiskt gått över en hel del. men iallafall, idag ska jag ta det lugnt och göra myspys saker. ligger i soffan och pillar på datan och tänkte senare baka med mamma. det har jag faktiskt riktig lust till. senare åker både jag och mammi till felicia för att kolla på hennes svullna ben. förmodligen blir det till att åka till solvalla med henne så hon blir frisk så fort som möjligt.

vill ni veta en sak ? visst det kanske är snö ute, men är det inte litelite vårkänslor utomhus ? kanske är det ljuset eller så är det bara jag som är glad. har ni tänkt på det här med ljuset föresten, det är mer gult en vanligt. på vintern ät det knappt något solljus men när det väl är det är de vitt. kanske beror det på snön. jag vet inte. men men, vårkänslor idag och lyckliglycklig längtar jag till vår/sommaren


hårigt monster


lördagkväll


vi har haft en liten tjejkväll här hemma hos mig idag och jag översaskade tutteduvorna med tacos och levande ljus. jag hoppas dom blev nöjda med maten. lilla alice är fortfarande ajaj i axeln och det har 'spridit' sig ner till revbenen så äter man lite gran blir man proppmätt och kan inte stå rakt. tummen upp, nej inge mer gnäll. på bilden ser ni ivana och hanna spela, jag lärde dom lite av für lise. bra där.

skit på fredag den trettonde

min älskade lilla felicia är halt. DÖ ÅT GUD! jag har ont i axelt så jag måste sitta och böja på huvudet och det snöar ute. fyfan, jag är ledsen för dålig svenska och dåligt inlägg det här blir men jag orkar inte mer fredag den trettonde längre, a och tydligen är det en till i november igen tror jag. då stannar jag helst hemma.

ikväll blir det at louise place, vi ska kolla på 'fredagen den trettonde' och bada badkar. trevligttrevligt. men om axeln inte blir bra måste jag åka hem sedan. -.- fyfan för axeln just nu :P

björn gustafsson


caroline af ugglas



det är en mycket skönlåt, samma sak är caroline. hon är mycket speciel och musiken. lite annat en från BWO skit som låter exakt lika dant. kan dom inte inse att dom är dåliga ?

gulp

fredagen den trettonde imorron. öu em dji !

långtråkigt

Sov du i din egen säng i natt? ja, självklart, finns ingen härligare en min.
Hur lång är du? runt 162
Har du nån gång råkat ut för en allvarlig olycka? nej, inte vad jag vet, jag har sytt 3 gånger underhakan iallafall
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? åker jag buss går ja upp halv 7 annars 20 över 7. på vardagar alltså
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? jag gillar att fota, men ibland kan d ju vara kul att vara med på bild
Har du blivit sårad av en kille? jorrå, sånt är livet
Tänker du mycket? om jag gör, jag dagdrömmer 24
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? ja, en idag faktiskt
Kan du vissla? självklart, både innåt och utåt.
Hade du en trevlig kväll igår? hm, jorrå det var kul att åka moppe med victor
Tittade du på tecknat när du var liten? det är ju det ända roliga på tv
Äger du några popband t-shirts? nej, eller jag har ramones, the clash och ebba grön. men d är ju inte pop ...
När flög du senast? ett år sedan kanske, till new york
Pratar du några andra språk? nej, rätt tråkigt faktist men jag är inge bra på språk.
Har du gråtit offentligt? massa gånger
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? piercing i underläppen, högra sidan
Vad har du med dig in på bion? tuggummi
Vad har du för väder? snösnö och åter snö
När sov du senast på golvet? nej det kan ja ju inte göra, bara om man har massa kuddar
Gillar du din boendesituation? jo då, men bara om jag hade närmare en 1,5 km till bussen
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? mer en 10, men sånt hinner jag inte med
Är dina dagar fullbokade och stressiga? ja, det har jag faktist. men jag gillar det
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? jo, det kan ju var så ...
Hur gammal blir du nästa födelsedag? 16
Tror du på liv på andra planeter? ja faktist. det kan ju inte bara vara jorden av miljontals planeter som har liv?
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? 'alice,va fan du har en häst att tänka på'  höhö ...
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? nej aldrig, jag är jordnära
Tycker du om att krama folk? ja älskar att kramas
Äger du en digitalkamera? ja, en digital systemkamera
Vilka kändisar har du blivit jämförd med? nej, inte vad jag kommer på nu faktist
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? super irriterande
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? nej, men skulle jag varit med när djuret slaktades eller 'kännt' djuret skulle jag total vägrat äta köttet. vem gör inte det lixom ?
Är du mörkrädd? nja, jag går hellre i kolmörkt utan ficklampa än med.
Tre saker du alltid har med dig? mobil, busskort och hörlurarna


gälendag!

