uselt

ja, jag vet att jag är rätt usel på att blogga men jag har bara inte haft tid. hela helgen har varit 'fulbokad' förutom 3 timmar på lördagen då jag låg i soffan, lyssnade på musik och väntade på jesper, victor och louise skulle komma till mig och vara närhet när  det var dags att släcka lamporna. försökte få mathilda att komma oxå men latgrisen orkade tydligen inte. i fredags var jag hemma hos jesper för första gången och helvette vad långt från civilisationen han bor, herre gud jag dog. vi fick gå flera kilometer i snöstorm. men det var lungan. varmt och skönt var det i hans lilla egna ministuga.

idag vaknade jag 12 (somnade halv 7) och sedan drog jag till felicia och ordnade bandage som hon ska ha på sig. hon har nämligen någon inflamation av något slag i senerna så det blir till att åka till solvalla med henne. allt gick bra förutom när jag och hästen min skulle gå förbi en bil, och mitt i allt hoppar det en stor hund inne i bilen, helt galen asso ! jag blev rädd och felicia såklart. så ett jätte skutt och hon landar rakt på min stortå ! tänk er 350 kilo (minst!) och med kraft, vad blir de jo typ felra ton ! så ajsningbajsing där haltade jag fram till stallet och mockade med foten hängande efter mig

direkt efter åkte jag till hässelby, skulle fira morbror. ni vet släckten är inte alltid super partajiga så jag kontakta sanna och mötte henne istället och ringde sedan till amanda som kom farande och babbla super mycket om massa saker. ni skulle sett, hur kul som helst. det är något med henne så fort hon säger något storfabblar (som louise säger)man.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0