häng in vinterjackorna

efter sportlovet ska mina fjällräven jackor hängas in i garderoben och mina kappa och skinjacka ska användas riktigt tidigt så man kan njuta av dom. kanske kanske inte om det fortfarande är runt 20 minus grader.

sweet sixteen

den 3 mars (på onsdag) fyller jag 16 år ! helt otroligt, nyss var jag 10. jag har redan fått två presenter i förskott av mamma, ivana och hanna. en odd molly kappa och konsert biljetter till 30 seconds to mars den 10 mars. jag önskar mig en ny mobil oxå men mina drömmar krossades vid matbordet och fick höra att jag förbanne mig inte skulle få någon mobil. jag borde få det eftersom min mamma utnyttjar mitt namn i olika hästföreningar.
jag hade väääldigt ljust hår för ett tag sedan

romme för andra gången på 4 veckor



bestämt mig!

nu har jag bestämt mig och tänker göra en andra piercing på mig! en navelpiercing tänkte jag på och blir jag bara missnöjd tar jag bara ut den. snart måste det bli så den är klar läkt tills sommartiderna och jag var duktig att sköta om min läpp borde klara av naveln oxå. tänkte göra det på något seriösare ställe en gamla stan eftersom naveln är en sån utsatt punkt och blir otroliga infektioner där och självklart går mina föräldrar med på det. en snar framtid kommer det :)

självfallet något mindre då jag tycker det är väldigt fult med stora dinglande saker.

en av världens bästa låtar

kent - den döda vinkeln

låten säger, den ger minnen och jag får den där känslan att jag bara vill tillbaka.

vita tänder ?


jag har hört att jag tydligen har vita tänder ?

... och så var vi bara tre !


jesper(oro) steen söderdahl


jesper, gubben. du är saknad något oerhört men hur
mycket vi än försöker kan vi inte få tillbaka dig. vad som helst
för att bara se dig en sista gång, vad som helst för att
känna närhet och säga hejdå. jag hann inte.
jag älskade dig, jag saknar dig hjärtat.


josef bergström



your love is my drug



hard to say

jag har svårt att säga hur mycket jag igentligen saknar dig, men jag vet inte om jag vågar eller ens om jag vill ändra på något som är just nu. jag gillade tiden tillsammans med dig och kommer komma ihåg det som en bra tid. minnen är självklart bra och helt fantastiska. men jag har varken lust eller ork att försöka, att bli huggen i ryggen är inte min grej men jag önskade att jag vågade. du var en del av mig och jag var en del av dig. det bara var så, där jag fanns, fanns du. kan det bli så igen?


RSS 2.0