wellpell, mina dagar är galna (mycke betoning på galna). hade vanlig dag, engelskaprov, andra delen dårå. menmen, jag och ivana satt och spelade gitarr en stor del oxå. har blivit roligt igen och ska nog fixa till mina två andra gitarrer. jag har en akustisk och en el. menmen, när jag slutade så åkte jag till bromma med ivana hanna och louise, vi satte oss på donken och moffade. jag väntade på malin som skulle komma fyra och åkte med bussen till stallet. vi var jävligt sega och hade mer lust att ha snöbollskrig och hoppa stutsmatta. kallt och blött som satan. men attans vad bra jag var, fick in en headshot på malin. hon ville självklart ha revansh (stavning) men det var inte så farligt. jessica (en tjej som hjälper till i stallet) kom och ville självklart oxå vara med på snöbollskrig och hon va faktist lite läskig, hon är ju stark som satan.

efter vårt lilla flumm så ska malin sälja lite täcken till jessica eftersom hon behöver till hennes medryttarhäst. affärskvinna som jag (eller så var hon dum) var la jag priset högt och jessica gick med på det på engång. vi tjänade hela 300 spänn på 2 gamla täcken, eller malin. jag fick hundra för min affärskvinlighet. ojoj, malin är en riktig gooing.

tummen upp !

weell, min dag har väl varit sådar. visst har den varit kul men fyfan för snö säger jag bara. jo man börjar dagen med att pappa kommer in i mitt rum och säger att min bror visst kört ner bilen i diket (mammas bil) och då vi inte kan andvända den nästa vecka förmodligen eftersom mamma inte vågar åka pappas eller sebbes bil. men iallafall när vi ska köra iväg till skola kommer vi itne upp för vår uppförsbacke som är precis utanför. pappa sandar och tar sats, saken är den att det är lutning i vägen och vi glider ner i ett djupt dike, herregud vad det var läskigt ! jag trodde ärligt att jag skulle dö! så det var till att bara knalla upp till bussen. kallt som satan och bussen är självklart försenad. dagen rullade på som alla andra onsdagar, en sak bara. på AL tiden så hade vi lite tid över och hoppade på en stor boll ni vet, med två saker som sticker upp som man ska hålla i. iallafall, micke ramlar från den och får axeln ur led, och bryter revbenen. jag sprang ju självklart ut från gympa salen så fort vår mentor gav oss 'order' att åka hem. men att han hade brytna revben fick vi reda på när jag och victor nyss var ute och körde mopparna. satan vad halt det var på min väg, men landsvägen funkade bra. härligt att den funkar förutom att den dog när man saktade in och inte ändrade gasen. då var man tvungen att ställa upp den och kicka, men det funkade ju.

miniwoman




fyfan finns det något ballare ?

blind stum döv eller galen ?


never finding love like this


8onde mars

den åttonde mars känns välbekant på något sätt, jag tror det var någon från min förra klass som fyllde år då. kommer inte ihåg vem det var med grattis iallafall på 15 års dagen! idag vaknade jag av att ivana kittlade mig på typ min kind tror jag, iriiterande. hon sov nämligen över hos mig och hon somnade vid ett den tröttern, själv låg jag vaken med laptoppen i högsta hugg. så var en aningen mer trött en vad hon var. vi tog det chill och sjöng lite singstar efter frukosten som bestod av syltmackor och multivitamin. jag vann ju så bra som jag är! nej men ivana vann oxå , det blev mycket oavgjort. pappa har idag igen letat efter ett nytt bateri till moppen, men självklart var det slut. arg man blir va. nej men jag var bara tvungen att testa moppen och den funkade på första försöket, och jag var inte tvungen att kicka igång den. superbra ! men jag fick ändå inte köra med den till stallet ( mamma tyckte det var för kallt och för mörkt, lilla chicken). så pappa skjussa. när jag kom dit var det turridningar och fullt i stallet och då får jag inte plats med min lilla felicia där och gick upp med malin till huset och satte oss såklart vid datan. malin har blivit en liten datanerd :D. menmen sen så red vi klätterbackarna och jag hoppas felicia blev en aning trött så hon inte är världens speedo imorrn på hoppträningen. det kan bli farligt.

just det, träffade josef en snutt idag och gud vilken pepparkaka han blivit! aja skönt att ha lillskiten hemma igen iallafall

