midsommar 2010

årets midsommar var till en början väldigt lugn och en riktig idyllisk svensk midsommar. ni vet precis så där som faktiskt midsomrar ska vara när man firar med föräldrar. silllunch, jordgubbstårta och lyfta stången. på kvällen blev det grilla för fem öre, hela 9 kilo kött stektes över vår nya riktigt snygga grill pappa smidit ihop. Och allt detta hände på landet, precis som en midsommar ska göra.

jag och louise puttrade iväg med mopparna mot torslunda och gjorde iordning för båtfärden mot kungsberga. det var bara att fylla båten med över 10 stycken flytvästar och sedan låta alla 10 skitungarna hoppa på vid fösta stoppet vi gjorde. andra stoppet blev vid lagunen men då det visade sig att tydligen "alla" var vid laxsjön. en halvtimme senare på sjön kom vi fram vid laxsjön och där satt det väll ytterligare 10 lite random personer. inte haderajjan men vi stannade där nån halvtimme innan vi drog oss tillbaka mot kungsberga som taxibåt.

nu kommer lyckan, precis efter avdroppning av alla personer, kanske runt 100 meter ifrån kungsbergabryggan får vi soppatorsk ! vad gör vi? jo ställer oss och råvinkar på närmaste båt. dom kunde tydligen inte bärga oss. så vi lät oss driva mot en brygga där det var en riktigt trevlig tant. hon skrek skitungar och "kiss my ass" för att vi hade soppatorsk. vi skrek inte så snälla saker tillbax efter en stund, men det är inte mer än rätt. min älskade far kom farande på vår otroligt snabba aktersnurra och lämnade både olja och bensin. årets ängel.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0