hemma

hola hola amigos ! eller vad säger man. kom precis hem från göteborg efter 4 dagar i den staden. men faktiskt där börjar inte min lilla 'trip'. ja, det var ju till nåttarö jag var först med mina otrolgit fina vänner hanna,louise,mathilda och ivana där vi spänderade dagarna på fina stränder och framför allt dom otroligt häftiga naturformade klipporna. vi bodde i en fyrmana stuga, 'åkern' hette den och eftersom vi var fem var en liten stackare tvungen att sova på luftmadrass. louise blev det eftersom det var första året och hon är minst. solsken hela veckan och vi gick på våra utflykter på dagarna och myste på kvällarna. många härliga kisar hittade vi också, t.ex grannarna våra. något vilda men annars sköna och härliga att snacka med.

jag mellan landade i kungsberga(hemma) några timmar innan jag for vidare med tåg till götet med sanna samt mor&mor där vi skulle se MADONNA, sjuukt jävla ballt var inte det? en 50 +are hoppar omkring i 2 timmar och dessutom inte fullt playback heller. nej hon är ball. (kommer videos) och resten av dagarna spänderades i stan och på liseberg där sanna och jag (aka. nasse & nisse) åkte det mästa som faktiskt gick att åkta. shoppade gjorde jag oxå men det får ni bilder på sen. jag har alltså sett en del peoples här asso magnus uggla, måns zelmerlöv + tjej (marie nånting), madonna och veronica maggio. härligt härligt.

nu sitter jag här med nya bäbisen, alltså en liten katt unge jag har fått. en ny måns som ska fylla hjärtat. fick alltså veta det när jag var på nåttarö och inte fått träffat den fören nu. prins amani heter han även kallad prinsen, prinskorven och stumpen.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0