e-mobbning

hej hopp gummisnopp ! idag far familjen levin/ renvall upp till uppsala för att fira farfar som blivit 70 år! (man grattar så hjärtligt). vi åt på en restaurang och gud vad gott det var, jag är fortfarande mätt och de va ändå 4 timmar sedan. men iallafall, det var faktiskt inte det jag tänkte skriva om i det här inlägget utan när vi åkte hem så lutade jag mig tillbaka och lyssnade på musik, och jämt när jag lyssnar på musik börjar jag tänka, och då tänker jag riktigt djupt. då jag kommer fram till saker så jag börjar göra en debatt av saken. men för några dagar sedan läste jag min väns blogg och såg att några hade komenterat ett inlägg, det var inte fina saker jag såg utan det var som 'DU ÄR FUL!!' eller 'FYFAN VAD ÄCKLIG DU ÄR!' som sådant. jag vet inte hur min kompis tar det eller bry sig om det men för mig gör det ont, hon är ju trots allt min kompis och finns i mitt liv och betyder för mig. det var flera stycken olika och jag förstod att det var flera utav dom som startat någon 'pakt' emot henne av något slagt. detta jag såg var e-mobbning, alltså nätmobbning. ett utav dom fegaste sätten att utsätta någon för. då man kan gömma sig bakom en skärm och skriva det man vill istället för att ställa sig face to face och säga det. i sverige har vi något som heter uttrykandefriheter och man får tycka vad man vill, men när det går ut som 'du är ful' tycker jag att det kan ha gått förlångt. vi snackade om just mobbning i skolan i onsdags och pratade om varför mobbare gör som dom gör, det är osäkerhet och 'dom' lever på andras självsäkerhet. jag vill inte ta detta inlägg som ett inlägg mot dom mobbare jag såg i hennes blogg, jag vill bara medela att detta är fel att göra, tycker man någon är ful säger man inte det. skulle du själv må bra över att höra att du är t.ex äcklig? vad kan man göra åt saken. en gång när jag var mindre, kanske 11 år så hade vi livskunskap i skolan och då läste jag en bok, i den boken stog det; sår på kroppen läker och försvinner, men sår i själen läker aldrig' kanske detta är sant, och man ska vara riktigt försiktig över det man säger.  japp, det var väll det jag ville säga och jag hoppas att ni som läser tar åt er av detta.


favorit i repris


buga för mig


moppekort så världen, här kommer jag !

ojojoj !

oupsi, jag kom på idag att jag inte la in något inlägg igår, fy shame on me asso. aja, idag var jag på country konsert idag med musik fördjupningen, haha. visst var dom duktiga på både sjunga och spela men country är något jag inte väljer för att lyssna på självmant inte. nejnej, även fast jag är en rätt allätare om man säger så. snart är jag på väg till moppekursen i vällingby för andra och sista gången. idag blir det provt och uppkörningen. mycket pinsamt och man fails.

proe


the one and only ?


i wanna be like the sunshine

hejhopp din lilla snopp ! todag är förstadagen då jag är helt femton år och det känns faktiskt riktigt bra ! stor lixom right. iallafall mina vänner, idag drog jag till stan efter skolan med the fantastic four. ivana hanna och louise. kollade runt lite och det jag hittade var en väska från gina tricot och en bh från H&M. sedan på coffe house by george så överraskade dom mig med lite prisenter, två nagellack och en 'göraalltsvartförattkunnasova' ( jag vet inte riktigtvad det heter men ni förstår). direkt efter, vid fem var klockan då drog jag till vällingby för att gå på moppekurs. från klockan 6 till 9. pinsamt, jag kunde inte mycket ijämförelse med någon annan, (jag nämner inga namn men låt oss glo) tittapå* körningen gick väll sådär, välte lite koner men det gör väll inte så stor fara eller ? konerna kanske skulle förelställa småbarn, ojojoj. ALICE ÄR MÖRDARE ! . nejnej fula tankar fula tankar...


fifteen and fabulous.

tjenare i stugorna! jag är äntligen det efterlängtade talet 15! nu är jag byxmyndig,kvinna och moppekörare. gud vad härligt det är. idag väckte hela fullaruttan (mammapappabror och bror) mig med en mini tårta och prisenter. det jag fick var en ny mobil (!) högtalare till mobilen, två linnen och en vit fredperry (såklart :) ) . juste fick oxå ett täcke av malin och anna (man tackar så hjärtligt för den) och jag hoppas på mer när tjocka släckten kommer på besök om två veckor. nu är jag alice 1,5 . efter skolan drog jag till feliciti. så det blev en promenad med malin, max, felicia och jag. härligthärligt. nej nu ligger jag på en madrass på golvet med semla högsta hugg och utråkad ivanbanan. tjingeling i stugorna

beautiful girl


ryan higa and sean


träning i stavsborg

idag var jag på träning med felicia i stavsborg och hoppade för cribba, han är en mycket duktig instruktör och ryttare. det gick faktiskt bra idag. har man bra inställning så funkar resten, aight ? för hoppade vi fram på en kombernation på tre hinder med två galoppsprång imellan. sedan en liten bana med snabba vägar och hinder direkt på varandra. jag hoppade banan på en och tjogo och det gick galant. superbra och tummen upp. teehee som ryan higa säger

1 mars

om 2 dagar, alltså på tisdag fyller jag år ! gratta mig och jag bjuder på en tårta.

the orange cats


söndag


RSS 2.0